Kijk naar collega's concurrent backlinks linkbuilding

Logo cursus traing wordpress

Kijk naar collega’s concurrent backlinks linkbuilding

Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort inhoud publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen.

U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer.

Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt.

U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht.

En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen.

Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.


Meer linkbuilding en backlink tips

Handleiding linkbuilding en backlinks


Meer informatie over Kijk naar collega's concurrent backlinks linkbuildingof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Kijk naar collega's concurrent backlinks linkbuilding bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


SEO training of cursus volgen?

WordPress SEO cursus op maat

Leer hoe je met je website beter gevonden wordt in de speciale SEO-cursus op maat:
SEO cursus voor WordPress

WordPress Bootcamp all-in-one

Of leer hoe je met je WordPress website of webshop hoger komt in de Google zoekresultaten met de WP Bootcamp:
SEO in WordPress Bootcamp

Info over Kijk naar collega's concurrent backlinks linkbuilding

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over SEO, Kijk naar collega's concurrent backlinks linkbuilding, WordPress websites en vindbaarheid.

WordPress SEO-specialist

Arthur Wentzel, SEO-specialist

06 20 83 05 83

Scroll naar boven