Gratis WordPress cursus training workshop website handleidingen

Logo cursus traing wordpress

Gratis WordPress cursus training workshop website handleidingen

We bieden soms een gratis WordPress cursus of training aan voor speciale cursisten en doelgroepen. Lees meer over een gratis cursus.

Gratis WordPress training voor goede doelen

In hele speciale gevallen bieden we soms een gratis WordPress cursus aan. Waarom? Omdat we sociaal bewogen zijn en gaan voor een betere wereld. De beste manier om dit te realiseren is om te beginnen bij jezelf!
We bieden daarom soms een gratis WordPress cursus of training aan om organisaties of individuën met een goede intentie te helpen, waarvoor het normaal gesproken financieel bijna niet haalbaar is om een WordPress cursus te volgen. Denk hierbij aan kleinschalige stichtingen of websites met een heel goed idee, maar dat lastig van de grond komt.

Voorwaarden gratis WordPress cursus of training

Je moet wel aan voorwaarden en eisen voldoen om gratis een WordPress cursus te volgen. Je organisatie, bedrijf, website of idee moet bijvoorbeeld:

  • gunstig zijn voor milieu
  • goed zijn voor je medemens
  • niet commercieel zijn

Gratis WordPress training in Nederland of België

Voor welke gratis WordPress training kun je in aanmerking komen? Na een goede motivatie kunnen we de onderstaande cursussen en trainingen gratis aanbieden:


Gratis online WordPress cursus- en lesmateriaal

Als je wel een betaalde cursus volgt, dan heb je een paar jaar lang toegang tot gratis WordPress . Het lesmateriaal is een verlengstuk van je training waar je altijd op kan terugvallen. Het WordPress lesmateriaal via het login-gedeelte voor cursisten in de afgelopen 10 jaar ontzettend gegroeid en geperfectioneerd. Het lesmateriaal bestaat uit honderden (!) handleidingen en wordt wekelijks uitgebreid.
Lees wat cursisten van het cursusmateriaal vinden:


Vragen over gratis WordPress training

Als je denkt dat je in aanmerking komt voor een gratis WordPress cursus dan kun je contact met ons opnemen. Motiveer graag uitgebreid en overtuigend waarom je denkt gratis te kunnen meedoen met een WordPress training.

Niet gratis maar wel voordelig een WordPress training volgen?

Als je denkt hier niet aan te kunnen voldoen, kunnen we wel korting of voordeel geven door een laagste prijs garantie voor de WordPress cursussen aan te bieden. Door wel een betaalde cursus te volgen geef je ons de mogelijkheid een goed doel gratis te laten meedoen en sponsor je dus eigenlijk indirect een goed doel.
Lees meer over de laagste prijs garantie voor een WordPress cursus en doe je voordeel:


gratis wordpress cursus training website

Arthur maakte deze nieuwjaarskaart voor de onderstaande stichting

Gratis WordPress sponsoring door CursusWP

In het verleden sponsorden we 12 jaar lang de stichting Nederlands Ugandees Wezenproject. Een hele mooie stichting die effectief hulp biedt aan AIDS weeskinderen in Uganda. Vrijwel de gehele opbrengst komt ten goede aan de plek waar het geld ook terecht moet komen. We verzorgden jarenlang alle publiciteit en grafische uitingen. Drukwerk, website, nieuwsbrieven, lesmateriaal etc. Na 12 jaar enthousiast dit werk te hebben gedaan, hebben we het werk uit handen gegeven aan een jongere generatie. Vervolgens hebben we besloten om onze bijdrage aan een goed doel op een andere manier in te vullen, namelijk door het geven van gratis WordPress cursussen. Bekijk hier het werk van Stichting NUW:
Voorbeeld gratis werk voor stichtingnuw.nl
Ga naar website stichtingnuw.nl


Meer weten over Gratis WordPress cursus training workshop website handleidingenof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Gratis WordPress cursus training workshop website handleidingen bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven