5 Beste sliders voor afbeeldingen gratis betaald WP

Logo cursus traing wordpress

5 Beste sliders voor afbeeldingen gratis betaald WP

 

WordPress Sliders voor afbeeldingen

Sliders voor kunnen meestal meer doen dan alleen mooie foto's weergeven. De plug-ins voor Sliders voor afbeeldingen bieden een interactievere visuele ervaring voor uw website bezoekers. De sliders kunnen op een aantal manieren worden gebruikt, zoals het verbeteren van de door te linken naar topinhoud, video's af te spelen en zelfs de shortcode-functionaliteit van uw andere plug-ins te integreren.

Ik zal 3 van de beste WordPress afbeeldingen-sliders plug-ins aanbevelen voor elk budget. Alle Afbeeldingen-Sliders in dit bericht zijn , wat betekent dat ze er goed uitzien op elk formaat apparaat.

Revolution slider maken

Beste betaalde afbeeldingen sliders WordPress

Mijn overzicht van de beste betaalde afbeeldingen sliders WordPress:

1 | Soliloquy

vanaf $19

Om te beginnen is Soliloquy de snelste WordPress afbeeldingen-sliders op de markt – bewezen door de uitstekende prestatievergelijking van WordPress afbeeldingen-sliders van Chris Lima – dankzij de dynamische ajax-voorlaad mogelijkheden. Als prestaties uw prioriteit zijn, is dit de beste afbeeldingen-slider in de markt die u nodig hebt.

De basisplug-in is beschikbaar met een persoonlijke licentie, die een betaalbare $ 19 kost en voor één site kan worden gebruikt. Natuurlijk geeft upgraden je toegang tot alle andere mogelijkheden. Een multi-licentie van $ 49 kan op drie sites worden gebruikt en stelt je ook in staat om vier ‘Basic' add-ons te installeren. Dit zijn:

Instagram

bouw WordPress afbeeldingen-sliders met behulp van je Instagram-foto's.

Pinterest

Afbeeldingen op via een Pin It-knop die bovenaan elke afbeelding wordt toegevoegd.

Schema

geef bepaalde afbeeldingen-sliders op gespecificeerde tijdsintervallen weer.

Thema

nog vier mooiere slidertemplates.

www.soliloquywp.com


Beste gratis betaalde afbeeldingen sliders WordPress

2 | Meta Slider

De Meta Slider is gratis. Een premium-versie is ook beschikbaar vanaf $ 19, maar ik zou me willen concentreren op de mogelijkheden van de gratis plug-in. En met meer dan 3 miljoen downloads is het een van de meest populaire WordPress-plug-ins.

Dit is grotendeels te danken aan een indrukwekkende set functies voor een gratis plug-in. Meta Slider is in feite een vier-in-één-aanbod, waarbij de functionaliteit van de volgende vier plug-ins wordt gecombineerd:

  • Flex slider 2
  • Nivo slider
  • Responsieve slides
  • Coin slider

Een carrouselmodus met vier unieke thema's, ruim 20 overgangseffecten. Kortom top voor gratis.

www.metaslider.com


3 | Slider Revolution  WordPress plugin

Met bijna 80.000 downloads tot nu toe is Slider Revolution, na de WP Bakery Builder WordPress plugin, Envato's tweede best verkopende WordPress-plug-in aller tijden – de tweede na Visual Composer.

Wat maakt Slider Revolution zo populair? Nou, dat komt allemaal door de kwaliteit van de WordPress afbeeldingen-sliders plug-in. Ik raad aan om de demo van de plug-in te bekijken, zodat je een verzameling visueel verbluffende schuifregelaars kunt zien die zijn gebouwd met Slider Revolution.

Ondanks de complexiteit van de afbeeldingen-sliders is het feitelijke bouwen van elke dia relatief eenvoudig. Om te beginnen kunt u met Slider Revolution naadloos content ophalen uit verschillende bronnen, waaronder WordPress-berichten, YouTube, Vimeo, , , Flickr en Instagram. De verschillende delen van elke dia zijn gemaakt in een intuïtieve grafische gebruikersinterface, die ook drag-and-drop ondersteunt, en het tot leven brengen van de dia's wordt gemakkelijk gemaakt door een indrukwekkend aantal stijlvolle animaties.

Naast klassieke afbeeldingen-sliders plug-ins is Slider Revolution een heel veelzijdige plug-in. Het kan worden gebruikt om afbeeldingen-carrousels, startpagina-sliders en post-sliders.

Handleiding Slider Revolution WordPress plugin


4 / 5 | Slider in Page builder (Elementor of Beaver builder)

Je kan ook een slider gebruiken die onderdeel is van een . Bij voorkeur of . Lees de volgende handleidingen:

Beste gratis sliders voor WordPress

Smart Slider 3

Smart Slider 3 is een plugin waarmee je sliders kunt maken, die je vervolgens overal op je website kunt plaatsen. Er is een gratis en betaalde versie.

Je kunt alles samenstellen wat je maar wilt met de krachtige builder-interface. Ik heb al eerder plugins gezien die dit konden (zie hierboven), maar niet op deze manier.

Smart Slider ziet eruit en voelt aan als Sketch 3. Toen ik Sketch begon te gebruiken in plaats van Photoshop, was mijn gevoel: “Waarom is dit niet eerder gedaan?!”

Smart Slider brengt de interface en het gebruiksgemak van Sketch (lagen, property inspector, previews) naar het maken van sliders.

smartslider3.com

beste gratis sliders wordpress website
Beste gratis sliders wordpress website

Beginnen met SmartSlider3

Als je een nieuw project start, kun je een volledig nieuw ontwerp maken of een kant-en-klare sjabloon kiezen.

Klik op het Smart Slider-dashboard op de grote groene knop Nieuw project. Vanaf hier kun je ervoor kiezen om vanaf nul te beginnen of om met een sjabloon te beginnen. Je kunt ook je eigen .

Op een bepaald moment is het een goed idee om wat te rommelen in de verschillende instellingen en menu's. Dit helpt je om vertrouwd te raken met de verschillende instellingen. Zo raak je vertrouwd met de vele opties. Er is ook een grote documentatiesectie op de website van Smart Slider, mocht je hulp nodig hebben.

Slideropties

Zodra we in het aanmaakscherm zijn, zijn er 2 secties, verdeeld in boven- en onderkant.

Het bovenste gedeelte bevat de selecties voor waar je aan werkt; heel visueel gebaseerd. Het onderste gedeelte heeft verschillende menu's voor bewerking, gescheiden in secties met tabbladen: Algemeen, Grootte, Bedieningselementen, Animaties, Automatisch afspelen, Optimaliseren, Dia's en Ontwikkelaar.

Als je bijvoorbeeld op de tab Grootte klikt, zie je de vele beschikbare opties: breedte, hoogte, oriëntatie, breekpunten en meer.

Dank Joep en Alain voor de gratis slider-tip!


Meer informatie over 5 Beste sliders voor afbeeldingen gratis betaald WPof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in 5 Beste sliders voor afbeeldingen gratis betaald WP bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven