CSS Hero WordPress plugin | Design en CSS eenvoudig aanpassen

CSS Hero WordPress plugin stelt je in staat om ontwerp aanpassingen te maken zonder CSS of HTML code aan te raken. In deze handleiding laat ik je zien hoe je CSS Hero kunt gebruiken om je website aan te passen.

Thema aanpassen zonder code voor beginners

CSS Hero is een betaalde premium WordPress plugin waarmee je je eigen WordPress-thema kunt ontwerpen zonder een enkele regel code te schrijven (geen HTML of CSS vereist). CSS Hero kan je veel tijd en frustratie besparen als het gaat om het maken van ontwerpaanpassingen.
Je hebt de mogelijkheid om veranderingen ongedaan te maken, wat handig is voor beginners. Alle wijzigingen worden opgeslagen als een extra stylesheet, wat betekent dat u uw WordPress-thema kunt upgraden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verliezen van de wijzigingen.

CSS aanpassen voor gevorderden en ontwerpers

Als je een ervaren ontwerper of ontwikkelaar bent, dan werkt CSS Hero ook prima. Je kunt snel een child thema wijzigen en vervolgens exporteren om het op de website van een klant te gebruiken. Meestal ben ik heel sceptisch over plug-ins voor het aanpassen van aanwijzen en klikken vanwege het opgeblazen formaat en omslachtige CSScode. CSS Hero werkt daarentegen heel goed.

Beoordeling CSS Hero WordPress Plugin

Als je me zou vragen om een ​​eerlijke CSS Hero-recensie, geven we deze een 5 op 5 sterren. Nadeel vind ik zelf de prijs, maar als je het vaak gebruikt is het zeker de investering waard.

Ga naar website CSS hero