WordPress Basiscursus training beginners halfgevorderden online training of in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Antwerpen

In deze WordPress basiscursus leer je zelf een WordPress website bouwen, beheren en onderhouden. Training voor beginners en halfgevorderden. Online of bij ons.

WordPress Basiscursus training beginners halfgevorderden

WordPress cursus Basis | Max. 4 personen | Amsterdam, Den Haag, Antwerpen | €290 p.p.

WordPress cursus Basis online | Max. 4 personen | Met Zoom | €260 p.p.

In 1 cursusdag of 2 ochtenden (online) de basis van WordPress onder de knie. Alle basisbegrippen komen tijdens deze training aan bod zodat je je WordPress website voortaan goed onder controle hebt. Zowel voor beginners als deelnemers die al een website online hebben.

Snel WordPress leren van een professional en niet wachten op STAP-subsidie? De eerstvolgende WordPress Bootcamp begint al over:

Daarna weet je hoe je het voortaan aan moet pakken in WordPress.
Bekijk de agenda voor alle cursusdata.

Leer je WordPress website maken en beheren

cursus opleiding training wordpress locatie

Jouw WordPress trainer: Arthur

In deze Cursus WordPress Basis maak onder begeleiding je eigen WordPress website. Vanuit een praktische invalshoek leer je hoe jij je eigen website kunt installeren, maken en opzetten en vervolgens hoe je deze zelf kunt onderhouden en uitbreiden met WordPress. Je leert alles om je WordPress website zelfstandig te beheren.

WordPress behoeft inmiddels nauwelijks meer introductie. Het is gratis en het grootste CMS (Content Management Systeem) op het internet. Wereldwijd is momenteel meer dan één derde van alle websites gemaakt met WordPress.

Bekijk statistieken WordPress grootste CMS


WordPress training Online of op onze locatie

Je kan de basiscursus zowel online volgen of op één van onze cursuslocaties in Nederland en België. Bekijk de mogelijkheden waar en hoe je deze basiscursus kunt volgen:

Online op afstand

De basiscursus WordPress kan online worden gegeven. Je kan de cursus volgen vanuit huis, je kantoor of waar dan ook. In een klein groepje van maximaal 4 personen.

Verschil tussen online training en WordPress cursus op onze locatie

Deze basiscursus wordt zowel online als op één van onze cursuslocaties gegeven. Je leert hetzelfde en je hebt dezelfde voordelen. Er zijn 2 verschillen tussen de online WordPress trainingen en de cursussen op onze locaties:

1Tijdstip lesuren

Het tijdstip van de lesuren van de basiscursus varieert:
De Online Basiscursus bestaat uit 2 ochtenden van 9.15 tot 12.30.
De WordPress Basiscursus bestaat uit 1 hele dag van 9.15 tot 17.00.

2Prijs

De prijs iets anders:
De prijs voor de online WordPress training is €280 (€338,80 incl. btw)
De prijs voor de basiscursus op onze cursuslocatie is €340 (€411,40 incl. btw). Korting met meerdere deelnemers is mogelijk. Lees verderop meer.

Lees uitgebreid over de verschillen tussen online en op cursuslocatie


Cursusdata Basiscursus WordPress

Online Basiscursus

2 ochtenden

Online

Tijd

Beschikbaar

DEAL Basiscursus start: 6 mei 2024

ma 8 april 2024
di 9 april 2024

Zoom

9.15 - 12.30

Vol

ma 6 mei 2024
di 7 mei 2024

Zoom

9.15 - 12.30

Vol

ma 3 juni 2024
di 4 juni 2024

Zoom

startgarantie

9.15 - 12.30

Aanmelden

ma 8 juli 2024
di 9 juli 2024

Zoom

startgarantie

9.15 - 12.30

Aanmelden

ma 5 augustus 2024
di 6 augustus 2024

Zoom

9.15 - 12.30

Aanmelden

Cursus op onze locatie

1 dag

Locatie

Tijd

Beschikbaar

ma 20 mei 2024

Den Haag

9.30 - 17.00

Vol

di 21 mei 2024

Amsterdam

9.30 - 17.00

Vol

ma 17 juni 2024

Den Haag

9.30 - 17.00

Aanmelden

di 18 juni 2024

Amsterdam

9.30 - 17.00

Aanmelden

ma 22 juli 2024

Den Haag

9.30 - 17.00

Aanmelden

di 23 juli 2024

Amsterdam

9.30 - 17.00

Aanmelden

Basiscursus België

Locatie

Tijd

Beschikbaar

ma 26 augustus 2024

Antwerpen

9.30 - 17.00

Aanmelden

ma 30 september 2024

Brussel

9.30 - 17.00

Aanmelden


Wat leer je tijdens de Groepscursus WP voor Beginners?

De Groepscursus WordPress Basis voor beginners wordt enthousiast door Arthur online gegeven of in een informele sfeer in een fijne werkomgeving in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam en in België (Antwerpen, Brussel).
We maken aan het begin van de cursusdag even kennis met elkaar en nemen door wat je wensen zijn. Wat wil je met je website?Arthur benadert de cursus zodanig dat iedereen nog wat elkaar kan leren. Tijdens de Groepscursus WordPress Basis voor Beginners leer je het volgende:

 • Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden van WordPress
 • Je leert werken met het dashboard
 • Je leert hoe je je WordPress van scratch af aan goed opbouwd
 • Je leert het verschil tussen pagina’s en berichten
 • Je leert pagina’s en berichten te plaatsen en bewerken
 • Je leert je menu aan te passen
 • Je leert afbeeldingen plaatsen (SEO-proof)
 • Je leert omgaan met reacties en spam
 • Je leert werken met widgets
 • Je maakt kennis met de belangrijkste en beste plugins
 • Je maakt kennis met het werken met het beste gratis thema
 • Je leert de basisbeginselen van SEO (Zoek-machine-optimalisatie)

De basiscursus WordPress samengevat

Je leert in 1 dag hoe je je WordPress website goed opbouwd. Aan het einde van de dag heb je een eenvoudige en goed werkende website. Als je wilt kun je deze altijd nog uitbreiden met de principes zoals je die leert tijdens deze basiscursus.


Voor wie is de WordPress Basiscursus geschikt

De Groepscursus WordPress Basis is vooral geschikt voor iedereen die de basis van WordPress goed onder de knie wil krijgen. De deelnemers die gebruik van de cursus zijn divers: bloggers, journalisten, columnisten, contentmanagers, zzp-ers, wetenschappers, hobbyisten, scholieren, winkeliers etc. Het leuke van de groepscursus is dat je op deze manier ook van elkaar kunt leren.

Wel of geen ervaring met WordPress?

Je hebt voor deze cursus geen ervaring nodig met WordPress. De cursus is geschikt als je wel of geen WordPress site hebt. Heb je nog geen site dan kun je uiteraard van scratch af aan met je WordPress site beginnen. Heb je al wel een WordPress-website maar weet je niet exact waar je mee bezig bent dan is deze cursus ook geschikt.
Deze cursus is perfect om de structuur van je website goed op orde te hebben zodat je de samenhang van alle WordPress onderdelen goed begrijpt. Deze cursus gaat veel verder dan alleen tekst en beeld toevoegen in je website. Lees hieronder meer over een cursus met een bestaande site.

Groepsgrootte en groepssamenstelling

In kleine groepen volg je de Groepscursus WordPress Basis voor Beginners. De maximum groepsgrootte is 4 personen voor zowel de online als klassikale training. Niet iedereen kent elkaar waarschijnlijk. De overeenkomst is dat iedereen aan het einde van de dag zijn site online wilt hebben.
Je leert ook van elkaar door te horen wat anderen willen en wat de oplossing hiervoor is in WordPress. De cursus wordt vol enthousiasme gegeven door de ervaren grafisch ontwerper en web-designer Arthur Wentzel. Lees meer over Arthur.

Perfecte basis voor WordPress en klaar voor de toekomst

De Groepscursus WordPress Basis voor Beginners is een mooie basis voor je website. Je site is van begin af aan goed opgebouwd. Door de juiste aanpak kun je je site in de toekomst makkelijk uitbreiden en wordt je goed herkend door zoekmachines (Google). Mocht je meer willen weten over het ontwerp en design van je website, dan kun je ook overwegen de cursus WordPress Vormgeving en Design of de 3-daagse WordPress Bootcamp te volgen.

Al een bestaande WordPress site online?

Heb je al een bestaande WordPress website online, die bijvoorbeeld door je web-designer is ontwikkeld, dan kan het ook heel zinvol zijn de cursus te volgen.


Prijs Cursus WordPress Basis

Basistraining online

€280

De prijs voor de online cursus is €280 (ex. btw) per persoon all-in. De 2e persoon krijgt 20% korting. Deze mag vanaf een andere locatie meedoen, zolang het maar online is. De derde persoon is gratis. Ja, je leest het goed. Jullie krijgen wel 1 totaalfactuur.

Basistraining op onze locatie

€340

De prijs voor de cursus op onze cursuslocatie is 340 (ex. btw) per persoon all-in. De 2e persoon krijgt 20% korting. De 3e persoon krijgt 50% korting. Vermeld bij graag met wie je je aanmeldt.
Dus ken je iemand (vriend, vriendin, kennis, collega) die ook in een kort tijdsbestek een website ‘up-and-running’ wilt hebben dan is dit een mooie gelegenheid.
Bekijk hieronder wat allemaal is inbegrepen bij deze mooie cursusdag.

Last MinuteEarly Bird Last Minute korting WordPress Basiscursus Online Den Haag Online
6 mei 2024

Voor de Basiscursus WordPress die start op 6 mei 2024 bieden we op dit moment een Last MinuteEarly Bird Last Minute korting aan van 10%.
Je betaalt normaal gesproken €280€340 €280 en nu €252€252 306. Je bespaart €28€28 34. Altijd meegenomen in deze tijden.

Korting bij 2 deelnemers Basiscursus WordPress

Meld je je aan met 2 personen voor de basiscursus die start op 6 mei 2024, dan krijg je allebei 30% korting. Jullie moeten je wel tegelijk aanmelden op dezelfde dag.

Dus ken je iemand, bv. een vriend(in) of collega, voor wie het goed is WordPress te leren of een website te maken, dan kun je samen meedoen en geld besparen.
Vermeld onderaan op de aanmeldpagina met wie je je aanmeldt en met welke korting.

Korting bij 2 deelnemers WordPress Bootcamp

Meld je je aan met 2 personen voor de bootcamp die begint op 15 april 2024, dan krijg je allebei 50% extra korting. Jullie bijdrage is nu €460 (excl. btw) per persoon all-in. Je bespaart allebei €460.

Dus ken je iemand, bv. een vriend(in) of collega, die snel WordPress wil leren of een website maken, dan kun je samen meedoen en geld besparen.
Vermeld graag op de aanmeldpagina met wie je je aanmeldt en met welke korting.


Wat krijg je bij deze Basiscursus?

De WordPress basiscursus duurt 1 dag, van 9.30 tot 17.00 uur.
De online WordPress basiscursus duurt 2 ochtenden, van 9.15 tot 12.30 uur.
Bij de cursus is het volgende inbegrepen:

 • Lesmateriaal

  Uitgebreid online lesmateriaal en naslagwerken in PDF-vorm.

 • Goede WordPress website

  Aan het einde van de training een goed werkende WordPress website

 • Certificaat

  Op verzoek ontvang je na afloop je certificaat als bewijs van deelname aan de training.
  Info WordPress Certificaat

 • Nazorg

  20 minuten telefonische nazorg (op verzoek)

 • Login

  2 jaar toegang tot het beveiligde login-gedeelte van CursusWP.com met uitgebreide handleidingen, veel tips, plugins en wetenswaardigheden: Login WordPress Basis

 • Toptrainer

  Je krijgt les van de uitermate ervaren WordPress designer en trainer Arthur Wentzel

Bij de klassikale cursus is ook het volgende inbegrepen:

 • Catering

  Gezonde lunch. Koffie, thee, sap, fruit


Sfeerimpressies WordPress basistrainingen

alt
wordpress traiing course the netherlands belgium
english wordpress training

Reviews Basiscursus

Beoordeling: 9,6

De cursussen worden gemiddeld ontzettend hoog gewaardeerd. In 2018 was de gemiddelde beoordeling een 9,6. Lees meer op dit artikel over beoordeling.
Alle reviews vind je op onze site. Bekijk reviews en succesverhalen van tevreden cursisten.

Lees enkele reviews over deze basiscursus WordPress:


De cursus zit vol met tips en tricks waar je zelf moeilijk achter komt

Een hele goede en praktische cursus, waarin je in korte tijd je leert een website goed en logisch op te zetten. Vol met tips en tricks waar je zelf moeilijk achter komt. Arthur levert maatwerk en speelt goed in wat de individuele cursisten nodig hebben. De basiscursus WordPress is een absolute aanrader!


Review wordpress cursus opleiding Alette Cassee | LinkedIn

Beoordeling Basiscursus WordPress

beste beoordeling WordPress cursus training opleiding

Arthur weet heel veel van WordPress en weet dat over te brengen

Ik beveel deze basiscursus WordPress aan. Arthur weet heel veel van Wordpress en weet dat ook over te brengen. Hij geeft duidelijke richtlijnen over hoe je een site op moet bouwen met handige tips en tools die je goed kan gebruiken en een naslagwerk wat bruikbaar is. Nu ga ik met plezier aan mijn website werken, niet met frustratie. Bedankt Arthur!


Review wordpress cursus opleiding Heleen van Heuvel | LinkedIn

Beoordeling Basiscursus WordPress

beste beoordeling WordPress cursus training opleiding

Heel tevreden over de WordPress cursusdag en training

Het werken met wordpress werkt verslavend. Je denk ieder keer nog even dit nog even dat. Ik hoop snel de tweede (design)dag ook weer bij Arthur te kunnen volgen.
Cursus WordPress Basis + Design

Arthur heeft mij enorm goed geholpen, zowel in de voorbereiding en in de cursus WordPress voor beginners zelf. De vervolgcursus Design en vormgeving heb ik ook bij hem gedaan en ik heb er veel aan gehad. Hij heeft veel geduld en legt alles nauwkeurig uit, zodat je in principe binnen 1 dag je website goed online kunt hebben staan. Veel dank!


Waardering:

Monique W., GVB
Monique W.

Cursus WordPress Basis

Arthur is een zeer ervaren en tegelijkertijd laid-back WordPress expert! Ik heb veel geleerd tijdens de introductiecursus, op een leuke, ongedwongen manier, en ik kan voor mijn gevoel nog lang doorbouwen op deze kennis. Arthur is enthousiast en bereidt ook na de cursus nog vragen te beantwoorden. 200% aan te raden!


Waardering:

Ilse Lazaroms

Cursus WordPress Basis + Design

Ik werk als redacteur/beheerder van een website al jaren met WordPress maar ik had nog nooit zelf een hele site opgezet in WordPress. In de cursus voor vormgevers laat Arthur je stapsgewijs kennismaken met alle elementen die komen kijken als je een website wil inrichten. Welke keuzes kun je maken, maar bovenal oefen je met tal van praktijksituaties. Je weet wel, de dingen die, als je ze zelf moet ontdekken, uren, dagen, weken tijd kosten. De cursus heeft me heel veel handvaten geboden. Arthur geeft op een prettige rustige manier les. Kortom een aanrader dus.’


Waardering:

Thijs Hermans, LinkedIn
Thijs Hermans

Cursus WordPress Basis

De cursus was heel leerzaam. Prettig tempo en fijn om het programma zo stap voor stap door te lopen. Goede basiskennis na een dag! Ik wil graag de vervolg dag ook volgen.’


Waardering:

Nadine Myk, LinkedIn
Nadine Myk

Cursus WordPress Basis + Design

In relatief korte tijd heb ik een hoop (bij)geleerd over WordPress. De cursussen van Arthur zijn vooral heel goed op de praktijk gericht. Je kunt direct aan de slag.’


Waardering:

Harm Bron, Beltane
Harm Bron

Cursus WordPress Basis + Design

Een paar jaar geleden heb ik bij Arthur naar volle tevredenheid een 2-daagse cursus gevolgd. Vandaag had ik een vraag en heeft hij alle tijd genomen om mij te helpen en te adviseren. Heb de ontwikkeling van mijn site een tijdje laten liggen en ben nu na het gesprek weer geïnspireerd om er mee verder te gaan, heel fijn! Dank je, Arthur!’


Waardering:

Milja

Cursus WordPress Basis

Een goede cursusstructuur. Het begint met de uitleg van de opbouw van een WordPress-website en gaat van daaruit naar de details. Duidelijke hands-on aanwijzingen. Veel ruimte om zelf te werken. Helemaal top. Value for money wat mij betreft. Ik kan nu prima mijn website onderhouden (dit was mijn doel).’


Waardering:

Arthur Oudendijk, IBM
Arthur Oudendijk

Cursus WordPress Basis

Ik heb de WordPress basis cursus gevolgd. Een leerzame dag onder leiding van een prettige docent. Het werken met kleine groepjes en het direct actief zijn met je eigen website was helemaal top.’


Waardering:

Arie J. Huisman, site
Arie J. Huisman

Cursus WordPress Basis

Een regelrechte aanbeveling waard! Arthur legt je de basis uit en maakt deze (in mijn geval) zelf met je, waarna je de tekst zelf kan aanpassen. Vervolgens kan je, als je goed hebt opgelet, de website zelf aan blijven passen!


Waardering:

Bram Sanders, centrummoordrecht.nl
Bram Sanders

WordPress Basiscursus

Goede cursus. Blij dat ik hem gevolgd heb. Nu kan ik, met behulp van info, aantekeningen e.d. zelf aan de slag.
Ik zal deze cursus zeker aanbevelen omdat zelfs een digibeet als ik nu aan de slag kan met WordPress. Ik ben nu zelf aan de gang om mijn eigen website te maken.


Waardering:

Saskia Roosen, Ik als merk
Saskia Roosen

Cursus WordPress Basis

+

Cursus WordPress op maat

Ik heb me zelden zo voldaan gevoeld na afloop van een cursus waarbij elke minuut iets heeft opgeleverd. Als ervaren web-developer had ik al ruime ervaring met php, html en css maar wilde meer weten over WordPress. Ik heb 2 cursusdagen gevolgd. Dag 1 de beginnerscursus en dag 2 een cursus op maat. Arthur heeft me vooral alles verteld wat ik in de praktijk voor WordPress nodig heb. Dit heeft me dagen/weken (uitzoek)werk gescheeld en veel kennis opgeleverd. Arthur bedankt!


Waardering:

Wil Joosten, Quinttec BV
Wil Joosten

Nog meer reviews bekijken?

WordPress Basiscursus

Prima cursus! Arthur is prettig om mee te werken, heeft kennis van zaken en denkt in mogelijkheden in plaats van problemen. Veel opgestoken van de verschillende aspecten die bij de cursus aan bod kwamen, en zelfs nog meer van de specifieke vragen waar hij uitgebreid de tijd voor nam om te beantwoorden. Zeker een aanrader!


Waardering:

Tony M, Hoasted
Tony M

Cursus WordPress Basis

Duidelijk, snel en toch ook tijd om ook nog aandacht aan persoonlijke vragen te besteden. Zeker de moeite waard!’


Waardering:

Jan van Eijk, milad paintings
Jan van Eijk

Cursus WordPress Basis + Design

Wat ik geweldig aan Arthur vind, is zijn persoonlijke benadering en betrokkenheid. Zelfs bijna een jaar na de cursus kreeg ik ‘s avonds laat meteen antwoord op mijn vraag en ook nog eens handige tools aangereikt. Super!’
Waardering:

Sonja v d Meer
Sonja v d Meer

Cursus WordPress Basis

Een prima cursus en een goede basis om een website zelf op te zetten. Ook als je weinig ervaring hebt. Arthur, de coach, was erg geduldig met ons.


Waardering:

Jolanda Bakker, jojolanda.com
Jolanda Bakker

Cursus WordPress Basis

Een leuke en leerzame cursus. Het beantwoordde aan mijn verwachtingen en heeft me zeker geholpen om wat structuur te brengen in hoe ik e.e.a. wil inrichten en heeft daarbij nog inzicht gegeven in de vele mogelijkheden die plugins en thema’s nog kunnen bieden. De opzet met een kleine groep deelnemers beviel ook prima. Dus: Dank!’


Waardering:

Clyde Willems, www
Clyde Willems

Info Basiscursus

Wat heb je nodig en wat moet je weten voor de Cursus WordPress voor Beginners? Bekijk hieronder je voorbereidingen:

Voorkennis WordPress basiscursus

Voor het goed kunnen volgen van de Cursus WordPress basis is geen specifieke vooropleiding nodig. Basiskennis van Windows of Mac is wel noodzakelijk. Het gaat hier nadrukkelijk om een WordPress cursus en niet om een computercursus. Affiniteit met een content management systeem is een pré, maar niet noodzakelijk.

Doelstelling training

Om de Groepscursus WordPress voor Beginners zo effectief mogelijk te maken, is het goed als je voorafgaand aan de cursus weet wat je met je site wilt. Je kan dan in de cursus je site maken zoals jij dat wilt. Je kan hierbij denken aan een een blog, je hobby, je onderneming, je vereniging, je winkel, etc. Het zou mooi zijn als je het volgende op en rijtje hebt:

 • Wat wordt de indeling van je site?
 • Uit hoeveel pagina’s bestaat je website?
 • Wat wil je in je menu? Wil je een dropdown (uitklapper)?
 • Welke functionaliteiten wil je in je site?

Je hoeft alles nog niet perfect te hebben. In de training krijg je nog zoveel informatie en tips aangereikt dat je waarschijnlijk toch nog één en ander gaat veranderen omdat dit beter is voor bijvoorbeeld de gebruikerservaring en zoekmachine-optimalisatie.

Laptop of computer

Zorg dat je een goed werkende computer hebt.
Voor de groepscursussen op locatie: Neem bij voorkeur je eigen laptop mee met wifi mogelijkheid. Dan weet je hoe deze werkt en je kan bij je eigen bestanden (tekst en beeldmateriaal). Heb je geen laptop? Laat dit dan van tevoren weten bij je aanmelding. Dan zorgen we dat we er een extra (apple)-laptop gereed staat.

Software (WordPress)

Je hebt geen speciale software nodig voor de Groepscursus WordPress voor Beginners. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van het open-source WordPress CMS. WordPress is gratis te downloaden en te installeren. Mocht je fotobewerkingssoftware zoals Photoshop hebben, dan is dit handig, maar niet noodzakelijk. Tijdens de cursus zullen we nog een aantal kleine programma’s nodig hebben. Deze staan gratis online. Dit hoor je tijdens de cursus.

Online WordPress cursus volgen met videoconferencing

Als je de cursus online wilt volgen raden we de onderstaande gratis software aan, namelijk Zoom en Teamviewer. Na je aanmelding ontvang je nog nadere instructies hoe je deze gratis software kan installeren en waar nodig helpen we je hierbij.
Twee à drie dagen van tevoren nemen we even contact op of het is gelukt met het installeren van de software en doen we een korte test of het werkt zodat we niet voor een verrassing komen te staan en tijd verliezen tijdens de online training. Info over de videoconferencing software:

Webhosting

Als je vantevoren je webhosting hebt geregelt, kun je direct aan de slag met WordPress op je eigen domeinnaam. Alles hierover kun je vinden op webhosting. Heb je geen provider of webhoster? Laat het dan even weten. Dan kun je werken op onze server. Je werkt dan tijdens de cursus bijvoorbeeld op een domeinnaam www.cursuswp.com/testsite493829


Beter nog niet doen voor de basiscursus WordPress

Veel cursisten komen bijna te goed voorbereid op de cursus. Je hoeft nog geen WordPress thema of plugin te kopen of je teksten helemaal klaar te hebben. Je kan beter even wachten en eerst de basiscursus doen voordat je software gaat kopen. Op deze manier verdien je een groot gedeelte van de training vanzelf terug.

3 zaken die je beter nog niet doen voor de basiscursus WordPress:

Locatie basiscursus WordPress

De groepscursussen WordPress Basis voor Beginners worden alleen gegeven op onze cursuslocaties. De routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op de pagina’s van de cursuslocaties: in Den Haag, Amsterdam, RotterdamAntwerpen en Brussel. De Groepscursus WordPress voor Beginners duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Graag aanwezig om uiterlijk 9.15 uur. Dan kunnen we eerst kennismaken. Koffie staat klaar.

De online basiscursus bestaat uit 2 ochtenden. We beginnen om 9.15 uur. We verzoeken je al online te komen om 9.00 uur zodat we zeker weten dat alles werkt. We doen dan ook even een korte online introductie van alle deelnemende cursisten. Wie ben je en wat wil je met je WordPress website?

WordPress Basis in Amsterdam

WG Plein Bedrijven (sinds 1-1-2019, meer info)
Vraag naar Arthur of Abina
WG Plein 124
1054 SC Amsterdam

WordPress Basis in Den Haag

Caballero Fabriek (meer info)
Unit 17
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

WordPress Basis in Antwerpen

De Winkelhaak (meer info)
Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen


Scroll naar boven