Joomla en Drupal WordPress alternatieven CMS

Logo cursus traing wordpress

Joomla en Drupal WordPress alternatieven CMS

Veel gebruikers van en stappen over op WordPress. Ik heb de afgelopen jaren tientallen cursisten gehad die naar tevredenheid zijn geswitched. Dit zegt wat mij betreft genoeg.

Vandaar dat ik het kort houd. Volledigheidshalve noem ik ze toch. WordPress, Joomla en Drupal zijn nu de meest gebruikte systemen. Alle drie zijn zij ontwikkeld op basis van PHP en . WordPress is echter verreweg het gebruikersvriendelijk en intuïtief. Vandaar dat WordPress de winnaar van de 3 is.

Drupal

Drupal is een zwaar zakelijk CMS voor grote aantallen bezoekers. Sterke en stabiel voor grote websites. Voor kleine websites en beginners is Drupal te zwaar, een overkill.

Joomla

Joomla is geschikt voor ontwikkelaars die een site willen ontwikkelen met een structurele stabiliteit en content, die toch een redelijk intuïtieve interface heeft. Joomla lijkt het meest op WordPress in zijn opzet. Het is echter geen vergelijk met WordPress. Joomla is tamelijk lomp, star en onoverzichtelijk.
I rest my case.


WordPress als alternatief voor Joomla of Drupal

WordPress is een goed alternatief voor Joomla of Drupal. Lees meer in dit artikel:


Wil je meer details over Joomla en Drupal WordPress alternatieven CMSof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Joomla en Drupal WordPress alternatieven CMS bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Joomla en Drupal WordPress alternatieven CMS?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Joomla en Drupal WordPress alternatieven CMS en WordPress sites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven