Astra WordPress thema template gratis pro webshop handleiding review

Astra is een professioneel WordPress-thema met een uitstekende snelheid en dat uitblinkt in eenvoud. Astra vind ik anno 2019 het beste WordPress thema op de markt.

Een goed thema is één van de belangrijkste ingrediënten voor een goede WordPress website. De afgelopen jaren heb ik vele (tienstallen) thema’s geprobeerd. Ik heb hier ook een aantal artikelen over geschreven:

Zelf vind ik na enkele websites gebouwd te hebben Astra echt verbluffend qua mogelijkheden en snelheid. Je kan het Astra thema koppelen aan Astra Sites (gratis plug-in) en je kan een prachtige websites laden. Er is ook een Pro-versie/upgrade beschikbaar die van Astra het een heel compleet thema maakt.

Astra WordPress Thema Review

Astra Thema is een uitstekende keuze voor elk WordPress webdesign project. Het is eigenlijk het WordPress thema dat ik tegenwoordig voor de meeste van mijn websites en projecten gebruik. De gratis versie is voor beginners geschikt. Daarnaast is er de betaalde versie met veel opties. Nadeel is voor veel beginners de prijs. Vanaf $59 per jaar. Lees hieronder meer.

Ik ben erg onder de indruk van hoe goed het thema is gecodeerd. Het thema is eenvoudig te gebruiken vanwege alle zorg en aandacht die erin zijn gestopt. In de meeste situaties configureert het zichzelf op basis van de tools die u gebruikt. Het Astra thema zit logisch in elkaar. Het thema is daarnaast ook grotendeels vertaald in het Nederlands.

Training in het Astra WordPress thema

Tijdens een designcursus leg ik uit hoe het Astra thema werkt en hoe je het thema het beste kan laten werken. Bekijk de designcursussen:

Meer over Astra:


Handleidingen Astra WordPress thema

  • Ga naar Weergave > Thema’s > Nieuw thema
  • Activeer Astra thema
  • Ga naar Weergave > Astra opties
  • In het kader Shortcuts naar belangrijke instellingen kun je de meest voorkomende instellingen aanpassen

 

astra wordpress thema template instellen gratis pro webshop handleiding review


Gratis Plugins voor Astra thema

Ultimate Addons for Gutenberg is een fantastische plugin die op elke WordPress met Gutenberg werkt. Installeer Ultimate Addons for Gutenberg.
Meer info Ultimate Addons for Gutenberg

astra wordpress thema template gratis plugins pro handleiding


Gratis starter websites voor Astra thema

Je kant en klare thema settings en websites importeren. Met de betaalde Agency versie heb je nog meer keuze. Bekijk de voorbeelden van de websites die je kan importeren:
wpastra.com/ready-websites


Astra Pro (Betaald WordPress thema)

Je kan ook de Astra pro versie kopen. Dit is een upgrade van het gratis WordPress thema. Dan krijg je uiteraard meer opties. Zie de afbeelding hierboven. Je kan je gratis thema behouden alleen dien je de Astra Pro Addon Plugin te installeren. De prijs is 59 dollar per jaar.

Astra Pro Addon/plugin

59 euro per jaar
All Astra Pro Features inclusief 55+ Agency Starter Sites | Info Astra Theme Pro Addon

Handleiding Astra Pro Addon/plugin installeren

Druk op play voor de video hoe je de Astra Pro Addon/plugin kunt installeren:Astra Pro Agency

In het Astra Pro Agency pakket krijg je ook het volgende:

WP Portfolio Plugin

$49 per jaar | Info WP Portfolio Plugin

Ultimate Addons for Beaver Builder

$69 per jaar |  Info Ultimate Addons for Beaver Builder

Ultimate Addons for Elementor

$49 per jaar | Info Ultimate Addons for Elementor

Convert Pro Plugin

$69 per jaar |  Info Convert Pro Plugin

Schema Pro Plugin

$79 per jaar | Info Schema WordPress plugin


Hulp en assistentie Astra WordPress thema

Heb je hulp of assistentie nodig of interesse in het Astra WordPress thema?
Neem dan contact met ons op.


Meer handleidingen over WordPress thema’s


Beste WordPress thema’s in 2019 | gratis en betaalde templates

In dit artikel vind je ons overzicht met de beste gratis en betaalde WordPress thema’s van 2019. Bekijk hier onze selectie uit de 30.000 thema’s die momenteel voor WordPress beschikbaar zijn. WordPress thema kiezen Een van de belangrijkste zaken voor je WordPress  website is de keuze van je thema of template. Je wilt er een…

0 comments

Aan welke eisen moet je WordPress thema voldoen?

Na ruim 12 jaar WordPress websites maken, vond ik het tijd om een lijstje te maken waaraan je WordPress thema moet voldoen. Enkele waardevolle tips vind je onderaan. Goede en mindere WordPress thema’s Ik heb de afgelopen jaren vele WordPress gebruikers de mist in zien gaan omdat hun thema niet goed functioneert. Vaak wordt er…

0 comments

Betaalde WordPress plugins & thema handmatig updaten via FTP

Betaalde premium WordPress templates, thema’s of plugins van themeforest of envato kun je handmatig updaten via FTP. Lees de handleiding.

0 comments

WordPress thema vervangen door ander thema

Vroeg of laat komt het moment dat je je WordPress thema moet vervangen en door een ander thema. Er komt meer kijken bij het wisselen van WordPress thema dan je in eerste instantie zal verwachten. Dit wisselen van thema kan meerdere reden en oorzaken hebben: Je website een ander uiterlijk te geven. Een beter thema kiezen…

0 comments

Gun ons wat extra en bestel de betaalde versie van het Atra WordPress thema via ons: