Flatsome | WordPress thema review test Envato template UX-themes

Het Flatsome WordPress thema is de laatste tijd enorm in opkomst. Veel potentieel en heel veel opties. Erg goed voor webshops. Veel verkocht voor WooCommerce.

WooCommerce WordPress thema

Flatsome van UX-themes zich nog bewijzen als definitieve blijver zoals bijvoorbeeld Enfold. Flatsome richt zich speciaal op webshops en WooCommerce.
De thema ontwikkelaars hebben Flatsome specifiek aangepast aan de WooCommerce e-commerce omgeving. Flatsome ondersteunt ook webshop design trends en vele andere specifieke winkel functies. Met dit veelzijdige sjabloon kunt u uw webwinkel gemakkelijk en eenvoudig ontwerpen en configureren. Daarnaast zal ik de belangrijkste voordelen en nadelen bespreken en waarom het de moeite waard is om deze template te gebruiken voor uw WordPress website.

Voordelen Flatsome WordPress template

Bekijk hier de voor- en nadelen van :

  • Werkt heel mooi met WooCommerce voor een webshop. Top!
  • Werkt prima met WP Bakery Builder (voorheen visual composer)
  • Mooie export functie voor je thema instellingen

Nadelen Flatsome thema

  • Moet zich wat mij betreft nog bewijzen als investering op lange termijn
  • Werkt op dit moment van schrijven nog niet optimaal in het Nederlands (belangrijk voor WooCommerce)

Flatsome test en beoordeling

Flatsome is redelijk gebruiksvriendelijk. Je kan een e-commerce winkel gemakkelijk en efficiënt opzetten zonder dat je veel kennis moet hebben van codering. Flatsome bezit een krachtige paginabouwer en heeft verschillende kant-en-klare demo’s beschikbaar die maken dat dit thema echt is geoptimaliseerd voor een e-commerce winkel. Flatsome ook prima geschikt om producten te verkopen.
De prijzen voor het Flatsome multifunctionele thema is redelijk. Je hoeft weinig kosten te maken voor allerlei uitbreidingen. Als je een nieuwe professionele e-commerce website wilt bouwen of het ontwerp van je huidige site wilt vernieuwen, is Flatsome een uitstekende keuze om als thema te gebruiken. Als je professioneel web-designer bent of aspiraties hiervoor hebt zou ik echter een ander thema kiezen.
In de onderstaande handleidingen leg ik uit wat belangrijk is voor de keuze van een WordPress thema. Wil je meer weten over thema’s en waar je op moet letten, bekijk dan de volgende handleidingen:Flatsome thema kopen