15 Beste Membership Plugins leden lidmaatschap WP login

Logo cursus traing wordpress

15 Beste Membership Plugins leden lidmaatschap WP login

WordPress membership voor gebruikers

WordPress is een mooi platform met een scala aan elementen die het bouwen van websites mogelijk maken en vergemakkelijken. Eén zo'n handige functie is het gebruikersrol beheersysteem dat ons toelaat om andere mensen toegang te verlenen tot onze website en te bepalen welke acties bij elke gebruikersrol horen. We kunnen kiezen tussen vijf WordPress gebruikersrollen, waaronder beheerder, redacteur, auteur, bijdrager, en abonnee. Lees eerst de handleidingen over gebruikers:

Hoewel we de optie hebben om specifieke toegangsniveaus voor elk van hen te definiëren en hun macht te controleren met behulp van de standaard gebruikersrol beheer instellingen, zou het ook verstandig zijn om een stapje verder te gaan en gebruikersbeheer plugins aan onze WordPress website toe te voegen. Op die manier kunnen we de volledige controle hebben over elke rol en hun mogelijkheden en op onze website controleren. Dit klinkt misschien een beetje wantrouwend, agressief en overdreven, maar het doel is om elk onbeperkt en ongeoorloofd gedrag van de gebruiker te vermijden, dat mogelijk ons merk in gevaar zou kunnen brengen en schaden. Ik heb de afgelopen jaren heel wat onderzocht en een hele reeks plugins getest om een lijst samen te stellen van de beste WordPress plugins voor gebruikersbeheer en memberships:

PublishPress Capabilities WordPress plugin

PublishPress Capabilities is een fantastische freemium plugin waarmee u bestaande gebruikersrollen kunt bewerken maar ook nieuwe kunt aanmaken. Het wordt geleverd met een groot aantal functies die het gebruikersbeheerproces aanzienlijk vergemakkelijken. Je zou zelfs een beetje overweldigd kunnen raken bij het zien van zoveel opties op het scherm, maar natuurlijk, het is een goede zaak dat je kunt controleren wat andere gebruikers wel of niet kunnen doen op je website in zo'n hoge mate.
Met deze plugin kunt u de bewerkings-, lees- en verwijderingsmogelijkheden beheren, bepalen wie het dashboard, de plugin- en themaopties mag bewerken, de machtigingen voor de wijzigen, de -instellingen beheren, evenals de opties die betrekking hebben op andere plugins die u mogelijk op uw website hebt geïnstalleerd, enzovoort. Verder kunt u extra rechten toevoegen aan taxonomieën (en niet alleen aan Categorieën en Tags, maar ook aan alle andere taxonomieën), aangepaste post type rechten wijzigen, back-ups maken, herstellen en kopiëren van gebruikersrollen, en nog veel meer.
En als je nog meer functies wilt, technische ondersteuning wilt, en de plugin op een aantal sites wilt gebruiken, kun je overwegen een van de drie beschikbare premium plannen aan te schaffen.

User Role Editor WordPress plugin

 
User Role Editor is een andere indrukwekkende freemium plugin waarmee u gebruikersrollen kunt wijzigen, aanmaken en , evenals de mogelijkheden voor elke afzonderlijke gebruiker op uw WordPress website kunt aanpassen. U kunt functies voor elke gebruikersrol in- of uitschakelen door simpelweg de vakjes in de optielijst aan of uit te vinken. User Role Editor ondersteunt ook multisites. Bovendien kunt u meerdere rollen tegelijkertijd aan één gebruiker toewijzen.

Deze plugin komt met verschillende lidmaatschap plannen om uit te kiezen. Als u een upgrade naar een pro-versie, zult u in staat om bepaalde menu-items, widgets en metaboxen te blokkeren voor een specifieke rol, te verbergen menu-items op de front-end voor niet-ingelogde gebruikers, te beperken berichten en pagina's te bekijken en bewerken opties voor bepaalde rollen, en nog veel meer.

Members WordPress plugin

 
Members is een lidmaatschaps- en gebruikersrol-editor plugin. U kunt deze gebruiken om rollen toe te voegen, te bewerken en te verwijderen, nieuwe rollen te maken en bestaande rollen te beheren, meerdere rollen aan één gebruiker toe te wijzen, rollen te klonen, uw website volledig privé te maken als u dat wenst, en nog veel meer. Een ander cool ding over deze plugin is dat het u toelaat aanpassen van de foutmelding gebruikers zullen zien zodra ze zijn geweigerd toegang tot bepaalde inhoud op uw site. Als je Members installeert, krijg je ook een login en gebruikers widget die je kunt weergeven in elk widget gebied dat je wilt.

WPFront User Role Editor WordPress plugin

Een andere populaire plugin voor gebruikersbeheer is WPFront Gebruikerseditor. Het spreekt voor zich dat u het kunt gebruiken om de standaard rollen te wijzigen, maar ook om nieuwe te maken die u kunt aanpassen aan uw wensen. WPFront User Role Editor stelt je ook in staat om rollen te klonen en terug te zetten, en meerdere gebruikersrollen aan je leden toe te wijzen. Er is een enorme lijst van mogelijkheden verbonden aan elke rol. U kunt gemakkelijk door alle opties gaan, omdat ze mooi zijn georganiseerd en opgesplitst in meerdere secties, bijvoorbeeld: Dashboard, Berichten, Media, Pagina's, Thema, Plugins, Links, Producten, en nog veel meer, dus het zal niet moeilijk zijn om te beheren wie wat kan doen met uw inhoud. Echter, niet alle opties zijn inbegrepen bij het gratis plan. Bijvoorbeeld, kunt u mediabibliotheek en aangepaste post types machtigingen alleen als u zich abonneert op een van de premium plannen.

Advanced Access Manager WordPress plugin

Als u besluit om Advanced Access Manager te gebruiken, krijgt u ongetwijfeld een geweldige plugin zonder dat u een cent uit hoeft te geven. Tuurlijk, verschillende premium versies zijn ook beschikbaar, maar zelfs de gratis versie packs een indrukwekkende hoeveelheid functies die u zal toestaan om gebruikersrollen te wijzigen naar uw wensen. Ten eerste, in tegenstelling tot sommige andere user management plugins op de lijst, AAM vereist niet dat u een premium lid te worden om ondersteuning te vragen. U kunt contact opnemen met hun team op elk gewenst moment.
AAM zorgt ervoor dat u volledige controle heeft over rollen en mogelijkheden. U kunt tijdelijke accounts maken, de toegang tot berichten, pagina's en aangepaste post-typen, beheren admin werkbalk en items verwijderen uit het afhankelijk van een rol, gebruikers doorverwijzen naar een specifieke sectie zodra ze de beperkte inhoud op uw site, meerdere rollen toewijzen aan uw gebruikers, en stapels meer. Zoals voor premium plannen, ze omvatten een aantal extra indrukwekkende functies, zoals de mogelijkheid van het creëren van een multi-level toegang tot uw website, het beheren van toegang door , geolocatie, enz., en tal van premium add-ons die verder uitbreiden van de functionaliteit van de plugin.

User Submitted Posts WordPress plugin

 
User Submitted Posts freemium plugin stelt gebruikers in staat berichten en in te dienen vanaf de voorkant van je website. Dit is een uitstekende oplossing als je niet echt zin hebt om gebruikers toegang te geven tot je dashboard, maar het stelt je toch in staat om bijdragers op je site te hebben. Om het te laten werken, voeg je het volgende stukje code toe aan pagina's, posts of widgets naar keuze:
[door gebruiker-ingediende-posts]
Wanneer iemand zijn inhoud wil indienen, moet hij een formulier invullen dat uit meerdere velden bestaat, zoals naam, e-mail, posttitel, categorie, tags, inhoud, aangepaste velden, akkoord met de voorwaarden, Google reCAPTCHA v2, en verschillende andere. Deze velden kunnen worden aangepast en ingesteld als verplicht of optioneel, of u kunt ze helemaal uitschakelen. Wat betreft ingediende berichten, kunt u hun status instellen als in behandeling, , onmiddellijk publiceren, of publiceren nadat u een bepaald aantal goedgekeurde berichten hebt verzameld. Wat afbeeldingen betreft, heb je de mogelijkheid om een minimum en maximum breedte en hoogte in te stellen en het maximum aantal ingediende afbeeldingen te bepalen.

Met de pro versie van de plugin kun je een onbeperkt aantal aangepaste formulieren en aangepaste formulier velden maken, multimedia uploads mogelijk maken, en meer.

Peter's Login Redirect WordPress plugin

 
Peter's Login Redirect is een handige plugin die je helpt gebruikers om te leiden naar een specifieke URL zodra ze zich aanmelden op je website. U kunt specifieke gebruikers omleiden (door hun gebruikersnaam in te voeren), rollen, mogelijkheden, en ook een algemene URL invoeren waarnaar gebruikers worden omgeleid na succesvolle registratie. De functionaliteit van de plugin kan ook worden uitgebreid met wat codering, zodat u bijvoorbeeld alleen gebruikers met een specifiek IP-adres kunt omleiden. Echter, zelfs de basis functionaliteiten van de plugin volstaan en laten je veel mogelijkheden om bezoekers naar specifieke URLs te verwijzen.
redirect maken in WordPress

WooCommerce Login Redirect WordPress plugin

 
Als u denkt aan het runnen van een eCommerce WordPress website, is de de meest populaire en geliefde plugin voor de job. Het heeft een overvloed aan handige instellingen die ervoor zorgen dat je een succesvolle online winkel runt.
De WooCommerce plugin is krachtig zoals het is, maar als u wilt extra functionaliteiten toe te voegen aan het, kunt u overwegen het installeren van een aantal add-ons en extensies die het nog gebruiksvriendelijker te maken. Een dergelijke plugin is WooCommerce Login Redirect. Normaal gesproken, zodra iemand zich registreert op uw website, worden ze doorgestuurd naar de Mijn account pagina. Dat is op zich niet zo erg, maar sommige gebruikers kunnen het vervelend vinden. Enter WooCommerce Login Redirect. Dankzij deze plugin, kunt u gebruikers doorverwijzen naar elke pagina op uw website, bijvoorbeeld winkel of product presentatie pagina's, etc.

Inactive Logout WordPress plugin

 
Inactive Logout is een eenvoudige, handige oplossing die u de mogelijkheid biedt sessies voor inactieve gebruikers te beëindigen en hen uit te loggen van uw website. Dit is vooral nuttig in gevallen waar gebruikers daadwerkelijk vergeten uit te loggen van het platform, waardoor uw site kwetsbaar wordt en open staat voor mogelijk misbruik. Om te voorkomen dat zoiets gebeurt, kunt u met Inactive Logout een aantal regels instellen en bepalen na hoeveel inactieve tijd iemand wordt uitgelogd. U kunt het bericht instellen dat naar alle inactieve gebruikers wordt gestuurd en hen waarschuwen dat ze worden uitgelogd als ze niet actief worden, de time-out countdown uitschakelen om gebruikers 10 seconden tijd te geven om iets te gaan doen (als u deze optie uitschakelt, worden ze automatisch uitgelogd), redirects inschakelen die bij het uitloggen optreden, en meer.
Premium versies van de plugin bevatten nog meer functies, waaronder de mogelijkheid om afmeldingen voor specifieke pagina's uit te schakelen. Bovendien kunt u met het pro-plan voorkomen dat gebruikers zich vanaf verschillende apparaten aanmelden bij dezelfde account en het kan gebruikers onmiddellijk uitloggen zodra ze hun browser sluiten.

New User Approve WordPress plugin

 
Nieuwe gebruiker goedkeuren plugin laat je het proces van gebruikersregistratie controleren. Zodra iemand zich registreert op uw website, krijgt u een e-mail met hun gegevens en u zult in staat zijn om goed te keuren of te weigeren hun registratie. Alle gebruikers die zich nog niet hebben geregistreerd, krijgen pas toegang tot uw site als u ze toestemming geeft. Zodra u uw goedkeuring geeft, alleen dan zullen gebruikers een e-mail krijgen met hun inloggegevens. Premium pakketten bevatten een aantal extra opties, zoals de mogelijkheid van het aanpassen van welkom, in afwachting, en geweigerde berichten voor gebruikers, en nog veel meer.

Adminimize WordPress plugin

 
Adminimize is een prima oplossing wanneer je de gebruikersinterface een beetje wilt aanpassen. Deze plugin stelt u in staat om het admin menu te vereenvoudigen en de elementen eruit te verwijderen die gebruikers overbodig vinden. U kunt menu secties verwijderen en precies bepalen wat elke gebruiker te zien krijgt en welke opties ze bij de hand hebben, afhankelijk van de rol die ze hebben op uw website.
 

User Switching WordPress plugin

 
Om het proces van het wisselen van de ene account naar de andere te vergemakkelijken, vooral wanneer u multiuser-instellingen aan het testen bent op uw website en wilt controleren hoe iets werkt voor verschillende rollen, wilt u misschien de User Switching plugin op uw site installeren. De mogelijkheid om naadloos te wisselen van account is alleen beschikbaar voor Beheerders en Super beheerders op multisite WordPress installaties.

WP-UserOnline WordPress plugin

 
WP-UserOnline helpt u bij te houden hoeveel gebruikers er actief zijn op uw website. U kunt ook hun locatie bekijken, controleren of ze lid, gast of zoekbot zijn, en de datum weergeven waarop het grootste aantal gebruikers online was.

MemberPress WordPress plugin

Wij kiezen als onze go-to plugin omdat het heeft alle functies die we hierboven vermeld, en het werkt perfect met plugins van derden nodig zijn voor de groei van uw bedrijf.
Zie uitgebreid handleiding MemberPress WordPress plugin

Welke Membership Plugin kiezen voor WordPress gebruikers en login?

Wanneer je een van deze WordPress gebruikersbeheer plugins voor je website moet kiezen, komt het er uiteindelijk op neer wat je precies met de plugin wilt doen. Met de top vijf plugins uit de lijst kun je gebruikersrollen aanmaken, wijzigen en verwijderen, maar ook hun mogelijkheden wijzigen. Het maakt niet uit welke je kiest, je kunt niet fout gaan. Er zijn kleine verschillen tussen de plugins, vooral op het vlak van functies. Terwijl sommige je bijna het volledige pakket gratis geven, vereisen andere een premium lidmaatschap voor gelijkaardige opties. En dit kan een bepalende factor die u helpt een plugin voor uw site te selecteren. Zoals voor andere plugins in deze roundup, kunt u ze combineren om ervoor te zorgen heb je de hoogste mate van controle in handen en dat uw dagen als de website Admin (of Super Admin) gaan zonder enige beproevingen.

Wil je meer details over 15 Beste Membership Plugins leden lidmaatschap WP loginof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in 15 Beste Membership Plugins leden lidmaatschap WP login bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven