Mobiele test tools responsive website telefoon tablet

Logo cursus traing wordpress

Mobiele test tools responsive website telefoon tablet

Beste gratis online tests mobiele responsieve webdesign

Een van de uitdagingen die inherent zijn aan design is dat, hoewel het uw doel is een website te maken die er goed uitziet op elk mogelijk apparaat en in elke verschillende browser, je redelijkerwijs niet elke variatie zelf kunt testen. Er zijn tientallen verschillende schermformaten en resoluties, en geen enkele persoon of bedrijf heeft toegang tot elk van hen.

Hoewel het de moeite waard is om uw nieuwe responsive website op zoveel mogelijk apparaten uit te proberen, kunt u verder gaan door responsive testing tools te gebruiken om te zien hoe uw website werkt op extra schermformaten.

Google's mobielvriendelijke test

Google's mobielvriendelijke test is niet specifiek voor het testen van responsieve websites, maar Google is al enige tijd openhartig over hoe belangrijk zijn algoritme mobielvriendelijkheid van websites vindt bij het bepalen van rankings. Voor elk bedrijf dat zich bekommert om SEO, kunt u met de tool van Google rechtstreeks naar de bron gaan om te bevestigen dat uw website mobielvriendelijk genoeg is om aan de normen van de zoekmachine te voldoen.

Google mobielvriendelijke test voor responsief ontwerp

Responsinator voor verschillende apparaatgroottes (gratis)

Responsinator is een gratis en handige tool voor het testen van responsive design. Je hoeft alleen maar je URL in te voeren en je kunt zien hoe je website eruitziet op een paar verschillende apparaatgroottes en -oriëntaties. Het is een snelle manier om een momentopname te krijgen van hoe andere bezoekers je website zullen zien.

responsinator.com

MobiReady

Simpel testen maar met heel veel tips voor verbeteringen van je mobiele WordPress website

https://ready.mobi

Betaalde mobiele responsieve webdesign tools online

Browserstack (betaald)

Met Responsinator kunt u uw website op een paar verschillende apparaatgroottes tegelijk testen, maar voor bedrijven die er echt zeker van willen zijn dat een responsive website op elk mogelijk apparaat werkt, is een uitgebreidere oplossing nodig. Browserstack is een product met abonnement dat het proces van het testen van uw website over 2.000 apparaat- en browsertypen automatiseert.

www.browserstack.com

Resizer voor SketchUp

Resizer is een gratis tool dat een snelle momentopname biedt van hoe uw website eruitziet op de drie belangrijkste schermformaten, maar waarmee u ook kunt testen hoe de website eruitziet bij verschillende breedtes op elk apparaattype. Met een eenvoudige klik kunt u zien hoe mensen met verschillende scherm- of browserformaten de website zullen zien, zodat u een veel breder beeld krijgt van de verschillende manieren waarop uw responsive site op bezoekers zal overkomen.

CrossBrowserTesting

Hoewel veel van wat we zeggen over responsive design gericht is op verschillende apparaattypes en -groottes, is de manier waarop uw website in verschillende browsers wordt weergegeven een andere belangrijke overweging voor de gebruikerservaring. De CrossBrowserTesting tool automatiseert het proces van het testen van hoe uw website eruit ziet en werkt in alle belangrijke browsers, zodat u potentiële problemen kunt spotten voordat ze van invloed zijn op hoe uw bezoekers de website ervaren.

crossbrowsertesting.com/pricing

Responsive webdesign gemakkelijk gemaakt

Het bouwen van een responsive website hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste tools voor responsive design kunt u een website samenstellen die aan uw behoeften voldoet en een intuïtieve ervaring biedt aan al uw gebruikers, ongeacht het apparaat waar ze vandaan komen.


Meer weten over Mobiele test tools responsive website telefoon tabletof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Mobiele test tools responsive website telefoon tablet bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites en webshops vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Mobiele test tools responsive website telefoon tablet?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Mobiele test tools responsive website telefoon tablet en WordPress sites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven