Diib site SEO-tool Google Analytics semrush alternatief

Logo cursus traing wordpress

Diib site SEO-tool Google Analytics semrush alternatief

Diib is een website analytics en SEO-tool om gegevens te verzamelen en je website te optimaliseren voor SEO. Het maakt gebruik van Google My Business en analytics. Een goed Semrush alternatief.

Wat is Diib?

Diib is een website die een combinatie is van Dashboard, Answer Engine™, website analytics, Tracker en een uitgebreide bibliotheek. De all in one vertelt u alles wat u moet weten over uw website, en hoe u uw bedrijf kunt laten groeien met de ondersteuning van deze unieke SEO tool.

semrush alternatief

Ik was enige tijd geleden op zoek naar een semrush alternatief. Semrush werkt top maar is nogal prijzig. Diib kreeg mijn aandacht via een SEO collega die een aantal van zijn kenmerken liet zien. Alles ziet er geweldig uit en de procedures voelen ook gemakkelijk aan. Dus ik meld me eerst aan voor de 3-daagse proefperiode en daarna voor een maand voor een premium lidmaatschap.


SEO-tool voor Google Analytics

Meer handleidingen voor SEO-tool voor


Review Diib SEO-tool voor Google Analytics

Nu, na enkele maanden gebruik te hebben gemaakt van de website, heb ik het gevoel dat ik een recensie kan schrijven over de website en de functies ervan. Dus hier ben ik met diib Review, In dit artikel zal ik deze SEO-tool beoordelen, u vertellen over de functies, de voors en tegens en alles over het. Dus wees gewoon bij ons en beslis dan of het de moeite waard is voor uw bedrijf of niet.

diib Review

Diib Dashboard

Laten we beginnen met Dashboard, Het dashboard geeft alle details over de gezondheid van de website, de dagelijkse gezondheidsscore, de jaarlijkse groeimogelijkheden, de rangorde (of rating) van de website, de doelstellingen, de waarschuwingen en de bezoekers/analyserapporten op een overzichtelijke manier.

Het heeft ook website-analyse, die niet alleen gegevens meet, maar deze gegevens ook omzet in echte dollarwaarden voor uw bedrijf in het verleden, het heden en de toekomst. U kunt ook zien hoe u zich in uw branche opstapelt.

De tracker houdt eenvoudigweg uw vooruitgang, inspanningen en leren bij, zodat u kunt zien hoe ver u bent gekomen! Hoe meer vooruitgang u ziet, hoe meer u doorgaat!

Vervolgens is er de uitgebreide bibliotheek, de DiiB-bibliotheek biedt tips, tools en tutorials voor de gebruiker. Om de dingen echt begrijpelijk te houden voor iedereen. Het heeft een enorme bibliotheek met duizenden video's, artikelen, white papers en e-books.

De diib-website combineert in principe gegevens uit drie verschillende bronnen, , Google Analytics en Google My Business, om u de best mogelijke suggesties te geven die u kunnen helpen bij uw online bedrijfsgroei.

Menu Diib interface

Het ontwerp is een zeer eenvoudig hoofdgedeelte en een zijbalk. De bestaat uit een lijst van secties zoals Overview, Site Dashboard, Objectives, Alerts, Seo, Social Analytics, Data Channels, Website Profile, Answer Engine Help, en Add Website. De website biedt gemakkelijk te bereiken, gemakkelijk te begrijpen en een vlotte UI.

Facebook, Google Analytics en Google My Business

De diib-website combineert in principe gegevens uit drie verschillende bronnen, Facebook, Google Analytics en Google My Business, om u de best mogelijke suggesties te geven die u kunnen helpen bij uw online bedrijfsgroei.

Net na het aanmelden moet u uw website toevoegen, na het toevoegen moet u deze synchroniseren met Google Analytics op prioriteit. U kunt later synchroniseren met Facebook en Google My Business. Na de synchronisatie met Google Analytics, zal het elke data scannen en dus zullen de algoritmes hun werk in hun eigen stijl beginnen. Het toevoegen van een website en het synchroniseren met alle accounts kost dus nauwelijks 3-4 minuten en minder dan 7-8 klikken. Het is super eenvoudig en snel.

Na al het scanwerk zal het deze gegevens omzetten in echte geldwaarden voor uw bedrijf in het verleden, het heden en de toekomst. Het zal u de mogelijke omvang van de jaarlijkse groei laten zien op het hoofddashboard, samen met de beoordeling van de website, samengevatte doelstellingen & waarschuwingen, bezoekersgegevens en nog veel meer details. Dat is echt een motiverend gegeven. De belangrijkste en meest in het oog springende functie is Diib Answer Engine en het zal met een op maat gemaakt groeiplan komen door u eenvoudigweg de antwoorden/suggesties te geven en u de mogelijkheden tot verbetering te laten zien.

Het bereidt lijsten van doelstellingen en waarschuwingen afzonderlijk voor en u moet voor beide zorgen. De samengevatte lijsten zullen zichtbaar zijn op het hoofddashboard en om toegang te krijgen tot de volledige lijst kunt u klikken op DOELSTELLINGEN of ALERTS vanaf de zijbalk. Het toont u ook het percentage bezoekers met verschillende apparaten/platformen, terugkerende bezoekers, wijzigingen en mogelijke verbeteringen die u kunt proberen te verbeteren.

De tracker zal gewoon uw vooruitgang, inspanningen en leren bijhouden, zodat u kunt zien hoe ver u bent gekomen! Hoe meer vooruitgang je ziet, hoe meer je doorgaat!

Het volgende is de uitgebreide bibliotheek, DiiB-bibliotheek biedt zijn gebruikerstips, tools en tutorials. Om de dingen echt begrijpelijk te houden voor iedereen. Het heeft een enorme bibliotheek met duizenden video's, artikelen, white papers en e-books.

 

Voordelen Diib

 • Gemakkelijk te begrijpen, gemakkelijk te gebruiken.
 • Betaalbaar.
 • Altijd up-to-date.
 • Suggestie en advies dat zeker zal werken.
 • Snelle scannen en een duidelijk advies.
 • Echte websitebeoordeling en ook begeleiding om de bezoeker en het bereik te vergroten.
 • De bibliotheek is groot en erg leuk en beschikbaar op een makkelijk te begrijpen manier.
 • Traceert uw vooruitgang en veranderingen als gevolg daarvan.
 • Een betere manier om de sociale pagina en de voortgang in de gaten te houden.

Nadelen Diib

 • Probleem met het vinden van Bad-backlinks en de bijbehorende doelstelling.
 • Het herhaalt sommige doelstellingen en waarschuwt de volgende dag zelfs na het voltooien ervan.
 • Soms toont het enkele doelstellingen die afhankelijk zijn van de zoekmachine of de andere website. In dit geval moet u ze dus gewoon negeren omdat u niets kunt doen.

Prijzen en belangrijke links

Na de proefperiode van 3 dagen vallen de plannen, afhankelijk van de hoeveelheid verkeer op uw website, meestal tussen de $9,99/maand en $29,99/maand. Ik heb me aangemeld bij de website zelfs voordat de proefperiode eindigt, het kost me $19.99/maand (Pro verdisconteerd). maar ik moet zeggen dat deze SEO-tool het geld waard is om meteen te beginnen met het gebruik ervan.

Diib-evaluatie Conclusie

Ik heb veel ervaring met ahref, Ubersuggest, zoekconsole en analytics voor al mijn websites, afhankelijk van de behoeften. Ik was niet in de stemming om meer geld te investeren in SEO-tool, maar het is anders, en het vermindert op een of andere manier de werklast van mij, wat echt nuttig is. Deze is eenvoudig, biedt gemakkelijk te volgen instructies, legt het ‘waarom' uit, begeleidt u om uw bedrijf te laten groeien en ik weet uit mijn bijna 15-jarige ervaring dat dit mooi gereedschap is. Dus ik wil deze recensie graag afsluiten met een lijn die, “diib, de software is de moeite waard voor uw bedrijf”.

Diib Officiele website

Officiële website en probeer het voor 3 dagen gratis join diib

 


Wil je meer details over Diib site SEO-tool Google Analytics semrush alternatiefof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Diib site SEO-tool Google Analytics semrush alternatief bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


SEO training of cursus volgen?

WordPress SEO cursus op maat

Leer hoe je met je WordPress site beter gevonden wordt in de speciale SEO-cursus op maat:
SEO cursus voor WordPress

WordPress Bootcamp all-in-one

Of leer hoe je met je WordPress website hoger komt in de Google zoekresultaten met de WP Bootcamp:
SEO in WordPress Bootcamp

Info over Diib site SEO-tool Google Analytics semrush alternatief

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over SEO, Diib site SEO-tool Google Analytics semrush alternatief, WordPress websites en vindbaarheid.

WordPress SEO-specialist

Arthur Wentzel, SEO-specialist

06 20 83 05 83

Scroll naar boven