Meerdere websites beheren updates back-ups InfiniteWP

Logo cursus traing wordpress

Meerdere websites beheren updates back-ups InfiniteWP

Met InfiniteWP kun je 1 of meerdere websites vanaf 1 dashboard beheren en updaten. Perfect als je meerdere websites in beheer hebt. Scheelt veel tijd en energie en je wordPress sites zijn altijd veilig en up-to-date

Zonder InfiniteWP moet je handmatig plugins, themes updaten. Als je bijvoorbeeld tien websites hebt draaien, dan kost het best veel tijd en moeite om deze up-to-date te houden. Met InfiniteWP heb je een goed overzicht van al je websites. Met een druk op de knop kun je alle websites in een keer updaten. We gebruiken zelf InfiniteWP onder andere voor onze WordPress onderhoudscontracten.

Meerdere websites beheren back-uppen updaten

Voor de gratis versie kun je onbeperkt websites toevoegen, maar er zijn geen extra functionaliteiten, zoals het maken van een backup. Dat kan in de premium versie, waar je heel veel functionaliteiten erbij krijgt, zoals de backups, veiligheidsscan, een beveiligingsprogramma, etc. In totaal kun je meer dan 25 functies toevoegen.

InfiniteWP is werkt anders dan een soortgelijk update en programma ManageWP en WPremote. Bij ManageWP moet je inloggen via de website van ManageWP en dan kom je in het admin panel waar je alle sites kunt beheren. Met InfiniteWP werk je op je eigen server. Je kunt deze installeren op een subdomein of een waar een WordPress website op draait. Dit wordt wel door InfiniteWP sterk afgeraden en het beste is om InfiniteWP te installeren op een andere server of domeinnaam.

Gratis versie van InfiniteWP | WordPress.org/plugins/iwp-client
Betaalde versie van InfiniteWP | infinitewp.comMeer handleidingen en tips om back-ups te maken


Wil je meer details over Meerdere websites beheren updates back-ups InfiniteWPof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Meerdere websites beheren updates back-ups InfiniteWP bekeken ook de onderstaande artikelen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Meerdere websites beheren updates back-ups InfiniteWP?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Meerdere websites beheren updates back-ups InfiniteWP en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven