Formulieren contactformulieren maken met WordPress-plugins

Logo cursus traing wordpress

Formulieren contactformulieren maken met WordPress-plugins

Er zijn veel formulieren plugins om een betrouwbaar of een ander voor je WordPress website te maken.

Formulieren en contactformulieren maken in WordPress

Er zijn tientallen, zoniet honderden manieren en plugins om formulieren en contactformulieren maken in WordPress. Hieronder heb ik een aantal van de beste contactformulier WordPress plugins op een rijtje gezet, op basis van 15 jaar WordPress ervaring.

Hulp nodig bij het maken van je formulier in WordPress?

Heb je er ook genoeg van om veel tijd en energie in je WordPress website te steken zonder resultaat en wil je in een kort tijdsbestek meer weten over het maken van een doelgerichte website in WordPress? Wat zijn de beste WordPress plugins en thema's voor jouw website en waarom? Volg een basiscursus of neem contact op.De beste WordPress plugins voor formulieren en contactformulieren


Betaalde formulieren plugins

1 Gravity Forms WordPress plugin

Het beste op de markt. Wordt door alle grote websites gebruikt. Geavanceerd. Nadeel: prijzig. Jaarlijks blijf je betalen voor updates. Werkt wel altijd perfect en is goed uit te breiden.
Meer over Gravity Forms


2 Formcraft WordPress plugin

Mijn favoriete betaalde formulieren plugin. Net zo handig Gravity Forms. Het ontwerp kun je zelfs makkelijker aanpassen. De formuliern zijn ook conditioneel, dat wil zeggen dat de inhoud van het formulier kan wijzigen, afhankelijk van de keuzes van de respondent.
Meer over Formcraft


Gratis formulieren plugins

3 Ninja Forms WordPress plugin

Mijn favoriete gratis formulieren plugin voor eenvoudige formulieren. De formuliern zijn zonder code makkelijk aan te passen. Goed genoeg voor de meeste WordPress websites.
Handleiding Ninja Forms


4 Contact Form 7 WordPress plugin

De meest gebruikte formulieren-plugin voor WordPress. Gratis. Prima voor simpele formulieren. Aanrader voor beginners. Nadeel: als je iets geavanceerdere formulieren wilt maken wordt het een tijdrovend klusje omdat je alles in codes moet invoeren. Je kan dan beter overstappen naar formcraft of Ninja Forms.
Handleiding contact Form 7


Formulier maken zonder WordPress

De kan ook een formulier maken ZONDER WordPress en deze dan vervolgens implementeren in WordPress. Een mooie oplossing Typeform. Typeform wordt bijvoorbeeld gebruikt voor reviews van de Justified Image Grid WordPress plugin.
Ga naar www.typeform.com

Succes met het maken van je formulier in WordPress!
Arthur


Meer informatie over Formulieren contactformulieren maken met WordPress-pluginsof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Formulieren contactformulieren maken met WordPress-plugins bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven