Image Filters Plugin WordPress 20 filters Vintage Pastel Roze

Image Filters Plugin voegt meer dan 20 filters toe, inclusief Vintage, Pastel Roze, en meer. Heel handig als je niet wilt Photoshoppen.

Logo cursus traing wordpress

Image Filters Plugin WordPress 20 filters Vintage Pastel Roze

Kevin Batdorf heeft onlangs de Image Filters plugin voor WordPress uitgebracht. Het is een blok dat gebruikers in staat stelt om te kiezen uit gecureerde lijst van filters en toe te passen op hun . De plugin biedt een scala aan handige filters, en ze zijn van toepassing op alles, van portfolio's tot zakelijke sites. Het overschrijft geen bestaande mediabestanden, dus de originelen zijn nog steeds beschikbaar.

De Image Filters plugin is een wrapper voor Image, maar vanuit een UX perspectief, zou het makkelijker te gebruiken zijn geweest zonder de extra laag. Mijn enige puntje van kritiek op de plugin is dat het een blok op zich is. Gebruikers zouden het blok van de plugin kunnen gebruiken om een gefilterde versie van een afbeelding te maken, het blok kunnen en de afbeelding elders kunnen gebruiken.

Batdorf heeft in de plugin beschrijving een aantal functies opgesomd die hij in toekomstige versies zou kunnen onderzoeken. De lijst omvatte:

  • Watermerken
  • Grootte aanpassen
  • Bijsnijden
  • Afbeelding overvloeien
Image Filters

Wil je meer details over Image Filters Plugin WordPress 20 filters Vintage Pastel Rozeof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Image Filters Plugin WordPress 20 filters Vintage Pastel Roze bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je website beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Image Filters Plugin WordPress 20 filters Vintage Pastel Roze

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Image Filters Plugin WordPress 20 filters Vintage Pastel Roze en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven