Agrandir schreefloos font dun smal uitgerekt lettertype

Logo cursus traing wordpress

Agrandir schreefloos font dun smal uitgerekt lettertype

Agrandir Font is een modern schreefloos dat wordt geleverd met minimalistische all caps schreefloos lettertype dat er prachtig uitziet in elke context. Daarom is het een populair lettertype dat kan worden gebruikt in een verscheidenheid van projecten.

Met zijn grote verscheidenheid aan smaken en extreem strakke spatiëring werkt het goed voor grote koppen, websites, logo's en posters, en zijn nieuwe tekststijlen zijn perfect voor body copy.

Gemaakt door een lettertypeontwerper genaamd Alex Slobzheninov. Alex is een letter-, grafisch en motion designer uit Rusland, momenteel gevestigd in Praag, Tsjechië.

Dit hedendaagse lettertype werkt perfect voor kleine en grote ontwerpen. En net als andere schreefloze lettertypes kun je het samen met andere lettertypes gebruiken voor een paar lettergevallen.

Het is ontworpen als een moedige tegenpool van neutrale modernistische lettertypes. Agrandir accepteert zijn eigen vormen zoals ze zijn – niet uitgelijnd, eigenzinnig en funky. Het viert de mensheid, niet de machines.

De letterfamilie bestaat uit 74 lettertypes: 7 gewichten × 5 breedtes × Cursief + 4 tekststijlen. Of gewoon een 3-assig variabel lettertype. Agrandir heeft een vrij groot aantal OpenType stijlalternatieven, die kunnen worden ingeschakeld voor individuele letters of als algemene presets – Default, Grotesk en Geometric.

Met zijn grote verscheidenheid aan smaken en superstrakke spatiëring zal Agrandir het goed doen voor grote koppen, websites, logo's en posters, en zijn nieuwe tekststijlen zijn geweldig voor bodycopy.

Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je website beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Agrandir schreefloos font dun smal uitgerekt lettertype

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Agrandir schreefloos font dun smal uitgerekt lettertype en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven