Basscss modulaire CSS systeem voor stijlen/classes

Logo cursus traing wordpress

Basscss modulaire CSS systeem voor stijlen/classes

Basscss Snelle modulaire CSS zonder bijwerkingen

Basscss is een lichtgewicht verzameling onveranderlijke hulpprogramma's, ontworpen voor snelheid, duidelijkheid, prestaties en schaalbaarheid.

Basscss v8 is de laatste versie van Basscss, wat betekent dat er geen grote, brekende veranderingen worden geïntroduceerd. Kleine functies en patches kunnen worden toegevoegd, maar door de aard van deze CSS-benadering zijn er vrijwel geen bugs in Basscss.

Kenmerken Basscss

Codeer met vertrouwen

Door het gebruik van duidelijke, gehumaniseerde naamgevingsconventies is Basscss snel te internaliseren en eenvoudig te begrijpen, terwijl het de ontwikkelingstijd versnelt met meer schaalbare, beter leesbare code.

Geen neveneffecten

Dingen gedragen zich precies zoals verwacht met onveranderlijke hulpprogramma's en stijlen die het open/gesloten principe volgen om veelvoorkomende valkuilen met CSS te helpen voorkomen.

Samenstelbaar

Herbruikbare, interoperabele stijlen werken als bouwstenen om de basis te leggen voor elk stylesheet en kunnen in een willekeurig aantal combinaties worden gecombineerd.

Ontworpen voor ontwerp

Basscss vindt een balans tussen consistentie en flexibiliteit om snel prototypes en snelle iteratieve wijzigingen mogelijk te maken bij het ontwerpen in de browser.

Standaard responsief

Basscss biedt lichte, krachtige stijlen en flexibele hulpprogramma's om te ontwerpen voor elk apparaat en om boilerplate in stylesheets te verminderen.

https://jxnblk.com/blog/mathematical-web-typography/

https://www.npmjs.com/package/basscss

https://github.com/basscss/ace

https://unpkg.com/ace-css@1.1.0/css/ace.min.css

https://codebeautify.org/css-beautify-minify


Meer informatie over Basscss modulaire CSS systeem voor stijlen/classesof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Basscss modulaire CSS systeem voor stijlen/classes bekeken ook de onderstaande artikelen:


Scroll naar boven