Flatsome WordPress thema review test Envato template

Logo cursus traing wordpress

Flatsome WordPress thema review test Envato template

Het Flatsome is de laatste tijd enorm in opkomst. Veel potentieel en heel veel opties. Erg goed voor webshops. Veel verkocht voor .

WooCommerce WordPress thema

Flatsome van UX-themes zich nog bewijzen als definitieve blijver zoals bijvoorbeeld Enfold. Flatsome richt zich speciaal op webshops en WooCommerce.
De thema ontwikkelaars hebben Flatsome specifiek aangepast aan de WooCommerce e-commerce omgeving. Flatsome ondersteunt ook webshop design en vele andere specifieke winkel functies. Met dit veelzijdige sjabloon kunt u uw gemakkelijk en eenvoudig ontwerpen en configureren. Daarnaast zal ik de belangrijkste voordelen en nadelen bespreken en waarom het de moeite waard is om deze te gebruiken voor uw WordPress website.

Voordelen Flatsome WordPress template

Bekijk hier de voor- en nadelen van :

  • Werkt heel mooi met WooCommerce voor een webshop. Top!
  • Werkt prima met WP Bakery Builder (voorheen visual composer)
  • Mooie export functie voor je thema instellingen

Nadelen Flatsome thema

  • Moet zich wat mij betreft nog bewijzen als investering op lange termijn
  • Werkt op dit moment van schrijven nog niet optimaal in het Nederlands (belangrijk voor WooCommerce)

Flatsome test en beoordeling

Flatsome is redelijk gebruiksvriendelijk. Je kan een e-commerce winkel gemakkelijk en efficiënt opzetten zonder dat je veel kennis moet hebben van codering. Flatsome bezit een krachtige paginabouwer en heeft verschillende kant-en-klare demo's beschikbaar die maken dat dit thema echt is geoptimaliseerd voor een e-commerce winkel. Flatsome ook prima geschikt om producten te verkopen.
De prijzen voor het Flatsome multifunctionele thema is redelijk. Je hoeft weinig kosten te maken voor allerlei uitbreidingen. Als je een nieuwe professionele e-commerce website wilt bouwen of het ontwerp van je huidige site wilt vernieuwen, is Flatsome een uitstekende keuze om als thema te gebruiken. Als je professioneel web-designer bent of aspiraties hiervoor hebt zou ik echter een ander thema kiezen.
In de onderstaande handleidingen leg ik uit wat belangrijk is voor de keuze van een WordPress thema. Wil je meer weten over thema's en waar je op moet letten, bekijk dan de volgende handleidingen:Flatsome thema kopen

Wil je meer details over Flatsome WordPress thema review test Envato templateof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Flatsome WordPress thema review test Envato template bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress website of webshop beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Flatsome WordPress thema review test Envato template

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Flatsome WordPress thema review test Envato template en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven