Archief pagina maken voor WordPress website overzicht

Logo cursus traing wordpress

Archief pagina maken voor WordPress website overzicht

Archief pagina WordPress website met overzicht

WordPress maakt automatisch een op datum, categorie en tag gebaseerd archief. De informatie is echter nog steeds verspreid over verschillende pagina's en stelt uw gebruikers mogelijk niet in staat om een overzicht te krijgen van uw meest waardevolle inhoud.

Dit is waar een aangepaste archiefpagina om de hoek komt kijken. Het is een eenvoudige pagina die u kunt gebruiken om uw populaire berichten, compacte archieven, topcategorieën, tags en meer weer te geven.

Archief pagina maken met WordPress plugin

Je kan dit het beste archieven maken met een WordPress portfolio plugin

Het probleem van standaard archiefpagina's

Standaard hebt u de mogelijkheid om uw jaarlijkse archieven weer te geven via zijbalkwidgets. Dit kan uit de hand lopen zodra je meer dan een jaar blogt.

Stel je grote sites voor, zoals CursusWP, die al 15 jaar actief zijn. We zouden 30 maandelijkse archieflinks in de zijbalk hebben. Je hebt ook de mogelijkheid om categorie-archieven, auteursvermeldingen, enz. toe te voegen aan je zijbalk. Maar waarom zou je de zijbalk volproppen met zoveel links als je een enkele pagina kunt maken om ze allemaal op te sommen. Dit is wanneer een aangepaste archiefpagina in het spel komt. Niet alleen kunt u zo rommel voorkomen, het biedt uw gebruikers ook een efficiënte manier om door uw oudere inhoud te bladeren.

Helaas worden de meeste 's niet geleverd met een aangepaste archieven pagina sjabloon. Laten we eens kijken wat je nodig hebt om een aangepast archieven pagina sjabloon in WordPress te maken.

Opmerking: Verwar de aangepaste archieven niet met archive.php die met de meeste WordPress thema's wordt meegeleverd. De archive.php sjabloon wordt gebruikt om maand, categorie, tag, auteur en andere archiefpagina's weer te geven. Onze aangepaste archiefpagina zou een enkele pagina zijn die al uw andere archieven samenbrengt.

Handmatig archief pagina maken voor WordPress

Volg voor gedetailleerde instructies deze gids voor het maken van een aangepaste archiefpagina in WordPress.

Meer belangrijke webpagina's voor op je website

Meer voorbeelden van webpagina's voor op je WordPress website vind je hier:


Wil je meer details over Archief pagina maken voor WordPress website overzichtof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in Archief pagina maken voor WordPress website overzicht bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites en webshops

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven