Wachtwoord server veranderen website mysql database

Logo cursus traing wordpress

Wachtwoord server veranderen website mysql database

Gebruikers wachtwoorden veranderen

Het is van groot belang dat u de wachtwoorden voor alle toegangspunten tot uw WordPress site wijzigt. Dit omvat WordPress gebruikersaccounts, FTP/SFTP, SSH, cPanel, en uw database.

U zou het aantal beheerdersaccounts voor al uw systemen tot het absolute minimum moeten beperken. Beoefen het van de minste privileges. Geef mensen alleen de toegang die ze nodig hebben om het werk te doen dat ze nodig hebben, voor zolang als ze het nodig hebben.

Alle accounts moeten sterke wachtwoorden hebben. Een goed wachtwoord bestaat uit drie onderdelen: complexiteit, lengte en uniekheid. U kunt een veilig wachtwoord genereren met Passwords Generator en een wachtwoordmanager gebruiken om uw wachtwoorden bij te houden.

Genereer Nieuwe Geheime Sleutels

Zodra de wachtwoorden zijn gereset, kunt u alle gebruikers dwingen om uit te loggen met behulp van onze plugin. WordPress gebruikt browser om gebruikerssessies twee weken actief te houden. Als een aanvaller een sessiecookie heeft, behoudt hij toegang tot de website, zelfs nadat een wachtwoord is gereset. Om dit te verhelpen, raden wij aan actieve gebruikers te forceren door WordPress geheime sleutels te resetten.

Hoe nieuwe geheime sleutels te genereren in het wp-config.php bestand met de Sucuri WordPress plugin:

  • Open het WordPress wp-config.php bestand.
  • Voeg een waarde toe van 60+ unieke karakters voor elke sleutel en salt.
  • U kunt een geheime sleutel generator gebruiken.
  • Sla het wp-config.php bestand op.

Tips over beveiligen WordPress website

Meer tips over het beveiligen van je WordPress website


Meer informatie over Wachtwoord server veranderen website mysql databaseof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Wachtwoord server veranderen website mysql database bekeken ook de onderstaande artikelen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Wachtwoord server veranderen website mysql database?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Wachtwoord server veranderen website mysql database en websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven