Gebruik uitgaande links voor samenwerking en partners

Logo cursus traing wordpress

Gebruik uitgaande links voor samenwerking en partners

Een andere manier om backlinkkansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer stuurt, kunt u een e-mail sturen en een partnerschap aangaan.

Helaas biedt geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights ” Rapporten ” Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport.

Het rapport toont u de externe links op uw website die de meeste kliks krijgen. U kunt dan een e-mail sturen naar deze websites en beginnen met het opbouwen van een relatie. Vertel hen over uw post en hoe u hun inhoud nuttig vond dat u het als bron gebruikte.

Vermeld dat u op zoek bent naar een partnerschap en misschien wilt werken aan een inhoudelijke samenwerking, zoals een case study. Als ze aan boord zijn met het idee, kun je geweldige nieuwe backlinks krijgen, samen met verkeer en een relatie met de bron.


Meer linkbuilding tips

Handleidingen linkbuilding en backlinks


Meer informatie over Gebruik uitgaande links voor samenwerking en partnersof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Gebruik uitgaande links voor samenwerking en partners bekeken ook de onderstaande artikelen:


SEO training of cursus volgen?

WordPress SEO cursus op maat

Leer hoe je met je website beter gevonden wordt in de speciale SEO-cursus op maat:
SEO cursus voor WordPress

WordPress Bootcamp all-in-one

Of leer hoe je met je WordPress website hoger komt in de Google zoekresultaten met de WP Bootcamp:
SEO in WordPress Bootcamp

Info over Gebruik uitgaande links voor samenwerking en partners

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over SEO, Gebruik uitgaande links voor samenwerking en partners, WordPress websites en vindbaarheid.

WordPress SEO-specialist

Arthur Wentzel, SEO-specialist

06 20 83 05 83

Scroll naar boven