Bulk meerdere pagina's bewerken in 1 keer WordPress

Logo cursus traing wordpress

Bulk meerdere pagina’s bewerken in 1 keer WordPress

Moet u één (of meer) instelling(en) aanpassen voor tientallen of honderden pagina's? Eén voor één is niet enige oplossing is? Afhankelijk van wat er precies moet worden aangepast, kunt u dit heel snel doen, met bulkbewerking in WordPress zelf.

Bulk bewerken in WordPress

Selecteer meerdere berichten of pagina's en kies Bewerken, zoals te zien is in onderstaande afbeelding:

Bulk bewerken van pagina's of berichten in WordPress

Zodra je Edit kiest en op de knop Apply klikt, verschijnt er een mooi extra gedeelte. Daar kan je dan bepaalde instellingen (zoals status, auteur, categorieën, …) voor alle geselecteerde posts/pagina's in één keer bewerken.

Opties tijdens bulk bewerken in WordPress

Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op Bijwerken. Alles is nu in één keer aangepast.

Nadeel en oplossing categorieën in bulk verwijderen

Je kan helaas geen categoerieën in bulk . Gelukkig is hier een plugin voor:
nl.wordpress.org/plugins/bulk-remove-posts-from-category/

Met de standaard bulk-editor kun je alleen categorieën toevoegen aan berichten. Deze plugin breidt de standaard bulk-editor uit, zodat je categorieën uit berichten kunt verwijderen.

Deze WordPress plugin stelt je in staat om acties toe te passen op een aantal geselecteerde WordPress berichten in plaats van het handmatig te doen op elk bericht wat nogal tijdrovend kan zijn, zeker als je een grote hoeveelheid berichten hebt.

De plugin werkt met standaard berichttype, producten en elke andere aangepaste berichttype en ondersteunt meerdere taxonomieën per bericht. Echt top voor grotere websites.


Meer weten over Bulk meerdere pagina's bewerken in 1 keer WordPressof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Bulk meerdere pagina's bewerken in 1 keer WordPress bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met WordPress websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Bulk meerdere pagina's bewerken in 1 keer WordPress?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Bulk meerdere pagina's bewerken in 1 keer WordPress en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven