meest veelgemaakte fouten webdesign website ontwerpen

Logo cursus traing wordpress

meest veelgemaakte fouten webdesign website ontwerpen

Meest fouten in webdesign website bouwen ontwerpen

Bij het maken van een nieuwe WordPress website komt veel kijken. Een goede voorbereiding helpt je. In deze handleiding lees je over de meeste gemaakte van een WordPress website.

Je kunt ervoor kiezen om zelf een WordPress website te maken of te laten maken. Zeker als je geen ervaring hebt met het maken van websites of weinig tijd, is het verstandig om een goede WordPress cursus bij ons te volgen of het maken uit te besteden aan een professional. CursusWP maakt voor jouw bedrijf een professionele en goed werkende WordPress website voor online succes.

Veelgemaakte fouten bij website maken op een rij

De meest veelgemaakte fouten bij op een rij:

Geautomatiseerde back-ups niet instellen

Geautomatiseerde back-ups niet instellen Elk jaar wordt er voor miljarden dollars aan schade veroorzaakt door gegevensverlies. Bijna elke website op het internet is vatbaar voor ongelukken, diefstal, hackpogingen en andere rampen. Je krachtigste…

Lees uitgebreid

Categorie, tags, pagina, bericht fout gebruiken

Categorieën en tags niet goed gebruiken Een andere grote fout is het niet correct gebruiken van categorieën en tags. Sommige gebruikers gebruiken categorieën waar ze tags hadden moeten gebruiken en omgekeerd. We hebben…

Lees uitgebreid

Niet de juiste WordPress plugins kiezen

Niet de juiste WordPress plugins kiezen De echte kracht van WordPress zit in de plugins. Er zijn duizenden gratis WordPress plugins die je met een paar klikken kunt installeren. Maar niet alle plugins…

Lees uitgebreid

WordPress niet leren en geen kennis uitbreiden

WordPress niet leren WordPress is heel eenvoudig te gebruiken, zelfs voor niet-technische gebruikers. Hierdoor kunnen veel gebruikers hun websites blijven beheren zonder meer over WordPress te leren. Hierdoor mis je de kans om…

Lees uitgebreid

Meer informatie over meest veelgemaakte fouten webdesign website ontwerpenof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in meest veelgemaakte fouten webdesign website ontwerpen bekeken ook de onderstaande artikelen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites en webshops vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over meest veelgemaakte fouten webdesign website ontwerpen?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, meest veelgemaakte fouten webdesign website ontwerpen en WordPress websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven