Referenties, testimonials en reviews van cursisten

Bekijk de 75 onderstaande reacties en ervaringen van cursisten en lees waarom de deelnemers de WordPress cursussen en trainingen als heel positief ervaren.

[ Meer evaluaties vind je o.a. op Edubookers.com ]

Training gevolgd? Geef je reactie 🙂

Heb je een cursus gevolgd en wil je zelf een beoordeling wil geven op een cursus? Ga dan naar reageer. Je review wordt enorm door ons en toekomstige cursisten gewaardeerd. Veel dank!

Schrijf review

Reacties en reviews van cursisten


Cursus WordPress Basis + Design

Arthur heeft mij enorm goed geholpen, zowel in de voorbereiding en in de cursus WordPress voor beginners zelf. De vervolgcursus Design en vormgeving heb ik ook bij hem gedaan en ik heb er veel aan gehad. Hij heeft veel geduld en legt alles nauwkeurig uit, zodat je in principe binnen 1 dag je website goed online kunt hebben staan. Veel dank!


Waardering: (december 2016)

Monique W., GVB
Monique W.


Cursus WordPress Basis

Arthur is een zeer ervaren en tegelijkertijd laid-back WordPress expert! Ik heb veel geleerd tijdens de introductiecursus, op een leuke, ongedwongen manier, en ik kan voor mijn gevoel nog lang doorbouwen op deze kennis. Arthur is enthousiast en bereidt ook na de cursus nog vragen te beantwoorden. 200% aan te raden!


Waardering: (maart 2017)

Ilse Lazaroms, Academia.edu
Ilse Lazaroms


Cursus WordPress op maat

Als grafisch ontwerper/WordPress-bouwer wilde ik meer kennis krijgen over de techniek. Ik heb Arthur gevraagd 1 dag bij mij achter mijn Mac te komen zitten. Al pratend en kijkend naar verschillende websites, was het een perfecte mogelijkheid alle vragen te stellen die ik had. Daarnaast heeft hij veel laten zien, hoe bijvoorbeeld bepaalde plugins werken of hoe je het beste de vindbaarheid kan verbeteren. Arthur gaf mij heldere antwoorden en heeft mij verder geholpen om WordPress websites technisch beter te maken. En daarnaast heb ik de cursusdag als ontspannen en gezellig ervaren! Nogmaals dank.


Waardering: (november 2016)

Ellen Verkade, Mevrouw Verkade
Ellen Verkade


WordPress Bootcamp

Zeer aan te raden cursus. Je wordt wegwijs gemaakt in WordPress en bent echt in staat een site op te bouwen.


Waardering: (augustus 2016)

Wouter Messchendorp, woutermesschendorp.com
Wouter Messchendorp


Cursus WordPress Basis + Design

Met niet te temperen enthousiasme leidt Arthur je door de basis van WordPress. Een vervolg hierop kon dus niet uitblijven. Na de basis de vervolgcursus (Design) gevolgd. Allebei de cursusdagen waren erg leerzaam.


Waardering: (september 2016)

Floor Stoutjesdijk, floorstoutjesdijk.nl
Floor Stoutjesdijk


WordPress Bootcamp

De driedaagse WordPress Bootcamp is echt een aanrader! Het is ontzettend fijn om drie dagen achter elkaar in een duidelijk stappenplan de basis van wordpress te leren. Arthur is ontzettend aardig en legt alles op een goede en duidelijke manier uit. Ook fijn dat de groepen klein zijn. Als je, net als ik drie dagen geleden, niks van WordPress snapt, zou ik deze cursus zeker aanbevelen.


Waardering: (juni 2016)

Demi Duivenvoorden, Instagram
Demi Duivenvoorden


Cursus WordPress Basis

De beginnerscursus is een uitstekende WordPress inleiding. Arthur is een precieze en humorvolle cursusleider, die de cursist op een ontspannen manier door de stof heenloodst. Hij is wendbaar bij spontane vragen, maar weet goed de koers vast te houden. Hij kan de architectuur van de site goed overbrengen. Een echte aanrader.


Waardering: (juli 2016)

Carla Boomkens, carlaboomkens.com
Carla Boomkens


Cursus WordPress Basis

Cursus WordPress op maat

Ik heb me zelden zo voldaan gevoeld na afloop van een cursus waarbij elke minuut iets heeft opgeleverd. Als ervaren web-developer had ik al ruime ervaring met php, html en css maar wilde meer weten over WordPress. Ik heb 2 cursusdagen gevolgd. Dag 1 de beginnerscursus en dag 2 een cursus op maat. Arthur heeft me vooral alles verteld wat ik in de praktijk voor WordPress nodig heb. Dit heeft me dagen/weken (uitzoek)werk gescheeld en veel kennis opgeleverd. Arthur bedankt!


Waardering: (november 2016)

Wil Joosten, Quinttec BV
Wil Joosten


WordPress Bootcamp

Leuk, leerzaam, duidelijk. Raad hem 100% aan!


I did this really cool wordpress bootcamp 2 years ago. I highly recommend it if you want to learn how to create your own website.


Waardering: (oktober 2016)

Maya Mallinckrodt, Arrows Group
Maya Mallinckrodt


WordPress Bootcamp

Erg veel kennis opgedaan over het maken van een WordPress website! De bootcamp is een echte aanrader! Dit is de site die ik gemaakt heb in drie dagen: www.rijschoolrozarietveld.nl


Waardering: (oktober 2016)

Philippe Heeremans, rijschool rozarietveld
Philippe HeeremansWordPress Bootcamp

Ik heb de drie daagse cursus gevolgd. Leerzaam en duidelijk. Echt een aanrader!
Bedankt Arthur


Waardering: (oktober 2016)

Sammy Temesghen, Henry Schein
Sammy Temesghen


WordPress Bootcamp

De bootcamp is een zeer aan te raden cursus. Je wordt wegwijs gemaakt in WordPress en bent na 3 dagen echt in staat een site op te bouwen.


Waardering: (oktober 2016)

Michiel van Herpen, fibeo.com
Michiel van Herpen


WordPress Bootcamp

Ik heb in 2015 een drie daagse WordPress cursus gevolgd, waar ik nog altijd heel blij mee ben! Drie dagen werkt ook goed. Het is veel stof, zeker als je net begint, maar het resultaat is wel een goed werkende website welke je zelf bij kan houden. Een aanrader dus!’


Waardering: (juni 2016)

Caroline Kusters Schrijvers, caropaintings.com
Caroline Kusters Schrijvers


Cursus WordPress Basis

Een regelrechte aanbeveling waard! Arthur legt je de basis uit en maakt deze (in mijn geval) zelf met je, waarna je de tekst zelf kan aanpassen. Vervolgens kan je, als je goed hebt opgelet, de website zelf aan blijven passen!


Waardering: (mei 2016)

Bram Sanders, centrummoordrecht.nl
Bram SandersCursus WordPress op maat

Ik heb van Arthur een persoonlijke cursus gekregen van 1 dag waarin we samen mijn website hebben gemaakt (leerproblemenamsterdam.nl). Ik had geen enkele ervaring op dit gebied en ik heb zijn enorme geduld, heldere uitleg en positieve instelling dan ook zeer gewaardeerd. Daarbij heeft hij mij sindsdien meerdere malen te woord gestaan als ik even hulp nodig had of voor vragen. Ik kan iedereen een cursus WordPress onder zijn leiding aanraden en ik sta garant voor een plezierige samenwerking en succesvol resultaat.’


Waardering: (maart 2016)

Eveline Philipse, Leerproblemen Amsterdam
Eveline Philipse


Cursus WordPress Basis

Een leuke en leerzame cursus. Het beantwoordde aan mijn verwachtingen en heeft me zeker geholpen om wat structuur te brengen in hoe ik e.e.a. wil inrichten en heeft daarbij nog inzicht gegeven in de vele mogelijkheden die plugins en thema’s nog kunnen bieden. De opzet met een kleine groep deelnemers beviel ook prima. Dus: Dank!’


Waardering: (maart 2016)

Clyde Willems, www
Clyde WillemsCursus WordPress Basis

Ik heb de WordPress basis cursus gevolgd. Een leerzame dag onder leiding van een prettige docent. Het werken met kleine groepjes en het direct actief zijn met je eigen website was helemaal top.’


Waardering: (juni 2016)

Arie J. Huisman, site
Arie J. Huisman


Cursus WordPress Basis

Een prima cursus en een goede basis om een website zelf op te zetten. Ook als je weinig ervaring hebt. Arthur, de coach, was erg geduldig met ons.


Waardering: (mei 2016)

Jolanda Bakker, jojolanda.com
Jolanda Bakker


Cursus WordPress Basis

Een goede cursusstructuur. Het begint met de uitleg van de opbouw van een WordPress-website en gaat van daaruit naar de details. Duidelijke hands-on aanwijzingen. Veel ruimte om zelf te werken. Helemaal top. Value for money wat mij betreft. Ik kan nu prima mijn website onderhouden (dit was mijn doel).’


Waardering: (april 2016)

Arthur Oudendijk, IBM
Arthur Oudendijk


Cursus WordPress Basis + Design

Een paar jaar geleden heb ik bij Arthur naar volle tevredenheid een 2-daagse cursus gevolgd. Vandaag had ik een vraag en heeft hij alle tijd genomen om mij te helpen en te adviseren. Heb de ontwikkeling van mijn site een tijdje laten liggen en ben nu na het gesprek weer geïnspireerd om er mee verder te gaan, heel fijn! Dank je, Arthur!’


Waardering: (maart 2016)

Milja


Cursus WordPress Basis + Design

Wat ik geweldig aan Arthur vind, is zijn persoonlijke benadering en betrokkenheid. Zelfs bijna een jaar na de cursus kreeg ik ’s avonds laat meteen antwoord op mijn vraag en ook nog eens handige tools aangereikt. Super!’
Waardering: (maart 2016)

Sonja v d Meer
Sonja v d Meer


WordPress Bootcamp

Ik heb bij Arthur de WordPress Bootcamp gedaan en ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben. Dit had ik veel eerder moeten doen! In 3 dagen leer je alle ins en outs van WordPress. Veel meer dan ik had verwacht en veel meer dan dat je zelf uit zou kunnen zoeken. Het is heel fijn om er een paar dagen zo intensief in te duiken, waarna je alle handvaten hebt om er thuis aan verder te werken.
Arthur legt alles erg goed en stapje voor stapje uit. Er is ook goede aandacht voor SEO (zoekmachine-optimalisatie) zodat je leert hoe je hoog in Google komt, erg belangrijk.
Daarnaast onderscheidt deze bootcamp zich van talloze andere WP cursussen door Arthur’s achtergrond als grafisch ontwerper. Hij leert je hoe je je website goed kunt vormgeven naar je eigen smaak, zodat je niet een standaard WordPress site maakt, maar écht een unieke en persoonlijke website creëert, iets om trots op te zijn.
Iedereen die voor zichzelf of voor een ander een goede WordPress website wil maken, kan ik deze bootcamp aanraden!’


Waardering: (maart 2016)

Carmen Mensink, tibetan-buddhist-art.com
Carmen Mensink


Cursus WordPress Basis

Duidelijk, snel en toch ook tijd om ook nog aandacht aan persoonlijke vragen te besteden. Zeker de moeite waard!’


Waardering: (januari 2016)

Jan van Eijk, milad paintings
Jan van Eijk


Cursus WordPress op maat

Goede maatwerk-training. Ik heb veel geleerd op de cursusdag. Een aanrader!’


Waardering: (februari 2016)

Petra Roet, LinkedIn
Petra Roet


Cursus WordPress Basis + Design

In relatief korte tijd heb ik een hoop (bij)geleerd over WordPress. De cursussen van Arthur zijn vooral heel goed op de praktijk gericht. Je kunt direct aan de slag.’


Waardering: (januari 2016)

Harm Bron, Beltane
Harm Bron


Cursus WordPress Basis

De cursus was heel leerzaam. Prettig tempo en fijn om het programma zo stap voor stap door te lopen. Goede basiskennis na een dag! Ik wil graag de vervolg dag ook volgen.’


Waardering: (december 2015)

Nadine Myk, LinkedIn
Nadine Myk


Cursus WordPress Basis + Design

Ik werk als redacteur/beheerder van een website al jaren met WordPress maar ik had nog nooit zelf een hele site opgezet in WordPress. In de cursus voor vormgevers laat Arthur je stapsgewijs kennismaken met alle elementen die komen kijken als je een website wil inrichten. Welke keuzes kun je maken, maar bovenal oefen je met tal van praktijksituaties. Je weet wel, de dingen die als je ze zelf moet ontdekken uren, dagen, weken kosten. De cursus heeft me veel handvaten geboden. Arthur geeft op een prettige rustige manier les. Kortom een aanrader dus.’


Waardering: (februari 2016)

Thijs Hermans, thijshermans.com
Thijs Hermans

2015


WordPress Bootcamp

Arthur is een enthousiaste en goede docent. Ik heb in december met veel plezier deelgenomen aan de WordPress Bootcamp. Na drie dagen liep ik met een tevreden gevoel en een eigen website de deur uit! Mocht je zelf aan de slag willen met WordPress, dan is de Bootcamp zeker een aanrader.’


Waardering: (december 2015)

Anne Niemel, VRHL
Anne Niemel

Cursus WordPress Basis

Ik kijk met veel plezier terug op de cursus. Het was leerzaam en best wel intensief. Je hebt enorm veel informatie kunnen overbrengen op een ontspannen manier. Wellicht zien we elkaar nog eens op een terugkomdag.’


Waardering: (april 2015)

Els H., LinkedIn
Els H.


WordPress Bootcamp

Een zeer leerzame en inspiratievolle cursus. Veel info, ook technische. Voornamelijk veel mogelijkheden besproken en getest zodat jezelf goed aan de slag kan. Ik heb de lessen voornamelijk gebruikt om te “proberen” nu thuis aan de slag met in het “echie” te bouwen. Als je voor het eerst een eigen website gaat bouwen is dit echt een super start waardoor je de tools “begrijpt” en toe kan passen.’


Waardering: (december 2015)

Carin

Cursus WordPress Basis

Een zeer leerzame en inspiratievolle cursus. Mijn hoofd zit vol;) Heel erg bedankt voor de leerzame dag.’


Waardering: (februari 2015)

Jacobien M., LinkedIn
Jacobien M.


2014


Cursus WordPress Basis + Design

Nogmaals dank voor de fantastische cursusdagen. Ik vond het erg leuk en heel erg leerzaam!’
Waardering: (maart 2015)

M. Bartels, LinkedIn
M. Bartels

Cursus WordPress op maat

Arthur heeft ons prima geholpen bij het realiseren van een fraaie WordPress-site voor ons medisch redactiebureau. Eerst hebben wij een eendaagse cursus gevolgd en later heeft Arthur samen met ons in één dag onze site strak vormgegeven en helder ingedeeld. Een waar genoegen om met zo’n ervaren vormgever en WordPress-expert te werken.


Waardering: (januari 2014)

Karin en Martin Kabos-van der Vliet, LinkedIn
Karin en Martin Kabos-van der Vliet


Cursus WordPress op maat

Ik heb meer geleerd dan ooit! Dank!’


Waardering: (januari 2015)

Marc Bakker, LinkedIn
Marc Bakker

Cursus WordPress op maat

Langs deze weg wil ik Arthur nogmaals heel hartelijk bedanken voor de super leerzame dag! Echt een aanrader voor iedereen die een eigen website in beheer heeft! Dit had ik veel eerder moeten doen!


Waardering: (mei 2014)

Godelieve van Wees, GoFashional.nl
Godelieve van Wees