Elementor lanceert Hello WordPress Thema op WordPress.org

Elementor lanceert Hello Wordpress Thema op WordPress.org

Hoe kan je Elementor converteren of omzetten naar de Gutenberg WordPress editor. Handleiding omzetten page builder naar wordpress blokken.

Logo cursus traing wordpress

Elementor lanceert Hello WordPress Thema op WordPress.org

heeft deze week zijn Hello-thema gelanceerd op WordPress.org. Na slechts een paar dagen in de directory heeft het thema al meer dan 10.000 actieve installaties.

WordPress nieuws | mei 2019

Kenmerken Hello WordPress Thema

Het Hello-thema is een vrijwel leeg starter-thema dat 100% compatibiliteit biedt met de Elementor page builder. Elementor is een vrij nieuwe met inmiddels meer dan 2 miljoen installaties en een gemiddelde score van 4,8 sterren op WordPress.org.

De laatste tijd is het de trend gezien de populairste WordPress-thema’s (zie populairste thema’s op themforest) om een ​​mooi webdesign kant en klaar aan te bieden, waarbij gebruikers niet te veel keuzes hoeven te maken of met instellingen hoeven te spelen.

Hallo kiest een andere weg en is een basis voor de Elementor-paginasjabloonbibliotheek wordt gebruikt. Na de van het thema is de eerste stap om een ​​pagina te maken en ‘Bewerken in element of’ te selecteren. Vanaf dat punt kunnen gebruikers kiezen uit een bibliotheek met verschillende sjablonen en voor pagina’s of beginnen met het zelf maken van hun eigen lay-outs.

Voordeel Hello WordPress Thema

Ik heb zelf een snelle test gedaan. Hello is heel snel. Het moet zich nog wel bewijzen met veel , bijvoorbeeld 100+ pagina’s en 15+ plugins. Sommige gebruikers die overstapten van het -thema, een andere favoriet van mij, die vaak door Elementor-gebruikers wordt gebruikt, hebben na het overschakelen naar het Hello-thema een significante (50%) afname van de laadtijd op sites in de echte wereld aangegeven. Ik weet niet zeker of dit geverifieerd is. Elementor beweert dat het “het snelste WordPress-thema is dat ooit is gemaakt”, maar de gepubliceerde vergelijkingsbenchmarks bevatten geen thema’s die echt bekend staan ​​om hun hoge prestaties.
Bekijk vergelijking met Astra thema en Hello thema

Nadelen Hello WordPress Thema

Er zijn een paar grote nadelen aan het gebruik van het Hello-thema. Toegang tot kopteksten, voetteksten en widgets is beperkt tot Elementor Pro-gebruikers. Een andere manier om toegang te krijgen tot kop- en voetteksten zonder Elementor Pro te kopen, kon ik niet vinden.

Hoewel de release post het thema adverteert met “out-of-the-box” compatibiliteit met , zijn de shoppagina’s niet erg aantrekkelijk, zoals de kassa- en winkelwagenpagina’s.

Beoordeling Hello WordPress Thema

Het primaire doel van het Hello-thema is om het in combinatie met de paginabuilder elementor te gebruiken. Het thema moet zich de komende maanden nog bewijzen, maar het is veelbelovend. Ik hou je op de hoogte. Het is niet aanbevolen voor gebruikers die Elementor niet gebruiken.


Meer blog artikelen over WordPress


Meer over Elementor lanceert Hello Wordpress Thema op WordPress.org

Hoe kan je Elementor converteren of omzetten naar de Gutenberg WordPress editor. Handleiding omzetten page builder naar wordpress blokken.

Scroll naar top