Gratis WordPress website testsite om zelf te oefenen

Logo cursus traing wordpress

Gratis WordPress website testsite om zelf te oefenen

Je kan gebruik maken van een gratis WordPress website van ons om te oefenen. Dit is handig als je zelf nog geen goede webhosting geregeld hebt voor de cursus.

2 weken gratis WordPress website


Voor iedere WordPress website heb je een en een domeinnaam nodig. Als je een WordPress cursus volgt, heb je de mogelijkheid om 2 weken lang gratis te oefenen met een gratis WordPress website. In overleg kan dit verlengd worden. Je krijgt een URL met een lege WordPress website waar je zelf content, tekst en beeld aan kan toevoegen en experimenteren met WordPress plugins en thema's. Het WordPress gebruikersnaam en wachtwoord krijg je aan het begin van je WordPress training.


Waarom een testsite voor WordPress

Hoewel we aanraden wel vooraf zelf je webhosting te regelen, kan de gratis website handig zijn in de onderstaande 2 gevallen:

1 Je hebt nog geen webhosting

Als je nog geen webhosting en domeinnaam bij een webhoster hebt aangevraagd.
Meer over aanvragen WordPress webhosting

2 Je hebt al een belangrijke website online

Als je al een website online hebt die wellicht al veel bezocht wordt, bijvoorbeeld je zakelijke website met belangrijke informatie, is het fijn om op een andere website te oefenen en testen. Je kan je huidige online website veiligheidshalve niet door de war gooien. Je kan veilig oefenen en zodra je het goed onder de knie hebt, toepassen op je eigen ‘echte' online WordPress website.


WordPress website verhuizen

Als je gebruik hebt gemaakt van de gratis WordPress website dan is het raadzaam deze binnen 2 weken te . Je hebt dus na afloop van de cursus 2 weken de tijd om andere webhosting te vinden en je testomgeving over te zetten naar je eigen webhoster.

Handleidingen WordPress website verhuizen

Hieronder staat uitgelegd hoe je je website kan verhuizen:
Meer over WordPress website verhuizen
Duplicator WordPress plugin | Website verhuizen of back-uppen


Gebruik maken van de gratis WordPress website?

Geef vantevoren graag aan of je een testsite nodig hebt en hiervan gebruik wilt maken. Dan zorgen we dat deze voor de cursus voor je klaar staat. Je kan dit doen bij je aanmelding. De testsites gelden voor alle WordPress cursussen.

Testsites beschikbaar voor alle WordPress trainingen

De testsites die je van ons krijgt, gelden voor alle WordPress cursussen en trainingen.


Aanmelden voor een WordPress training met een testomgeving

Wil je je aanmelden voor een WordPress training met een gratis testomgeving?


Scroll naar boven