Gogh font schreefloze, schreefloze en cursief lettertype

Logo cursus traing wordpress

Gogh font schreefloze, schreefloze en cursief lettertype

Questa Complete, een prachtige uitgebreide lettertypencollectie bestaande uit een schreefloze, schreefloze en cursief.

Gogh | Sans | 10 gewichten | 1 familie

Gogh, een geometrische schreefloze figuur met een moderne uitstraling en een traditionele geest.
Mirela Belova en Stan Partalev van Spacetype hebben met de lettertypefamilie Gogh een ontworpen dat naadloos opgaat in elke tekstparagraaf zonder dat het de lezer afleidt. Ondanks het feit dat het nogal ingetogen is, behoudt het toch een rijk en onderscheidend karakter. Let vooral even op de onderkast (kleine) “g”. Het lettertype van Gogh heeft een royale x-hoogte en gemakkelijk te onderscheiden glyfevormen. De open terminals zijn allemaal ontworpen om het oog te helpen een vloeiend waar te nemen, waardoor het zeer goed leesbaar is. De lettertypefamilie van Gogh is zeer geschikt voor zowel het scherm als de gedrukte media.

Gogh lettertype in 10 gewichten

De hele familie bestaat uit 10 gewichten, variërend van Hairline tot Black plus bijpassende Italics voor elk gewicht. Daarnaast is Gogh ook verkrijgbaar als een volledig functioneel variabel lettertype, waardoor de gebruiker een grote verscheidenheid aan typografische opties heeft. Met zijn uitgebreide Latijnse en Cyrillische karakterset, ondersteunt Gogh meerdere talen. De familie is ook uitgerust met een alternatieve stijlset die het totaalbeeld van uw tekstgedeelten volledig verandert. De uitgebreide lijst met OpenType-functies van Gogh bevat standaard en discretionaire ligaturen, tabellarische en kleine cijfers, fracties, taallokalisaties, hoofdlettergevoelige interpunctie, om er maar een paar te noemen.

Gogh font kopen

U kunt de volledige fontcollectie krijgen op myfonts.com


Meer moderne lettertypes en fonts voor je WordPress website


Lettertype toevoegen aan website

Wil je weten hoe je het Gogh font kunt toevoegen aan je website? Lees dan de handleiding ‘Custom fonts toevoegen aan WordPress website':


Training over lettertypes voor je website

Wil je meer weten of een cursus volgen over voor je WordPress website en webdesign? Volg dan een ontwerpcursus. Je leert dan alles over design en ontwerp van je WordPress website van een ervaren grafisch ontwerper en web-designer:

Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress site beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Gogh font schreefloze, schreefloze en cursief lettertype

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Gogh font schreefloze, schreefloze en cursief lettertype en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven