Check welke webserver webhosting WordPress website

Detecteer land, stad en regio waar de server van de site zich bevindt en de naam van de hosting provider. Beste gratis webhosting checker en functies.

Logo cursus traing wordpress

Check welke webserver webhosting WordPress website

Wie host mijn WordPress website?

Wie host mijn website? Dit kun je hier checken:
https://sitechecker.pro/nl/hosting-checker/

Hoe te controleren op een website met LiteSpeed Web Server

Ik ga er hier van uit dat je de basis kent dat een website gehost wordt op een server en dat er verschillende server technologieën zijn. De meest populaire is Apache en de snelste is web server, die CursusWP ook gebruikt. Het is ook relevant om hier te vermelden dat LiteSpeed servers compatibel zijn met Apache server configuraties dus ze zijn net zo compatibel als de andere server is.

Nu het belangrijkste punt van deze post komt dat hoe je zou kunnen weten of we LiteSpeed web server technologie gebruiken. Alle front end configuraties zijn hetzelfde zowel op onze website als op andere servers. De eenvoudige manier en zonder toegang te hebben tot CPanel kunt u uw Firefox openen en de beroemde plugin Wappalyzer installeren.
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/wappalyzer/

Hetzelfde is beschikbaar voor chrome als je wilt om het te proberen op dat.
https://chrome.google.com/webstore/detail/wappalyzer-technology-pro/gppongmhjkpfnbhagpmjfkannfbllamg?hl=en

Checken met Wappalyzer

Installeer gewoon de plugin en herstart de browser. Open nu uw site bijvoorbeeld we zullen het proberen op onze site cursuswp.com.

Nu zie je in je URL balk een blauw icoontje met LS letters dat aangeeft dat het gehost wordt op LiteSpeed web server. De plugin is ook handig om te zien welke andere technologieën de host gebruikt. Dat is het je kan elke site bekijken en zien

Nu zie je in je URL balk een blauw icoontje met LS letters dat aangeeft dat het gehost wordt op LiteSpeed web server. De plugin is ook handig om te zien welke andere technologieën de host gebruikt. Dat is het je kan elke site bekijken en zien op welke server ze gehost worden.

Het derde icoon van links in de url balk toont het blauwe icoon met LS symbolen. Deze vertegenwoordigen de LiteSpeed web server technologie.

gehost op Litespeed server

We zullen ons richten op LiteSpeed server's voordeel ten opzichte van Apache server in het volgende artikel. Voel je vrij om hieronder commentaar te geven of te vragen of je problemen hebt met het vinden van de server van je site.


Meer informatie over Check welke webserver webhosting WordPress websiteof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Check welke webserver webhosting WordPress website bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites en webshops vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress site.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Check welke webserver webhosting WordPress website?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Check welke webserver webhosting WordPress website en WordPress sites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven