Akismet anti-spam filter plugin voor WordPress

Akismet is een tool ontwikkeld door Automattic, gemaakt om automatisch spam commentaren te blokkeren. Goed voor veiligheid en het voorkomen van spam.

Logo cursus traing wordpress

Akismet anti-spam filter plugin voor WordPress

Akismet anti-spam filter plugin voor WordPress

Akismet heeft de reputatie de beste anti-spam plugin voor WordPress te zijn. Niet iedereen weet dat het ook werkt in combinatie met Contact Form 7.

Akismet is ook één van de meest gebruikte WordPress plugins in 2024 met meer dan 4 miljoen actieve installaties.
Overzicht meest gebruikte WordPress plugins in 2024

Zodra u de Akismet WordPress-plugin hebt geactiveerd en de instructies op het scherm hebt gevolgd om uw API-sleutel toe te voegen (gratis voor non-profitsites, een kleine maandelijkse bijdrage voor bedrijfssites), moet u een aantal instellingen maken om het te laten werken met Contact Form 7.
https://contactform7.com/spam-filtering-with-akismet

Akismet werkt ook tegen spam in de commentaarformulieren van uw blogartikelen. Aangezien veel sites al gebruik maken van Akismet en het zeer effectief is, raad ik u aan Akismet als eerste te gebruiken in uw strijd tegen spam. In mijn tests, voorkwam Akismet ongeveer 75% van de Contact Form 7 spam. Het werkte goed met reCaptcha, en de combinatie van Akismet en reCaptcha hield 100% van de spam tegen.

Meer anti-spam methodes voor WordPress

Meer handleidingen WordPress over Akismet


Meer informatie over Akismet anti-spam filter plugin voor WordPressof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Akismet anti-spam filter plugin voor WordPress bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Akismet anti-spam filter plugin voor WordPress?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Akismet anti-spam filter plugin voor WordPress en websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven