Info

Info

Web-designers.nl is een internetbureau voor ontwerp en ontwikkeling van websites en webapplicaties. Het gehele proces wordt verzorgt: van conceptontwikkeling, vormgeving tot en met technische realisatie en onderhoud.
Web-designers.nl is sinds 1997 succesvol op het gebied van internet en webdesign. We luisteren naar je wensen en doelstellingen, verplaatsen ons in je bedrijf of organisatie en vertalen dat in een duidelijke en functioneel resultaat. We hanteren een transparante werkwijze. Van tevoren begroten wij het project en nemen dit aan voor een vaste prijs en we leveren vervolgens binnen de afgesproken planning. Duidelijk en functioneel!
[/columns]


[box type=”blank” class=”bg-blue rounded-10″]

Kernwaarden web-designers

 1. Een site is duidelijk en helder

  Binnen een heel kort tijdsbestek dient een bezoeker een perfect beeld van uw bedrijf en uw product of dienst te krijgen. Daarom leveren wij geen standaard site maar een maatwerk-product. Volledig aansluitend op uw wensen, uw doelstellingen en uw huisstijl. Ook bouwen wij bestaande sites om naar sites met een duidelijke meerwaarde.

 2. Een site is zelf te onderhouden

  Wanneer de site klaar is kunt u zelf tekst en beeld aanpassen. Heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wij hoeven dus niet steeds in actie te komen en ook dat scheelt in kosten.

 3. Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

  Web-designers.nl houdt tijdens het maken van websites rekening met google, zoekmachines en de W3C regels. De websites zullen hierdoor makkelijker gevonden worden door zoekmachines en potentiele bezoekers en klanten.

 4. Bekijk zelf statistieken

  De statistieken van je site worden overzichtelijk bijgehouden en verschaffen u waardevolle informatie over het surfgedrag van de bezoekers van uw site.

[/box]

Wie is CursusWordpress.com

[su_row][su_column size=”1/2″]
Web-designers.nl is een initiatief van (web-)designer Arthur Wentzel. Hij is de spil en zorgt voor de dagelijkse continuïteit. Je kan hem altijd bereiken op 06-2083 0583.

Web-designers.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van designers, creatieven en techneuten. Waar nodig worden externen en specialisten aangetrokken om een passende oplossing te bieden voor elk ontwerp- en communicatieuitdaging.
[/su_column][su_column size=”1/2″]Web-designers.nl is een handelsnaam van:

Flow Visuele Media
Tolweg 2k
3851 SK Ermelo
Nederland

Kvk nummer: 08083424
Btw nummer: NL1931.18.026.B.01


[/columns]


Prijs en kwaliteit

We concureren niet op prijs, wel op het resultaat, kwaliteit en service. We streven naar de beste oplossing voor jou of je organisatie en garanderen een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding voor maatwerk. Kijk hier voor het tarievenoverzicht.


Meer informatie

Wil je meer weten? Je kan ons rechtstreeks bereiken op 06-2083 0583 (Arthur)
of een bericht achterlaten of je vraag stellen via contact. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Scroll naar boven