Captcha spam filter reCaptcha code Google V2 V3

Logo cursus traing wordpress

Captcha spam filter reCaptcha code Google V2 V3

Captcha spam filter van Google

reCAPTCHA is een project van Google dat een einde wil maken aan de ergernis van het intypen van moeilijk te lezen code. Het is een geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat bezoekers zo weinig mogelijk merken van de spambeveiliging. De nieuwste versie van reCAPTCHA (v3) kan automatisch menselijke gebruikers van onderscheiden. Contact Form 7 heeft ingebouwde voorzieningen voor reCAPTCHA v3. De stappen om reCAPTCHA v3 te integreren zijn beschreven in de officiële Contact Form 7 documentatie.

In combinatie met Akismet, hield dit alle spam tegen in de test. Het is mogelijk dat het gebruik van reCaptcha alleen voldoende is om alle spam tegen te houden, en dat een combinatie met Akismet niet nodig is. Wij hebben dit niet getest.

Voorbeeld Captcha spam filter van Google

Een voorbeeld van het Captcha spam van Google. Je kent het vast wel:

voorbeeld captcha spam filter recaptcha code google op website
voorbeeld captcha spam filter recaptcha code google op website

Google Captcha spam filter code V2 V3 aanvragen

Vervolgens moet u reCAPTCHA instellen in uw Google-account om de vereiste sleutels te genereren. Om dit installatieproces te starten, moet u Google's reCAPTCHA admin console openen.

Inloggen bij Google

Hier wordt u gevraagd om in te loggen op uw Google-account. Wat u bij het inloggen te zien krijgt, hangt af van of u reCAPTCHA al eerder met dit account hebt ingesteld.

Als u in het verleden een reCAPTCHA hebt ingesteld met dit account, moet u op het + (plus)- klikken om een nieuwe site toe te voegen.

Bestaande reCAPTCHA gebruikers kunnen op het plus icoon klikken om een nieuwe site toe te voegenAls u reCAPTCHA nog nooit hebt ingesteld, wordt u direct doorgestuurd naar het reCAPTCHA-instellingsformulier.

Registreer een nieuwe site met Google reCAPTCHA

Hieronder vindt u meer details over hoe u elk veld in dit moet invullen.

  • Label: Dit is alleen zichtbaar voor u, dus voer een naam in die logisch is (meestal de websitenaam).
  • reCAPTCHA type: Selecteer de versie van reCAPTCHA die u wilt gebruiken.
  • Selecteer het te gebruiken reCAPTCHA type

Opmerking: Als u ervoor kiest om de v3 reCAPTCHA in te schakelen, zal er geen reCAPTCHA badge worden getoond op de voorkant van uw site wanneer deze wordt gebruikt met een Conversational Form.

Domeinen: Voer de URL in waar u reCAPTCHA gaat gebruiken. Zet niet “http://www” aan het begin (bijvoorbeeld, wpforms.com zou worden geaccepteerd, maar https://wpforms.com of www.wpforms.com niet).

Eigenaars: Tenzij u een specifieke reden weet om dit aan te passen, kunt u dit overslaan.
Accepteer de reCAPTCHA Terms of Service: U moet dit vakje aanvinken om verder te gaan.

Stuur waarschuwingen naar eigenaars: Tenzij u een specifieke reden weet om dit uit te zetten, kunt u dit vakje aangevinkt laten.
Zodra het formulier is ingevuld, gaat u verder en klikt u op de knop Submit.

Google reCAPTCHA code

Google reCAPTCHA code in WordPress plaatsen

De Google reCAPTCHA code in WordPress plaatsen is afhankelijk van de WordPress plugin die je gebruikt. De methode altijd min of meer hetzelfde. Bijvoorbeeld in de WP Forms plugin settings:

Meer anti-spam tips voor WordPress naast Captcha

Handleidingen WordPress contact formulieren


Wil je meer details over Captcha spam filter reCaptcha code Google V2 V3of info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Captcha spam filter reCaptcha code Google V2 V3 bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Captcha spam filter reCaptcha code Google V2 V3?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Captcha spam filter reCaptcha code Google V2 V3 en WordPress websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven