Bricks wordpress thema page builder review

Review over het Bricks wordpress thema en page builder. Overzicht van nieuwe functies. Gratis en betaald. Voor WordPress websites en WooCommerce.

Logo cursus traing wordpress

Bricks wordpress thema page builder review

Bricks bouwer review

In dit artikel gaan we een van de nieuwste WordPress page builders reviewen, genaamd Bricks Builder. Dit thema is onlangs op de markt gekomen en heeft de markt stormenderhand veroverd. Het lijkt zich te positioneren op het gebied van website snelheid, gebruiksgemak, terwijl het toch functies biedt voor ontwikkelaars.

Hoewel nog steeds in versie 1, Bricks heeft nu ondersteuning voor , en de meeste belangrijke knikken zijn uitgewerkt sinds de lancering. Laten we eens kijken naar de functies, bruikbaarheid, prijzen, concurrentie, en toepassingen van Bricks bouwer om te zien of het een goede keuze is voor jou.

Deze moderne bouwer heeft een enorme focus op het gemakkelijk maken van het bouwen van websites. U hoeft geen professionele ontwikkelaar te zijn om deze plugin te gebruiken. In veel opzichten is het vergelijkbaar met in het gebruiksgemak. Echter, waar het verschilt is de snelheid van de front-end website. Deze bouwer voert ongelooflijk schone code uit, dus als u zich zorgen maakt over uw Google core web vitals, zou deze tool u moeten dekken (net als Oxygen Builder). Bovendien laadt de backend builder zeer snel.

Voordat we verder gaan met onze beoordeling, is het vermeldenswaard dat dit een relatief nieuwe toetreding tot de markt is, dus je zult waarschijnlijk geen enorme, complexe websites bouwen zoals gidsen, grote WooCommerce winkels, en meer. Het is echter perfect geschikt voor het maken van kleinere brochure, corporate, en kleinere WooCommerce websites in zijn huidige versie, en het wordt beter met elke release.

We zullen deze review voortdurend bijwerken als er nieuwe functies worden gelanceerd (en ze worden met relatieve snelheid gelanceerd omdat de ontwikkelaars achter de tool zeer betrokken en getalenteerd zijn).

Bricks Bouwer Functies

Als je ooit eerder een WordPress hebt gebruikt, zul je bekend zijn met de functies en lay-out die Bricks Builder te bieden heeft. Je maakt een standaard post of pagina aan op de WordPress back end, en van daaruit initialiseer je de builder. U kunt ook sjablonen maken, zoals een enkele blog post sjabloon, of een home pagina sjabloon.

DE BOUWER
Zodra u klikt om de bouwer te initialiseren, laadt het ongelooflijk snel (minder dan 2 seconden). U wordt dan begroet met uw belangrijkste instellingen, panelen, en interfaces. Aan de linkerkant is uw elementen paneel. We zullen de elementen in meer detail bespreken in een later deel van het artikel. In het midden, is een visueel voorbeeld van wat u aan het bouwen bent. De bovenste balk bevat verschillende knoppen, zoals een opslaan-knop, toggles, terug-knop, geschiedenis toggle, en nog veel meer. Aan de rechterkant, hebben we een structuur paneel.

BOVENBALK
Zoals gezegd, het midden van uw pagina is uw canvas. U kunt pagina's bouwen door gebruik te maken van structurele elementen, en dan inhoud toevoegen zoals en tekst. U kunt ook een voorsprong krijgen door gebruik te maken van voorgebouwde sjablonen.

VOORGEBOUWDE SJABLONEN

KNOPPEN OP EEN LEEG CANVAS: ELEMENT TOEVOEGEN, SJABLOON LADEN, HELPCENTRUM INSCHAKELEN.
Door op de helpknop te klikken, de laatste van de drie knoppen die op het lege canvas worden getoond, schakelt u een in builder popup in waarmee u de volledige documentatie van de tool kunt doorzoeken. Deze is goed geschreven, en gemakkelijk verteerbaar, wat betekent dat je geen technische kennis nodig hebt om het te begrijpen.

De Pagina Bouwer Elementen (50+!)

Bij het bouwen van je website, sleep je specifieke elementen naar het canvas. Laten we eens een kijkje nemen naar wat elk van deze elementen zijn. Er zijn verschillende hoofdsecties/classificaties van elementen:

  • Structuur
  • Standaard
  • Componenten
  • Media
  • Dynamisch

Let wel, dit zijn niet de officiële categorieën van elementen, in plaats daarvan hebben we ze zelf gegroepeerd in deze. Laten we het eens hebben over enkele van de elementen en wat je ermee kunt doen, naast enkele van deze groepen.

ALLE BAKSTENEN ELEMENTEN

Het belangrijkste structurele element is de container. De container kan worden ingesteld als een sectie, div, a, of iets anders. Het is zijn taak om een container te zijn voor visuele inhoud. Je kunt flex gebruiken om elementen erin te plaatsen. Het is relatief robuust in termen van wat je ermee kunt doen. Het beste aan dit containerelement is dat je geen HTML of CSS hoeft te begrijpen om het te gebruiken. Het maakt het gemakkelijk om inhoud visueel uit te lijnen en zichzelf te positioneren in grotere containergroepen.

Binnen de container plaats je meestal afbeeldingselementen, tekst en andere componenten. Er zijn veel unieke componenten die het werk van het maken ervan wegnemen. Bijvoorbeeld, er is geanimeerde tekst, iets dat een beetje tijd zou kosten om te coderen in pure . Dit element bestaat al, en alles wat je hoeft te doen is het op de website te plaatsen en in te vullen wat je wilt laten zien. Er zijn veel van dit soort elementen, die het werk uit het maken van een website halen.

U kunt ook dynamische inbouwen afhankelijk van het type pagina – bijvoorbeeld als u werkt aan een enkele post pagina, kunt u gemakkelijk de datum van publicatie, , en aanvullende informatie zoals dat plaatsen.

Functionaliteiten Bricks

Bricks bouwer dynamische gegevens

Dynamische gegevens kunnen ook worden gebruikt om voorwaarden te scheppen voor de zichtbaarheid van individuele elementen, secties en containers, maar ook direct in afbeeldingen en tekst worden ingevuld.

Wat dit betekent is dat je een plugin zoals MetaBox of ACF kunt gebruiken om back end velden op te zetten, en de data die daarin staat in te vullen op de front end van je website gemaakt in Bricks Builder. Dit is een relatief standaard feature van veel populaire page builders zoals Oxygen en Elementor. Lees hierover meer in deze handleidingen:

WooCommerce Ondersteuning en Elementen in Bricks

WooCommerce heeft ook een robuuste verzameling van elementen die onlangs zijn toegevoegd in een nieuwe versie update van Bricks. Bijvoorbeeld, kunt u productafbeelding galerijen, toevoegen aan winkelwagen knoppen, en nog veel meer. Dit biedt u in wezen alles wat u nodig heeft om een kleine tot middelgrote e-commerce website te maken met behulp van Bricks, WordPress en WooCommerce.

Wat als u een element niet ziet dat u nodig heeft? – Maak uw eigen
Deze bouwer is erin geslaagd om iets te doen waar velen op de markt niet in geslaagd zijn. De ontwikkelaars achter de page builder hebben een ongelooflijk snel ladende, makkelijk te gebruiken interface gemaakt die zowel door beginners, bureaus en professionele ontwikkelaars gebruikt kan worden. Laten we zeggen dat je geen enkel element ziet dat je nodig hebt.

Het is ongelooflijk eenvoudig met basiskennis van PHP, HTML, CSS en JavaScript, om een aangepast element te maken voor gebruik in al uw bricks websites.

SUPER EENVOUDIGE DOCS/INSTRUCTIES

Niet alleen is dit geweldig voor individuen, maar plugin makers hebben al geprofiteerd van dit gemak van element creatie. Bijvoorbeeld, WSForm (onze review) was een van de eersten om een native element toe te voegen aan Bricks.

Eenvoudige, maar robuuste styling

Specifieke elementen zullen verschillen in de instellingen die erop van toepassing zijn. Je hebt echter toegang tot relatief elke eigenschap die CSS te bieden heeft in een behulpzaam commentaar eenvoudig te gebruiken grafische gebruikersinterface. U hoeft zelfs geen kennis van CSS te hebben om een mooie website te maken met Bricks!

U kunt zien dat u de , achtergrondafbeelding, lay-out opties, randstijlen, schaduwen, en meer via de styling tab binnen een specifiek element kunt instellen. Dit is relatief consistent ongeacht wat het element is.

Attributen – Toegankelijke sites, eenvoudige JS

Met Bricks kunt u aangepaste attributen toewijzen aan specifieke elementen van uw website. Dit betekent dat u het volledig toegankelijk kunt maken voor alle websitegebruikers, maar ook dat u JavaScript gemakkelijk aan HTML kunt koppelen.

Rechtsklik menu

Tijdens het bouwen heb je een geïntegreerd rechtsklik menu waarmee je elementen en stijlen kunt kopiëren en plakken, dupliceren, en meer.

Terwijl u elementen naar het canvas sleept, gegevens invult en een website bouwt, is er een robuuste geschiedenis, ongedaan maken/redo, en automatische opslag setup geïntegreerd in de bouwer. U kunt websites maken met het vertrouwen dat u ze nooit zult verliezen als uw computer crasht of doodgaat. U kunt ook met gemak terugkeren naar vorige versies van de pagina.

Bij het maken van een website raken ontwerpers en ontwikkelaars meestal in een flow-staat. Veel populaire bouwers hebben geen mogelijkheid om tussen pagina's te wisselen, tenzij u teruggaat naar de WordPress admin back end. Dit betekent dat je de builder moet verlaten om naar een nieuwe pagina te gaan. Bricks heeft daar echter een oplossing voor. U kunt schakelen tussen pagina's binnen de bouwer.

Gemakkelijke manier om pagina's responsive te maken

Bij het bouwen van uw pagina's, kunt u verschillende stijlen toewijzen aan verschillende breekpunten. Er zijn drie primaire breekpunten hard gecodeerd in de bouwer, die mobiele, tablet, en desktop schermformaten omvatten. U kunt ook uw eigen aangepaste breekpunten toevoegen.

Globale stijlen

Bricks heeft een grote verzameling van globale opties. Dit maakt het makkelijk om gecentraliseerde styling regels te maken, en deze globaal te wijzigen voor de hele website in plaats van elke individuele pagina en element te moeten doorlopen, en ze daar te wijzigen. Elk element heeft een verzameling van globale stijlen die kunnen worden gemanipuleerd, je kunt ook gemakkelijk een CSS stylesheet, en pagina/globale regels opnemen.

Gebruiksgemak Bricks builder

Het gebruiksgemak van de Bricks Builder heeft ons echt verrast toen we dit thema bekeken.

Zoals u kunt zien op de screenshots in dit artikel, is dit een bouwer van hoge kwaliteit die duidelijk is doordacht en gemaakt door een professionele UX/UI-ontwerper. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het slepen en neerzetten werkt zoals het hoort, het structuurpaneel is gemakkelijk te manipuleren, klikken op individuele pictogrammen brengt u naar de plaats waar u zou verwachten te eindigen, en het werkt gewoon.

Eigenlijk is het maken van pagina's een zeer eenvoudige methode van slepen en neerzetten, en het manipuleren van de styling van elk element. Als je kennis hebt van CSS, JavaScript, en PHP wordt deze builder nog krachtiger, maar je hebt het helemaal niet nodig. Je kunt iemand zijn met totaal geen technische kennis, en gemakkelijk deze bouwer oppakken.

Prijzen Bricks

De prijsstelling van Bricks Builder onderscheidt het echt van alle andere op de markt vandaag. Er zijn slechts twee niveaus, beide bieden levenslange toegang wat updates, ondersteuning en toegang betekent. De eerste laag kost $59 voor gebruik op een enkele website. De tweede laag kost $149 voor gebruik op maximaal 1000 websites gedurende de levensduur van het product.

Roadmap

De prijs en waarde van deze bouwer wordt nog verder gecementeerd door de publieke roadmap. Hiermee kunnen gebruikers precies begrijpen wat ze kunnen verwachten in toekomstige releases van de tool. Je zou nooit een product moeten kopen voor zijn toekomstig potentieel, maar dit zou je gemoedsrust moeten geven bij het maken van je aankoop vandaag.

Conclusie Bricks

Een overweging die men zou moeten hebben vóór de aankoop van deze tool is dat

  • 1, ze zijn een nieuw product en er zijn gebonden aan bugs en functies die ontbreken (maar zullen worden toegevoegd in de toekomst) en
  • 2, dit is een thema. Omdat deze bouwer een thema is, betekent dit dat je er geen thema onder kunt gebruiken zoals Elementor. Echter, als u een website bouwt met een paginabouwer, raden wij u aan om het helemaal vanaf nul te doen, en dat is de mentaliteit van Bricks!

Echter, als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke bouwer die zeer snel laadt op zowel de back-end als de front-end, is makkelijk te gebruiken rivaliserend met de eenvoud van Elementor, en biedt uitbreidingsmogelijkheden voor ontwikkelaars die PHP begrijpen, dan zou dit heel goed het beste product op de markt kunnen zijn, zelfs in zijn vroege versie. Meedoen aan de levenslange deal voor Bricks Builder voordat ze overschakelen op jaarlijkse abonnementen zou wel eens een ongelooflijke aankoop kunnen blijken te zijn in de komende jaren.


Meer weten over Bricks wordpress thema page builder reviewof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Bricks wordpress thema page builder review bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress website beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Bricks wordpress thema page builder review

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Bricks wordpress thema page builder review en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven