Gibson | font lettertype adobe

Gibson | Sans | 8 gewichten

Gibson is een stoere eigentijdse humanistische sans serif familie die past bij vrijwel elke designtoepassing. Verkrijgbaar in acht gewichten plus cursief, is het een van de beste en meest gebruikte lettertypen van de 21e eeuw voor UX en corporate design.

Gibson font in de praktijk

Je vind je Gibson light bijvoorbeeld terug op www.designcuts.com
www.designcuts.com

Type-ontwerpers van Gibson

Gibson is gemaakt door Canada Type:
Jamie Chang
Kevin King
Patrick Griffin
Rod McDonald

Canada Type

Canada Type is een onafhankelijke studio voor digitale belettering en lettertype-ontwikkeling die sinds 2004 in Toronto gevestigd is. Hun veelzijdige catalogus helpt veel ontwerpers om hun talenten internationaal onder de aandacht te brengen in de voortdurend veranderende en steeds competitievere wereld van het letterontwerp. Hun dagelijks werk is echt de op maat gemaakte diensten die ze leveren aan bedrijven op vele gebieden op lokaal, nationaal en mondiaal niveau, variërend van de marketing-, financiële- en dienstensector tot overheidsinstellingen, film- en gamingstudio’s, softwarebedrijven en telecom-/uitzendingsoutfits.

Gibson gratis downloaden

Gratis download en uitproberen:


Meer goede moderne lettertypes en fonts voor je WordPress website of print


Handleidingen lettertypes en fonts toevoegen aan WordPress website

Wil je weten hoe je het Gibson font kunt toevoegen of inladen in je WordPress website? Lees dan de volgende handleiding ‘Custom fonts toevoegen WordPress website’:


Training over lettertypes, fonts en typografie WordPress website

Wil je meer weten of een training volgen over lettertypes, fonts en typografie voor je WordPress website en webdesign? Volg dan een webdesign cursus. Je leert dan alles over design en ontwerp van je WordPress website van een ervaren ontwerper en web-designer: