Afbeeldingen kleiner sneller maken laden Smush compressie plugin

Afbeeldingen kleiner sneller maken laden Smush compressie plugin

Logo cursus traing wordpress

Afbeeldingen kleiner sneller maken laden Smush compressie plugin

De beste WordPress plugin die jouw comprimeert en de bestandsgrootte kleiner maakt zonder dat je dit voor alle afbeeldingen handmatig hoeft te doen: WP Smush.

WP Smush WordPress plugin

Een van de dingen die de laadtijd van jouw website kan vertragen is afbeeldingen die niet gecomprimeerd zijn. Juist als je veel afbeeldingen gebruikt op je WordPress website, is deze plugin een uitkomst.

Afbeeldingen comprimeren tot een kleiner formaat

WP Smush is een WordPress Plugin die jouw afbeeldingen comprimeert tot een kleiner , wat het laden van deze afbeeldingen minder zwaar maakt. Als je dit voor jouw afbeeldingen doet, kan dit jouw website aanzienlijk sneller maken. Dit resulteert in een verbeterde gebruikerservaring, en in the end kan dit een positief effect hebben op jouw affiliate resultaten.

Het werkt makkelijk, en doet waar het voor gemaakt is. In de betaalde variant gaat het sneller, vanwege de maximale hoeveelheid foto’s die in één keer gesmusht kan worden.

Afbeeldingen optimaliseren voor SEO

Smush optimaliseert je afbeeldingen optimaal voor SEO en . Smush Pro kan je ook helpen bij het aanbieden van de aankomende generatie WebP-afbeeldingen. Wat je wel moet doen, is het de CDN activeren, de geconverteerde afbeeldingen omzetten naar de WebP-optie en u bent klaar om te gaan. Lees hierover uitgebreid op Afbeeldingen SEO optimaliseren voor gevorderden.


Alternatief compressie Smush WordPress plugin

Een goed alternatief voor de Smush WordPress plugin voor van afbeeldingen is de shortpixel image optimiser WordPress Plugin
shortpixel image optimiser WordPress plugin

Online tool voor compressie afbeeldingen

Shortpixel heeft sowieso een handige tool voor de compressie van je afbeeldingen. Je kan je URL invoeren en je afbeeldingen bekijken en zien welke afbeeldingen onnodig te groot en te zwaar zijn. Probeer het zelf via deze link:
www.shortpixel.com/image-compression-test

Meer handleidingen over afbeeldingen en compressie

Meer over hoe je foto’s en afbeeldingen kan comprimeren en optimaliseren:

Trainingen over afbeeldingen en compressie

Meer over hoe je beeldmateriaal kan comprimeren en optimaliseren leer je bij één van onze designcursussen, speciaal voor ontwerpers en designers:

en natuurlijk de cursus :

Meer info over snelheid en WordPress

Meer info en laadtijd WordPress ’s: