Live Chat functie toevoegen site 7 WordPress Plugins en tips

Logo cursus traing wordpress

Live Chat functie toevoegen site 7 WordPress Plugins en tips

Chat functie toevoegen aan WordPress website

Wil je een WordPress live chat-functie aan uw WordPress website toevoegen? Lees dan verder voor aantal de beste WordPress chat plugins en tips hoe je live chat kunt gebruiken.

Surfen op het internet is helaas vrij onpersoonlijk. Om dit gevoel van isolement tegen te gaan, kunt u proberen uw website een persoonlijk tintje te geven en daar de vruchten van plukken. Om te beginnen zul je waarschijnlijk profiteren van veel betere conversiepercentages.
Meer over WordPress conversie

De meeste bloggers erkennen de voordelen van een persoonlijke aanpak. Met live chat kunt u uitzonderlijke klantenservice bieden door problemen van klanten direct op te lossen. Het kan dus leiden tot meer conversies, omdat je direct kunt reageren op verkoopvragen in real time, frictie bij kopers kunt elimineren en een geruststellende menselijke aanwezigheid kunt bieden totdat klanten klaar zijn om mogelijk hun portemonnee te trekken.

Het voegt ook een menselijke interactie toe die klanten helpt te overtuigen om zaken met je te doen. Zo helpt de chat functie om een bepaalde onzekerheid of twijfel weg te nemen, mocht deze aanwezig zijn.Beste 7 live chat plugins voor WordPress in 2024

Als u wilt weten hoe u live chat aan een WordPress website kunt toevoegen, zie hieronder de beste plugins. Ik laat je kennis maken met 7 van de beste live chat plugins voor WordPress. En omdat de meeste van deze live chat plugins een gratis abonnement hebben, heb je geen excuus om ze niet uit te proberen! Ik heb ze weergegeven op volgorde van prijs.


Gratis en voordelige oplossingen voor Live Chat functie

Voordelige oplossingen voor Chat functie. Variërend van ongeveer 10 tot 25 euro per maand:

Live Chat Unlimited review software

Als u maandelijkse kosten met live chat te duur plugins vindt, kijk dan niet verder dan het voordelige Live Chat Unlimited. Review Live Chat Unlimited software De Live Chat Unlimited software is in 2024 verkrijgbaar bij CodeCanyon voor een bedrag van 75 dollar:Live Chat…

Lees meer

Formilla Live Chat review software voor wordpress website

Formilla is een uitstekende freemium live chat oplossing voor het toevoegen van een chatfunctie. Formilla Live Chat Als uw website bescheiden bezoekersaantallen heeft, kunt u Formilla gratis proberen – het gratis pakket staat één agent, één gelijktijdige chat en tot 30 totale chats/maand toe,…

Lees meer

Zendesk Chat software (voorheen Zopim Live Chat)

Zendesk Chat is een van de populairste live chatdiensten die beschikbaar zijn voor WordPress-gebruikers. Review Zendesk Chat (formerly Zopim Live Chat) Het is gemakkelijk te installeren dankzij een dedicated WordPress plugin , gratis beschikbaar via de officiële repository. De chatboxen van Zopim behoren tot…

Lees meer

Tidio Live Chat review software

Tidio Live Chat is een van de makkelijkste live chat plugins te krijgen en actief – gewoon activeren van de plugin, en je bent klaar om te gaan. Review Tidio Live Chat De chatboxen komen in drie ontwerpen, die volledig in kunnen worden…

Lees meer

LiveChat review chat software voor WordPress

Review chat software LiveChat LiveChat is een zeer praktische live chatoplossing – zoals de naam al doet vermoeden – en is erop gericht iedereen iets te bieden dat echt gemakkelijk te gebruiken is. In 2024 is LiveChat wel wat duurder geworden. Je betaalt nu per…

Lees meer

Duurdere oplossingen voor Live Chat functie

Voordelige oplossingen voor Chat functie. Variërend van 25 tot 100 euro per maand:


Tips voor live chat functie WordPress website

In dit artikel geef ik je 10 tips hoe u live chat op de juiste manier kunt inzetten voor je WordPress website. De 10 beste tips:

Tip 1: Ontwerp uw chatvenster.

Bij de meeste live chats kunt u de opmaak van het chatvenster volledig aanpassen aan het huidige design van uw website. Gebruik in ieder geval de kleuren van uw website en verwerk het logo in het chatvenster.

Tip 2: Maak het persoonlijk.

Het toevoegen van een foto van een persoon aan het chatvenster wekt vertrouwen en zorgt voor extra menselijke interactie.

Tip 3: Plaats het chatvenster op een prominente plaats.

U zult merken dat het chatvenster veel telefoonverkeer voor u wegneemt en dat mensen die een chat met u zijn begonnen vaker converteren dan de gemiddelde bezoeker. Zorg er dus voor dat het chatvenster op een prominente plek op uw website wordt geplaatst.

Tip 4: Laat de live chat automatisch verschijnen.

Veel mensen zullen huiverig zijn om de live chat op uw website te gebruiken. Terwijl de live chat juist makkelijk toegankelijk moet zijn. Overweeg om een bericht automatisch te laten verschijnen nadat iemand 30 of 60 seconden op de website is geweest.

Tip 5: Vraag voorafgaand aan de chat naar het onderwerp.

Laat mensen eerst hun naam en gespreksonderwerp invullen als je binnen je bedrijf meerdere specialisten hebt op bepaalde onderwerpen. Zo leidt u de vraag door naar de medewerker met de meeste kennis over dat onderwerp.

Tip 6: Wees zo veel mogelijk online.

Hoewel u niet altijd een antwoord kunt geven, is het belangrijk om zo veel mogelijk online te zijn. Bent u niet online? Vraag dan automatisch in de chat aan de klant wat zijn vraag is en of je hem de volgende dag terug kunt bellen.

Tip 7: Wees oprecht, beleefd en behulpzaam.

Antwoord beleefd in de chat en houd rekening met de doelgroep. Als dit een informele groep is, kunt u het beste een meer ‘casual' antwoord geven, maar zorg er in ieder geval voor dat u een professioneel en accuraat antwoord geeft.

Tip 8: Geef een indicatie van wanneer je aan het typen bent.

Niets is zo vervelend als wachten. Laat de klant zien dat u aan het typen bent, zodat hij weet dat u bezig bent met schrijven. In sommif=ge plugins is dit goed zichtbaar.

Tip 9: Geef klanten een overzicht/samenvatting.

Is de live chat afgelopen? Geef de klant dan de mogelijkheid om een transcript van het gesprek naar zichzelf te mailen. Zo kan de klant de informatie op een later moment nog eens bekijken.

Tip 10: Verzamel de chats.

Verzamel alle chats en transcripties en bekijk ze eens in de zoveel tijd. Als er bepaalde aspecten zijn waar veel naar gevraagd wordt, betekent dit dat dit niet goed gecommuniceerd wordt op de website. Dit maakt de chat een goede input voor het verrijken van de content op uw website en een waardevolle bron van informatie om uw te optimaliseren.


Advies beste chat functie voor WordPress website en bedrijf

Als u wilt weten hoe u live chat aan een WordPress website kunt toevoegen of heb je hulp nodig. Vraag het Arthur. Hij heeft voor vele sites chat-functies geïnstalleerd.


Meer informatie over Live Chat functie toevoegen site 7 WordPress Plugins en tipsof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Live Chat functie toevoegen site 7 WordPress Plugins en tips bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites en webshops

Wil je meer halen uit je WordPress websites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven