Aestetico | font lettertype sans serif

Aestetico | Sans | 9 gewichten | 3 families

Dit prachtige lettertype verkent 3 zeer individuele stijlen van één lettertype. Elke stijl brengt een eerbetoon aan de klassieke schreefloze lettertypes en voegt tegelijkertijd eigentijdse flair toe aan de kenmerken ervan. Met zowel formele als informele stijlen onderzoekt Aestetico hoe de vormen en krommingen van letters hun perceptie en focus veranderen. De informele letters zijn ronder en eigenzinniger, terwijl de formele stijl meer traditionele schreefloze letters gebruikt. De hele set (54 stijlen) bestaat uit 3 families. Elk in 9 gewichten met bijpassende cursieve letters. Volgens de makers is er meer dan een jaar aan gewerkt en ontworpen.

Aestetico voor het web

Ik heb zelf als web-designer het Aestetico font als platte tekstletter gebruikt op volgende WordPress website:
xxthreads.com | webdesign en ontwerp


Aestetico | 3 uitgebreide families

De 3 varianten zorgen ervoor dat elk designproject door Aestetico wordt afgedekt. Het veelzijdige karakter ervan is perfect voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, van redactioneel ontwerp tot branding, reclame, publicaties en WordPress websites.
Inbegrepen in deze set:
– 54 stijlen bestaande uit 3 zusterfamilies
– Elke familie is in 9 gewichten met bijpassende cursieve letters.
– Tekenset met 395 glyfenAestetico font in de praktijkAestetico font kopen of downloaden

Aestetico font kopen of uitproberen:


Meer moderne lettertypes en fonts voor je WordPress website


Handleidingen fonts toevoegen aan website

Wil je weten hoe je het Aestetico font kunt toevoegen aan je WordPress website? Lees dan de handleiding ‘Custom fonts toevoegen aan WordPress website’:


Training over lettertypes en typografie voor je WordPress website

Wil je meer weten of een cursus volgen over fonts en typografie voor je WordPress website en webdesign? Volg dan een webdesign cursus. Je leert dan alles over design en ontwerp van je WordPress website van een ervaren grafisch ontwerper en web-designer: