Infographics / illustraties gebruiken voor backlinks

Logo cursus traing wordpress

Infographics / illustraties gebruiken voor backlinks

Infographics / illustraties gebruiken voor maken van backlinks

Samen met geschreven tekst gebruikt u infographics om backlinks voor uw website te verkrijgen. Infographics zijn visuele voorstellingen van gegevens en informatie met behulp van grafieken, en diagrammen. Ze helpen bij het geven van een snel overzicht van het onderwerp en breken complexe concepten af in eenvoudige visuals die gemakkelijk te begrijpen zijn.

Door het maken van boeiende en nuttige infographics, helpt u andere content creators. Zij kunnen jouw visuele creatie gebruiken in hun blogs en jou een backlink geven als de originele maker van de infographic. Om een infographic te maken, hoef je geen ontwerper te zijn of een professional in te huren. Je kunt verschillende gratis online tools gebruiken om er zelf een te maken.

Designcap infographics

Designcap is online softwarewaarmee je infographics kunt maken. Het mooie is dat je met de gratis variant best veel kanten op kunt. Daarom staat deze tool in onze top vijf op de eerste plek. De tool werkt -net als vele andere tools- op drag-en-drop basis. De werking is prima. Kortom; een fijne tool waar je als beginner, zonder veel ervaring, makkelijk mee aan de slag kunt. Als we dan een nadeel moeten noemen is het de database van ‘gratis iconen'. Deze is in onze ogen (nog) een beetje beperkt. Opties:

  • Gratis plan
  • Een basic plan van 4,99 dollar per maand

Pictochart

Pictochart is een soort allround visualisatietooltje. Net als Designcap is Pictochart handig te gebruiken voor iedereen met weinig ontwerp ervaring. Voor infographics zijn er tientallen mooie templates die eenvoudig aangepast kunnen worden. Hoewel het tooltje zelf goed werkt, zijn er wel beperkingen aan de gratis versie. Zo kun je maar 5 (actieve) visuals maken, is de output voorzien van een watermerk en is de qualiteit niet op en top. Dit maakt dat Pictochart als infographic software niet onze topfavoriet is. Bovendien zijn de betaalde varianten van Pictochart relatief duur. Opties:

  • Gratis plan
  • Een pro plan van 24,17 dollar per maand

Meer over infographics


Meer linkbuilding en backlink aanbevelingen

Handleidingen over linkbuilding en backlinks


Wil je meer details over Infographics / illustraties gebruiken voor backlinksof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Infographics / illustraties gebruiken voor backlinks bekeken ook de onderstaande handleidingen:


SEO training of cursus volgen?

WordPress SEO cursus op maat

Leer hoe je met je WordPress website beter gevonden wordt in de speciale SEO-cursus op maat:
SEO cursus voor WordPress

WordPress Bootcamp all-in-one

Of leer hoe je met je WordPress website hoger komt in de Google zoekresultaten met de WP Bootcamp:
SEO in WordPress Bootcamp

Info over Infographics / illustraties gebruiken voor backlinks

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over SEO, Infographics / illustraties gebruiken voor backlinks, WordPress websites en vindbaarheid.

WordPress SEO-specialist

Arthur Wentzel, SEO-specialist

06 20 83 05 83

Scroll naar boven