Help a Reporter Out (HARO) voor betaalde backlinks

Logo cursus traing wordpress

Help a Reporter Out (HARO) voor betaalde backlinks

En als we het hebben over backlinks van hoge kwaliteit, dan is het verkrijgen van links van nieuwswebsites en journalistieke blogs als het winnen van de jackpot. Dat komt omdat deze websites een hoge autoriteit hebben en als je daar vermeld wordt, zal dat ook het vertrouwensniveau van je site verhogen.

De beste manier om een backlink te krijgen van nieuwswebsites is via Help a Reporter Out (HARO). Het is een platform dat journalisten en bloggers voorziet van bronnen voor nieuws en verhalen.

Hoe werkt Help a Reporter Out (HARO)

Om HARO te gebruiken, meld je je aan als bron via de homepage en selecteer je een tariefplan (je kunt het gratis basisplan gebruiken om te beginnen).

Zodra je je hebt aangemeld, begin je e-mails van HARO te ontvangen met verzoeken van verschillende nieuws- en mediawebsites voor een offerte, advies, tips, verhalen en meer. Reageer op de verzoeken die relevant zijn voor jouw bedrijf en als je antwoord wordt opgepikt, ontvang je uiteindelijk een backlink van de nieuwswebsite.

helppareporter.com


Meer backlink tips

Uitgebreide handleidingen linkbuilding en backlinks


Meer informatie over Help a Reporter Out (HARO) voor betaalde backlinksof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Help a Reporter Out (HARO) voor betaalde backlinks bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


SEO training of cursus volgen?

WordPress SEO cursus op maat

Leer hoe je met je WordPress site beter gevonden wordt in de speciale SEO-cursus op maat:
SEO cursus voor WordPress

WordPress Bootcamp all-in-one

Of leer hoe je met je WordPress site hoger komt in de Google zoekresultaten met de WP Bootcamp:
SEO in WordPress Bootcamp

Info over Help a Reporter Out (HARO) voor betaalde backlinks

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over SEO, Help a Reporter Out (HARO) voor betaalde backlinks, WordPress websites en vindbaarheid.

WordPress SEO-specialist

Arthur Wentzel, SEO-specialist

06 20 83 05 83

Scroll naar boven