InfiniteWP | Meerdere websites beheren, updaten & back-uppen

Met InfiniteWP kun je 1 of meerdere websites vanaf 1 dashboard beheren en updaten. Perfect als je meerdere websites in beheer hebt. Scheelt veel tijd en energie en je wordPress sites zijn altijd veilig en up-to-date

Zonder InfiniteWP moet je handmatig plugins, themes updaten. Als je bijvoorbeeld tien websites hebt draaien, dan kost het best veel tijd en moeite om deze up-to-date te houden. Met InfiniteWP heb je een goed overzicht van al je websites. Met een druk op de knop kun je alle websites in een keer updaten. We gebruiken zelf InfiniteWP onder andere voor onze WordPress onderhoudscontracten.

Meerdere websites beheren back-uppen updaten

Voor de gratis versie kun je onbeperkt websites toevoegen, maar er zijn geen extra functionaliteiten, zoals het maken van een backup. Dat kan in de premium versie, waar je heel veel functionaliteiten erbij krijgt, zoals de backups, veiligheidsscan, een beveiligingsprogramma, etc. In totaal kun je meer dan 25 functies toevoegen.

InfiniteWP is werkt anders dan een soortgelijk update en back-up programma ManageWP en WPremote. Bij ManageWP moet je inloggen via de website van ManageWP en dan kom je in het admin panel waar je alle sites kunt beheren. Met InfiniteWP werk je op je eigen server. Je kunt deze installeren op een subdomein of een domein waar een WordPress website op draait. Dit wordt wel door InfiniteWP sterk afgeraden en het beste is om InfiniteWP te installeren op een andere server of domeinnaam.

Gratis versie van InfiniteWP | WordPress.org/plugins/iwp-client
Betaalde versie van InfiniteWP | infinitewp.comMeer handleidingen en tips om back-ups te maken