Huiswerk designcursus

Bekijk de volgende links ter voorbereiding op de WordPress design cursusdag, bootcamp of cursus op maat:


Logo, huisstijl en corporate identity voor wordpress websites en webdesign

Het logo en huisstijl bepalen je eerste indruk van waar je WordPress website over gaat en waar je voor staat. Enkele tips voor logo, huisstijl en look-and-feel.

0 comments

50 Kleurenschema’s kleuren & kleurcodes voor WordPress design

Het is heel handig als je voordat je met je WordPress site begint al een idee hebt wat je wilt met de kleuren van je website. Dit scheelt veel tijd en twijfel tijdens het bouwen van je site. Bekijk voorbeelden ter inspiratie.

0 comments

Beste gratis rechtenvrije stockfoto’s, afbeeldingen, foto’s, fotografie

De beste gratis afbeeldingen, foto’s en fotografie voor WordPress. Een overzicht van de beste websites voor gratis foto’s en afbeeldingen om rechtenvrije te gebruiken. Unsplash is mijn favoriet.

0 comments

Beste Google web fonts gratis lettertypes voor WordPress website

Bekijk het overzicht van gratis Google Web fonts die naadloos met WordPress werken. Tijdens de cursus leg ik uit hoe dit goed functioneert en hoe je de fonts implementeert.

0 comments

Foto’s en resolutie afbeeldingen geschikt maken voor WordPress

Zorg dat de foto’s en afbeeldingen het juiste formaat hebben voordat je ze in WordPress zet. Je originele foto’s zijn vaak te groot voor WordPress waardoor je WordPress website onnodig belast wordt.

0 comments

WordPress en Adobe Photoshop Afbeeldingen perfect maken

Het is voor je WordPress site belangrijk dat je afbeeldingen de juiste resolutie hebben en zo licht mogelijk zijn. Lees hoe je je afbeeldingen extra licht kunt krijgen en waar je afbeeldingen aan moeten voldoen.

0 comments