Beste WordPress Multisite Plugins overzicht lijst

Logo cursus traing wordpress

Beste WordPress Multisite Plugins overzicht lijst

Het gebruik van een WordPress multisite netwerk is waarschijnlijk de gemakkelijkste, meest efficiënte manier om meerdere websites te beheren. U kunt niet alleen gebruik maken van ‘s werelds populairste , maar ook van een van zijn meest krachtige tools.

Multisite netwerken stellen u in staat om een willekeurig aantal websites te beheren vanuit hetzelfde WordPress dashboard. Het werd een paar versies geleden geïntroduceerd en heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.

Must-Have Multisite Plugins voor uw netwerk

Dat is waarom we dit artikel van essentiële WordPress multisite plugins hebben samengesteld. Om diegenen te helpen die WordPress multisite netwerken gebruiken of willen gaan gebruiken en meer mogelijkheden willen dan de standaard .

We hebben elk van deze multisite WordPress plugins getest. We hebben ze verfijnd van een lijst van velen tot een lijst van slechts een paar.

Elk werkt naadloos samen met WordPress multisite en biedt waardevolle tools die je kunt gebruiken om je leven gemakkelijker te maken, je website beter of beide!

De plugins die u op uw multisite netwerk installeert, moeten bruikbaar zijn voor alle soorten sites. Ik heb een lijst gemaakt van essentiële WordPress multisite netwerk plugins die ik gebruik en die in veel scenario's van pas zullen komen.


Wil je meer weten over Beste WordPress Multisite Plugins overzicht lijstof info?

Meer weten? Veel web-designers met interesse in Beste WordPress Multisite Plugins overzicht lijst bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met WordPress websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Beste WordPress Multisite Plugins overzicht lijst?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Beste WordPress Multisite Plugins overzicht lijst en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven