Creëer linkwaardige inhoud content van hoge kwaliteit

Logo cursus traing wordpress

Creëer linkwaardige inhoud content van hoge kwaliteit

Creëer content van hoge kwaliteit

Een van de meest eenvoudige manieren om backlinks te krijgen is door het creëren van top inhoud. Uw doel moet zijn om een stuk inhoud te creëren dat andere bloggers en experts in de industrie kunnen gebruiken en naar uw site terug te linken.

Dit kan een tijdrovende strategie zijn, maar als je het goed doet, is het de moeite waard. Er zijn verschillende soorten inhoud die je kunt produceren. Je kunt how-to artikelen schrijven, gidsen maken, lijstjes posten en quizzen uitvoeren.

Als je bijvoorbeeld een modeblog hebt, kun je een how-to post maken over hoe je een modemerk runt met slechts $100. Je kunt ook een lijst posten over 50 modetrends die de samenleving zullen hervormen.

Hoe weet je welk content type zal werken?

Hier kun je MonsterInsights gebruiken om inzichten te krijgen. Ten eerste kun je kijken naar het top landing page rapport om te zien welke pagina's het meeste verkeer krijgen en vervolgens soortgelijke inhoud maken om verkeer en backlinks te genereren.

En als je verder wilt inzoomen om te zien welk type posts het beste werken, dan kun je aangepaste dimensies instellen om het meest populaire post type te zien.

MonsterInsights maakt het proces heel gemakkelijk en je kan het rapport bekijken in je dashboard. Ga gewoon naar Insights ” Rapporten en selecteer Dimensions van bovenaf. Scroll vervolgens naar beneden naar het Most Popular Post Types rapport.

Uit het rapport kun je zien dat gidsen en recepten tot de top post types behoren. Het geeft je een idee van welk type inhoud je zou moeten produceren en promoten om backlinks te krijgen.


Meer backlink tips

Handleidingen linkbuilding en backlinks


Wil je meer details over Creëer linkwaardige inhoud content van hoge kwaliteitof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Creëer linkwaardige inhoud content van hoge kwaliteit bekeken ook de onderstaande artikelen:


Meer halen uit je WordPress websites

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven