Galerij grid afbeeldingen maken WordPress Beaver builder module

De Galerijmodule van Beaver page builder wordt gebruikt om een galerij met afbeeldingen uit de WordPress Mediabibliotheek weer te geven. Lees handleiding.

Logo cursus traing wordpress

Galerij grid afbeeldingen maken WordPress Beaver builder module

De Galerijmodule van wordt gebruikt om een met uit de WordPress weer te geven.

Gebruik van de Galerijmodule in Beaver builder

De Galerijmodule wordt gebruikt om een collectie van individuele foto's op een aangename manier weer te geven. Afhankelijk van wat er gebeurt als gebruikers op een module klikken (zie de sectie over de instellingen van de module), kunt u de Galerijmodule gebruiken. Deze vind je bij modules onder media in de betaalde versie van Beaver Builder.

Handleidingen WordPress beaver builder:

Afbeeldingen in Galerij toevoegen

Volg de onderstaande stappen:

De reeks foto's één voor één weer te geven in een lightbox met navigatie

Dit werkt vooral goed wanneer de galerijafbeeldingen worden weergegeven in een klein formaat dat gebruikers kunnen openen om een grotere versie van de afbeelding te bekijken.

De afbeelding op ware grootte op een eigen pagina weer te geven.

Deze optie werkt goed wanneer het de bedoeling is dat kijkers met de rechtermuisknop klikken en afzonderlijke afbeeldingen downloaden, bijvoorbeeld voor een afbeeldingenbibliotheek.

Galerijafbeeldingen hebben geen klikbare link.

Het kan zijn dat u de galerij wilt weergeven als afbeeldingen die groot genoeg zijn om duidelijk te bekijken en echt niet uitgebreid hoeven te worden naar een groter formaat.

Galerijmodules en shortcodes

Galerijmodules worden vaak gebruikt als in andere modules of zelfs in berichten die gebruik maken van de WordPress Standard editor. U kunt bijvoorbeeld de shortcode voor een Galerijmodule invoegen in een tabblad in de Tabbladenmodule of een item in de Accordeon-module om een verzameling afbeeldingen op een bepaald tabblad of in een uitgebreide accordeonsectie weer te geven. Het is dan handig de onderstaande handleingen te lezen.

Lees handleiding over de standaard WordPress galerij

Lees handleiding Justified Image Grid WordPress plugin

Eigenschappen van de Galerij module

U kunt de galerij zowel in een Thumbs of een Collage-layout weergeven. Bij een Thumbs-indeling worden de miniaturen in een worden weergegeven. De volgorde van de foto's in zowel de Collage als de Thumbs lay-outs komt overeen met de door u ingestelde WordPress mediagalerijvolgorde. Wanneer u de WordPress-galerie maakt of bewerkt, kunt u de volgorde van de foto's wijzigen door te slepen.


Tip 1 |Extra galerij module

Je kan ook de UABB Photo gebruiken. Dit is een module van de betaalde Ultimate Add-ons voor Beaver Builder WordPress plugin. Dan heb je wat meer controle over het aantal kolommen en de weergave op tablet en mobiel. Je kan zelf aangeven hoeveel kolommen je wilt laten zien. Zie de afbeelding hieronder.
Ultimate Add-ons voor Beaver Builder WordPress plugin


Tip 2 | Ultimate add on Beaver builder Photo module

Je kan ook de UABB Photo module gebruiken. Dan kun je mooie mouse over effecten maken. Hieronder zie je een voorbeeld van een kleurenfoto die zwart-wit word getoond en alleen bij een mouse over wordt. Een voorbeeld vind je hier:
www.ultimatebeaver.com/modules/photoMeer handleidingen over het maken van grids, rasters en blokken in WordPress


Succes met het galerijen met afbeeldingen maken in WordPress!


Wil je meer details over Galerij grid afbeeldingen maken WordPress Beaver builder moduleof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Galerij grid afbeeldingen maken WordPress Beaver builder module bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress site beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Galerij grid afbeeldingen maken WordPress Beaver builder module

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Galerij grid afbeeldingen maken WordPress Beaver builder module en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven