Meer kopen dan wat je nodig hebt

Logo cursus traing wordpress

Meer kopen dan wat je nodig hebt

Meer kopen dan wat je nodig hebt

Om te beginnen met een WordPress website heb je een domeinnaam en WordPress hosting nodig.

De uitdaging is dat veel domeinregistreerders andere diensten proberen te verkopen. Dit brengt kleine ondernemers die net beginnen in verwarring.

De extra diensten kunnen privacybescherming, extra e-mailaccounts, beveiligingsdiensten en nog veel meer omvatten.

Services upsellen

Je kunt al deze dingen overslaan en geld besparen om te besteden aan de groei van je bedrijf. Als je later besluit dat je deze diensten nodig hebt, dan kun je ze altijd bij je hostingbedrijf kopen.

Je moet ook het juiste hostingpakket voor je website kiezen. Voor 90% van de websites die net beginnen, is een gedeeld hostingaccount voldoende om van start te gaan.

Wij raden aan om Cloud86 te gebruiken. Zij zijn een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en worden officieel aanbevolen door WordPress.

Als je bedrijf groeit, kun je ervoor kiezen om je hostingpakket te upgraden of over te stappen naar een managed WordPress hostingbedrijf.


Meer weten over Meer kopen dan wat je nodig hebtof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Meer kopen dan wat je nodig hebt bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Meer kopen dan wat je nodig hebt?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Meer kopen dan wat je nodig hebt en websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven