Referenties, testimonials en reviews van cursisten

Bekijk de 100 onderstaande reacties en ervaringen van cursisten en lees waarom je voorgangers de WordPress cursussen en trainingen als heel positief ervaren.

[ Meer evaluaties vind je o.a. op Edubookers.com ]

Training gevolgd? Geef je reactie 🙂

Heb je een cursus gevolgd en wil je zelf een beoordeling wil geven op een cursus? Ga dan naar reageer. Je review wordt enorm door ons en toekomstige cursisten gewaardeerd. Veel dank!

Schrijf review

Reacties en reviews van cursisten

Cursus WordPress op maat

Goede cursus! Ik heb de cursus op maat gevolgd. Binnen 1 intensieve cursusdag veel aspecten behandeld en direct een eigen webshop gemaakt. Alle vragen worden beantwoord. Er wordt gebruik gemaakt van een handig stappenplan dat je altijd weer kan teruglezen in het log-in gedeelte voor cursisten! Kortom: echt een supercursus!


Waardering: (november 2017)

Estelle

WordPress Bootcamp

Leerzame, nuttige en vooral leuke cursus. Je gaat met een idee de cursus in en komt de bootcamp uit met met een professionele site. Arthur heeft veel kennis en ervaring en er is genoeg ruimte voor eigen inbreng. Een cursus die ik iedereen kan aanraden!


Waardering: (november 2017)

Robin de Haan, LinkedIn
Robin de Haan

WordPress Bootcamp

Hele duidelijke en praktijkgerichte WordPress Bootcamp. Aan het eind heb je je eigen site en de kennis om de website te perfectioneren. Arthur luistert goed, legt helder uit en geeft waardevolle tips en trucs.


Waardering: (juni 2017)

Sylvia Huizenga, LinkedIn
Sylvia Huizenga

WordPress Bootcamp

Uitstekende cursus! Veel geleerd in slechts drie dagen. Heel veel informatie gekregen, zonder te haasten. Dank!


Waardering: (oktober 2017)

Ritchie Kluyskens, Microsoft
Ritchie Kluyskens

WordPress Bootcamp

Toch het meest bijzondere aan de WordPress Bootcamp is dat je al na Dag 1 een goed werkende WordPress-site hebt en de dagen erna aan het optimaliseren bent. En dat optimaliseren is verslavend. Tijdens de cursus krijg je genoeg tips en trucks om verder alleen aan de slag te gaan. Uiteindelijk is WordPress niet moeilijk. Het gaat er vooral om er wegwijs in te worden. Wat voorkomt, is dat je niet meer weet waar je moet zijn in WordPress. Daarvoor heeft deze cursus super goed Login-gedeelte, een prima naslagwerk online.


Waardering: (oktober 2017)

Arnout Schothorst, Ricoh
Arnout Schothorst

Cursus WordPress op maat

Voor een klant onderhield ik al met een WordPress site. Maar toch liep ik tegen zaken aan, die ik niet kon oplossen. Dat was de reden dat ik Arthur voor een dag heb ingehuurd bij mij op kantoor. Naast het oplossen van de vragen die ik had, heeft Arthur met name veel adviezen gegeven over zaken die naar zijn mening beter ingericht konden worden. Deze één-op-één training is de beste training die ik in tijden heb gehad! Ik beveel Arthur dan ook van harte aan.


Waardering: (juni 2017)

Riemke Visser, Pesca
Riemke Visser

WordPress Bootcamp

Een hele fijne cursus (Bootcamp). Na afloop ga je naar huis met alle kennis en een basis waarmee je je site verder uit kunt bouwen. Je weet nu precies hoe je site in elkaar steekt en bent dus in staat zelf wijzigingen aan te brengen. Na het zelf maken van onze WordPress-site hebben we veel positieve reacties gekregen en meer aanmeldingen. Ook na de cursus is Arthur nog beschikbaar om je met kleine dingen te helpen. Een aanrader en goede investering !


Waardering: (november 2017)

Andrew Elstgeest, BSO 't Kasteel
Andrew Elstgeest

WordPress Basiscursus

Goede cursus. Blij dat ik hem gevolgd heb. Nu kan ik, met behulp van info, aantekeningen e.d. zelf aan de slag.
Ik zal deze cursus zeker aanbevelen omdat zelfs een digibeet als ik nu aan de slag kan met WordPress. Ik ben nu zelf aan de gang om mijn eigen website te maken.


Waardering: (oktober 2017)

Saskia Roosen, Ik als merk
Saskia Roosen

WordPress training/course in english

Thank you for the training. I learned a lot. I just need to now find the time to put it into action. It was great meeting you and hope to see you again.


Waardering: (juni 2017)

Emma Gill, CBE Languages
Emma Gill

Cursus WordPress Basis

Ik heb deelgenomen aan de eendaagse cursus over de basisbeginselen van WordPress. Wat heb ik geleerd en wat zijn mijn ervaringen:

  • Ik heb inzicht in de basisprincipes van WordPress. Je hebt ons stap voor stap meegenomen in het bouwen van een website.
  • Bij je aanbod paste je veel differentiatie toe. Soms eerst uitleggen en laten zien en hierna zelf oefenen of direct mee-oefenen.
  • Ik heb inzicht in hoe je de website opzet qua structuur en waar je vooral op moet letten.
  • Ik heb inzicht gekregen in hoe je bestanden in word en excel en foto’s kunt importeren.
  • Ik heb geleerd hoe gebruikersvriendelijk een website in WordPress is en hoe gemakkelijk je content kunt aanpassen
  • De uitstap naar woocommerce was bruikbaar en heeft me inzicht gegeven dat goed te gebruiken is voor onze digitale cursusbetalingen.
  • Je hebt me informatie gegeven over een partij waar je een een uitgebreide webshop kan laten bouwen. Ik heb volgende week een afspraak met ze over het ontwerpen van een nieuwe website in WordPress en een nieuwe leden- en cursusadministratie voor de stichting. Mijn hartelijke dank hiervoor.

Voor mij heeft de eendaagse cursus precies opgeleverd wat ik zocht, namelijk inzicht in wat je met een WordPress-website kan en hoe gebruikersvriendelijk het is. Daarnaast hebben lokatie, lunch, korte pauzes en contacten met de andere cursisten bijgedragen tot een leerzame en plezierige dag. Arthur bedankt!


Waardering: (september 2017)

Peter Buma

WordPress Bootcamp

De Cursus met Arthur is erg dynamisch en leerzaam. Arthur past het tempo van de cursus goed aan op de mensen in de zaal; zo is het voor iedereen te volgen op je eigen tempo. Zelf heb ik de bootcamp gevolgd van 3 dagen. Na 3 dagen had ik echt een mooie site, met een interface waar ik mee kon werken. Je kunt dus echt daarna zelf aan de slag. Ook in de nazorg is Arthur bereikbaar dus ik raad deze cursus zeker aan!


Waardering: (juni 2017)

Judith Vos, LinkedIn
Judith Vos

Cursus WordPress Design en Vormgeving

In de december de cursus WP Design gevolgd en ben super tevreden! Arthur legt heel duidelijk uit en geeft je handige tools waar je mee vooruit kunt! Zeker een aanrader!!!


Waardering: (oktober 2017)

Diana van der Wal, Diana Designstudio
Diana van der Wal

 

Meld je aan voor je WordPress cursus

 


Cursus WordPress Basis + Design

Arthur heeft mij enorm goed geholpen, zowel in de voorbereiding en in de cursus WordPress voor beginners zelf. De vervolgcursus Design en vormgeving heb ik ook bij hem gedaan en ik heb er veel aan gehad. Hij heeft veel geduld en legt alles nauwkeurig uit, zodat je in principe binnen 1 dag je website goed online kunt hebben staan. Veel dank!


Waardering: (december 2016)

Monique W., GVB
Monique W.


Cursus WordPress Basis

Arthur is een zeer ervaren en tegelijkertijd laid-back WordPress expert! Ik heb veel geleerd tijdens de introductiecursus, op een leuke, ongedwongen manier, en ik kan voor mijn gevoel nog lang doorbouwen op deze kennis. Arthur is enthousiast en bereidt ook na de cursus nog vragen te beantwoorden. 200% aan te raden!


Waardering: (maart 2017)

Ilse Lazaroms, Academia.edu
Ilse Lazaroms

Cursus WordPress op maat

Als grafisch ontwerper/WordPress-bouwer wilde ik meer kennis krijgen over de techniek. Ik heb Arthur gevraagd 1 dag bij mij achter mijn Mac te komen zitten. Al pratend en kijkend naar verschillende websites, was het een perfecte mogelijkheid alle vragen te stellen die ik had. Daarnaast heeft hij veel laten zien, hoe bijvoorbeeld bepaalde plugins werken of hoe je het beste de vindbaarheid kan verbeteren. Arthur gaf mij heldere antwoorden en heeft mij verder geholpen om WordPress websites technisch beter te maken. En daarnaast heb ik de cursusdag als ontspannen en gezellig ervaren! Nogmaals dank.


Waardering: (november 2016)

Ellen Verkade, Mevrouw Verkade
Ellen Verkade


WordPress Bootcamp

Zeer aan te raden cursus. Je wordt wegwijs gemaakt in WordPress en bent echt in staat een site op te bouwen.


Waardering: (augustus 2016)

Wouter Messchendorp, woutermesschendorp.com
Wouter Messchendorp


Cursus WordPress Basis + Design

Met niet te temperen enthousiasme leidt Arthur je door de basis van WordPress. Een vervolg hierop kon dus niet uitblijven. Na de basis de vervolgcursus (Design) gevolgd. Allebei de cursusdagen waren erg leerzaam.


Waardering: (september 2016)

Floor Stoutjesdijk, floorstoutjesdijk.nl
Floor Stoutjesdijk


WordPress Bootcamp

De driedaagse WordPress Bootcamp is echt een aanrader! Het is ontzettend fijn om drie dagen achter elkaar in een duidelijk stappenplan de basis van wordpress te leren. Arthur is ontzettend aardig en legt alles op een goede en duidelijke manier uit. Ook fijn dat de groepen klein zijn. Als je, net als ik drie dagen geleden, niks van WordPress snapt, zou ik deze cursus zeker aanbevelen.


Waardering: (juni 2016)

Demi Duivenvoorden, Instagram
Demi Duivenvoorden


Cursus WordPress Basis

De beginnerscursus is een uitstekende WordPress inleiding. Arthur is een precieze en humorvolle cursusleider, die de cursist op een ontspannen manier door de stof heenloodst. Hij is wendbaar bij spontane vragen, maar weet goed de koers vast te houden. Hij kan de architectuur van de site goed overbrengen. Een echte aanrader.


Waardering: (juli 2016)

Carla Boomkens, carlaboomkens.com
Carla Boomkens


Cursus WordPress Basis

+

Cursus WordPress op maat

Ik heb me zelden zo voldaan gevoeld na afloop van een cursus waarbij elke minuut iets heeft opgeleverd. Als ervaren web-developer had ik al ruime ervaring met php, html en css maar wilde meer weten over WordPress. Ik heb 2 cursusdagen gevolgd. Dag 1 de beginnerscursus en dag 2 een cursus op maat. Arthur heeft me vooral alles verteld wat ik in de praktijk voor WordPress nodig heb. Dit heeft me dagen/weken (uitzoek)werk gescheeld en veel kennis opgeleverd. Arthur bedankt!


Waardering: (november 2016)

Wil Joosten, Quinttec BV
Wil Joosten


WordPress Bootcamp

Leuk, leerzaam, duidelijk. Raad hem 100% aan!


I did this really cool wordpress bootcamp 2 years ago. I highly recommend it if you want to learn how to create your own website.


Waardering: (oktober 2016)

Maya Mallinckrodt, Arrows Group
Maya Mallinckrodt


WordPress Bootcamp

Erg veel kennis opgedaan over het maken van een WordPress website! De bootcamp is een echte aanrader! Dit is de site die ik gemaakt heb in drie dagen: www.rijschoolrozarietveld.nl


Waardering: (oktober 2016)

Philippe Heeremans, rijschool rozarietveld
Philippe Heeremans



WordPress Bootcamp

Ik heb de drie daagse cursus gevolgd. Leerzaam en duidelijk. Echt een aanrader!
Bedankt Arthur


Waardering: (oktober 2016)

Sammy Temesghen, Henry Schein
Sammy Temesghen


WordPress Bootcamp

De bootcamp is een zeer aan te raden cursus. Je wordt wegwijs gemaakt in WordPress en bent na 3 dagen echt in staat een site op te bouwen.


Waardering: (oktober 2016)

Michiel van Herpen, fibeo.com
Michiel van Herpen


WordPress Bootcamp

Ik heb in 2015 een drie daagse WordPress cursus gevolgd, waar ik nog altijd heel blij mee ben! Drie dagen werkt ook goed. Het is veel stof, zeker als je net begint, maar het resultaat is wel een goed werkende website welke je zelf bij kan houden. Een aanrader dus!’


Waardering: (juni 2016)

Caroline Kusters Schrijvers, caropaintings.com
Caroline Kusters Schrijvers


Cursus WordPress Basis

Een regelrechte aanbeveling waard! Arthur legt je de basis uit en maakt deze (in mijn geval) zelf met je, waarna je de tekst zelf kan aanpassen. Vervolgens kan je, als je goed hebt opgelet, de website zelf aan blijven passen!


Waardering: (mei 2016)

Bram Sanders, centrummoordrecht.nl
Bram Sanders



Cursus WordPress op maat

Ik heb van Arthur een persoonlijke cursus gekregen van 1 dag waarin we samen mijn website hebben gemaakt (leerproblemenamsterdam.nl). Ik had geen enkele ervaring op dit gebied en ik heb zijn enorme geduld, heldere uitleg en positieve instelling dan ook zeer gewaardeerd. Daarbij heeft hij mij sindsdien meerdere malen te woord gestaan als ik even hulp nodig had of voor vragen. Ik kan iedereen een cursus WordPress onder zijn leiding aanraden en ik sta garant voor een plezierige samenwerking en succesvol resultaat.’


Waardering: (maart 2016)

Eveline Philipse, Leerproblemen Amsterdam
Eveline Philipse


Cursus WordPress Basis

Een leuke en leerzame cursus. Het beantwoordde aan mijn verwachtingen en heeft me zeker geholpen om wat structuur te brengen in hoe ik e.e.a. wil inrichten en heeft daarbij nog inzicht gegeven in de vele mogelijkheden die plugins en thema’s nog kunnen bieden. De opzet met een kleine groep deelnemers beviel ook prima. Dus: Dank!’


Waardering: (maart 2016)

Clyde Willems, www
Clyde Willems



Cursus WordPress Basis

Ik heb de WordPress basis cursus gevolgd. Een leerzame dag onder leiding van een prettige docent. Het werken met kleine groepjes en het direct actief zijn met je eigen website was helemaal top.’


Waardering: (juni 2016)

Arie J. Huisman, site
Arie J. Huisman


Cursus WordPress Basis

Een prima cursus en een goede basis om een website zelf op te zetten. Ook als je weinig ervaring hebt. Arthur, de coach, was erg geduldig met ons.


Waardering: (mei 2016)

Jolanda Bakker, jojolanda.com
Jolanda Bakker


Cursus WordPress Basis

Een goede cursusstructuur. Het begint met de uitleg van de opbouw van een WordPress-website en gaat van daaruit naar de details. Duidelijke hands-on aanwijzingen. Veel ruimte om zelf te werken. Helemaal top. Value for money wat mij betreft. Ik kan nu prima mijn website onderhouden (dit was mijn doel).’


Waardering: (april 2016)

Arthur Oudendijk, IBM
Arthur Oudendijk


Cursus WordPress Basis + Design

Een paar jaar geleden heb ik bij Arthur naar volle tevredenheid een 2-daagse cursus gevolgd. Vandaag had ik een vraag en heeft hij alle tijd genomen om mij te helpen en te adviseren. Heb de ontwikkeling van mijn site een tijdje laten liggen en ben nu na het gesprek weer geïnspireerd om er mee verder te gaan, heel fijn! Dank je, Arthur!’


Waardering: (maart 2016)

Milja


Cursus WordPress Basis + Design

Wat ik geweldig aan Arthur vind, is zijn persoonlijke benadering en betrokkenheid. Zelfs bijna een jaar na de cursus kreeg ik ’s avonds laat meteen antwoord op mijn vraag en ook nog eens handige tools aangereikt. Super!’
Waardering: (maart 2016)

Sonja v d Meer
Sonja v d Meer


WordPress Bootcamp

Ik heb bij Arthur de WordPress Bootcamp gedaan en ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben. Dit had ik veel eerder moeten doen! In 3 dagen leer je alle ins en outs van WordPress. Veel meer dan ik had verwacht en veel meer dan dat je zelf uit zou kunnen zoeken. Het is heel fijn om er een paar dagen zo intensief in te duiken, waarna je alle handvaten hebt om er thuis aan verder te werken.
Arthur legt alles erg goed en stapje voor stapje uit. Er is ook goede aandacht voor SEO (zoekmachine-optimalisatie) zodat je leert hoe je hoog in Google komt, erg belangrijk.
Daarnaast onderscheidt deze bootcamp zich van talloze andere WP cursussen door Arthur’s achtergrond als grafisch ontwerper. Hij leert je hoe je je website goed kunt vormgeven naar je eigen smaak, zodat je niet een standaard WordPress site maakt, maar écht een unieke en persoonlijke website creëert, iets om trots op te zijn.
Iedereen die voor zichzelf of voor een ander een goede WordPress website wil maken, kan ik deze bootcamp aanraden!’


Waardering: (maart 2016)

Carmen Mensink, tibetan-buddhist-art.com
Carmen Mensink


Cursus WordPress Basis

Duidelijk, snel en toch ook tijd om ook nog aandacht aan persoonlijke vragen te besteden. Zeker de moeite waard!’


Waardering: (januari 2016)

Jan van Eijk, milad paintings
Jan van Eijk


Cursus WordPress op maat

Goede maatwerk-training. Ik heb veel geleerd op de cursusdag. Een aanrader!’


Waardering: (februari 2016)

Petra Roet, LinkedIn
Petra Roet


Cursus WordPress Basis + Design

In relatief korte tijd heb ik een hoop (bij)geleerd over WordPress. De cursussen van Arthur zijn vooral heel goed op de praktijk gericht. Je kunt direct aan de slag.’


Waardering: (januari 2016)

Harm Bron, Beltane
Harm Bron


Cursus WordPress Basis

De cursus was heel leerzaam. Prettig tempo en fijn om het programma zo stap voor stap door te lopen. Goede basiskennis na een dag! Ik wil graag de vervolg dag ook volgen.’


Waardering: (december 2015)

Nadine Myk, LinkedIn
Nadine Myk


Cursus WordPress Basis + Design

Ik werk als redacteur/beheerder van een website al jaren met WordPress maar ik had nog nooit zelf een hele site opgezet in WordPress. In de cursus voor vormgevers laat Arthur je stapsgewijs kennismaken met alle elementen die komen kijken als je een website wil inrichten. Welke keuzes kun je maken, maar bovenal oefen je met tal van praktijksituaties. Je weet wel, de dingen die als je ze zelf moet ontdekken uren, dagen, weken kosten. De cursus heeft me veel handvaten geboden. Arthur geeft op een prettige rustige manier les. Kortom een aanrader dus.’


Waardering: (februari 2016)

Thijs Hermans, thijshermans.com
Thijs Hermans

 

 

Bekijk meer reviews (deel 2)

 

Meld je aan voor je WordPress cursus