Beste photoshop mock-ups om portfolio en websites te presenteren

Voor veel ontwerpers en vormgevers is een Photoshop mockup een goede manier om het werk professioneel te presenteren. Bekijk hieronder de voorbeelden.

Met behulp van bewerkbare lagen en zogenaamde slimme objecten (smart objeccts) kunnen Photoshop-bestanden je werk in realistische scènes weergeven. Het kan de waarde van uw werk vergroten door klanten inzicht te geven hoe het ontwerp er voor de gebruiker uiteindelijk uit zal zien. Mockups zijn ook bijzonder handig bij gebruik met responsief webontwerp om te laten zien hoe de lay-out verandert van desktop naar tablet en smartphoneapparaten.

Photoshop mock-ups met kwaliteit

Een goede presentatie speelt een belangrijke rol in elk type bedrijf en met name in de ontwerpwereld is er een sterke behoefte aan PSD-sjablonen van goede kwaliteit. De onderstaande gratis mockup-sjablonen maken het ontwerpproces probleemloos en eenvoudiger, waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Ik heb persoonlijk de onderstaande bestanden gedownload en uitgeprobeerd om projecten te presenteren.


Beste gratis photoshop mock-ups voor WordPress websites en webdesign


Chrome Browser Laptop Photoshop Mock-up

Chrome Browser Laptop Photoshop Mock-up

Dit is een volledig gelaagd en gestyleerd PSD-mockupbestand van een Chrome-browser. Download en gebruik het om uw projecten weer te geven.
Download Browser Mock-up


Laptop Photoshop Mock-up

Laptop Photoshop Mock-up

Dit is een aardig Apple mockup-sjabloon dat je kunt gebruiken. Het heeft veel verschillende resoluties om uit te kiezen.
Download Apple Laptop Mock-up


iPad Mock-up voorbeeld

iPad Mock-up voorbeeld

Een realistische iPad Pro Mockup Vol.2 gemaakt door Anthony Boyd. Gebruik deze gratis PSD voor iPad om je werk te laten zien. Deze PSD-mockup wordt ook geleverd met een verwisselbare achtergrondlaag. Gratis voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik.
Download iPad Mock-up


Beste photoshop mock-ups voor huisstijlen, brochures en drukwerk

Hier heb ik een hele studie van gemaakt omdat ik in het verleden ontzettend veel drukwerk maakte. Ik heb er een aparte pagina aan gewijd:
Bekijk alle photoshop mock-ups voor huisstijlen, brochures en drukwerk