Beste MailChimp plugins WordPress gratis email versturen

Logo cursus traing wordpress

Beste MailChimp plugins WordPress gratis email versturen

Er zijn verschillende WordPress plugins die integreren in WordPress. Hier geef ik je een overzicht van de beste Mailchimp WordPress plugins.

Beste gratis en betaalde MailChimp plugins voor WordPress

Mailchimp is een gratis dienst voor het maken van een mailinglijst en het verzenden van digitale nieuwsbrieven per e-mail. Afhankelijk van wat je met MailChimp en WordPress wilt bereiken kun je WordPress plugins gebruiken. Je kan mailchimp gebruiken tool voor lead generation en marketing.

Beste gratis en betaalde MailChimp plugins voor WordPress

Er zijn verschillende gratis en betaalde plugins die MailChimp integreren in WordPress. In dit artikel zet ik een aantal handige en gratis en betaalde MailChimp-plugins voor WordPress op een rij. Alle WordPress plugins zijn mobiel-vriendelijk en . En je hebt geen of nauwelijks technische kennis nodig om formulieren te maken.

mailchimp digitale nieuwsbrief maken


Overzicht Mailchimp plugins

MailChimp for WordPress

MailChimp for WordPress van ibericode (Danny van Kooten) is één van de bekendste en meest gedownloade WordPress plugins (1 miljoen keer) voor het integreren van MailChimp op WordPress sites. Je kunt met deze WordPress plugin bijvoorbeeld waarmee je bezoekers zich kunnen aanmelden voor je . Voor -webshops kun je klanten de optie geven om zich aan te melden voor je nieuwsbrief. Zo kun je je klanten door middel van een een goede nieuwsbrief laten terugkomen naar je website.
MailChimp for WordPress

Handleiding MailChimp for WordPress:


Popups WordPress plugin door OptinMonster

De plugin Popups is de beste WordPress plugin voor klanten van OptinMonster. Je kunt verschillende templates gebruiken om je bezoekers zich te laten aanmelden voor je nieuwsbrief. Zo kun je gebruikmaken van popup-formulieren of inschrijfformulieren die ergens in je artikelen en/of pagina's te zien zijn. Alle templates van OptinMonster zijn geschikt voor integratie met MailChimp. Daarnaast zijn alle formulieren van OptinMonster mobiel-vriendelijk en responsive.
Popups WordPress plugin door OptinMonster

Easy Forms for MailChimp WordPress plugin

Met de Easy Forms-plugin kun je onbeperkt aanmeldformulieren aanmaken voor op je WordPress site. Je kunt ze in berichten en pagina's plaatsen. Daarnaast kun je ze in Widgets plaatsen. Dankzij een API-koppeling met MailChimp wordt alle informatie automatisch door de plugin opgehaald.
Easy Forms for MailChimp WordPress plugin


ChimpMate WordPress plugin

De plugin ChimpMate biedt allerlei opties om je bezoekers zo ver te krijgen zich aan te melden voor je nieuwsbrief. Zo kun je een popup maken of een of een slider toevoegen. Let op dat het niet te opdringerig wordt. Wel een goede WordPress plugin.
ChimpMate WordPress plugin


Contact Form 7 MailChimp Extension

Heb je contactformulieren op je WordPress website met de Contact Form 7 WordPress plugin, dan is de Contact Form 7 MailChimp Extension handig. Je kunt een ‘checkbox' toevoegen aan je en/of het reactie- bij je blog-berichten. Wanneer mensen deze aanvinken worden ze automatisch aangemeld voor je nieuwsbrief! Deze plugin kan helpen om meer abonnees te vergaren.
Contact Form 7 MailChimp Extension WordPress plugin


Hulp nodig met Mailchimp en WordPress?

Vind je het nog tamelijk ingewikkeld, heb je geen tijd of wil je het liever uit handen geven? Dat kan het ook uit handen geven of een training of cursus volgen. Bekijk de mogelijkheden:


Wil je meer details over Beste MailChimp plugins WordPress gratis email versturenof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in Beste MailChimp plugins WordPress gratis email versturen bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites en webshops

Wil je meer halen uit je WordPress websites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven