Contact Form 7 Honeypot anti spam WordPress plugin

Logo cursus traing wordpress

Contact Form 7 Honeypot anti spam WordPress plugin

Contact Form 7 Honeypot anti spam WordPress plugin

Contact Form 7 Honeypot is een WordPress plugin die een verborgen veld toevoegt aan uw . Echte gebruikers zullen het veld niet invullen omdat het onzichtbaar is. Maar spambots kunnen het veld niet zien en het invullen. Hierdoor kan de plugin ze herkennen als bots en hun inzending blokkeren.

Zodra u de Contact Form 7 Honeypot plugin geïnstalleerd en ingeschakeld hebt op uw WordPress site, selecteer de Honeypot optie van de tag generator om een honeypot shortcode te creëren die u in uw contactformulier kunt invoegen. Het ziet er ongeveer zo uit (Contact Form 7 beveelt aan om de ID te veranderen in iets unieks, dus vervang 815 door iets anders):

[honeypot honeypot-537]

Meer informatie over het installeren en gebruiken van de plugin vindt u hier: https://wordpress.org/plugins/contact-form-7-honeypot/#installation

Meer anti-spam methodes voor WordPress Contact Form 7 plugin


Handleidingen contactformulieren WordPress plugins


Meer informatie over Contact Form 7 Honeypot anti spam WordPress pluginof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Contact Form 7 Honeypot anti spam WordPress plugin bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress site.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Contact Form 7 Honeypot anti spam WordPress plugin?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Contact Form 7 Honeypot anti spam WordPress plugin en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven