Moet je categorieën toevoegen aan URL's?

Voeg geen categorieën toe aan de permalinks. Permalinks voegen meer tekst toe aan de URL. Het is meer om te onthouden. Je verliest ruimte.

Logo cursus traing wordpress

Moet je categorieën toevoegen aan URL’s?

Moet ik categorieën toevoegen aan URL's?

Voeg geen categorieën toe aan de permalinks. Permalinks voegen meer tekst toe aan de URL en het is meer om te onthouden. Kindcategorieën omvatten de oudercategorieën, wat nog meer toevoegt aan de URL. Te veel tekst of te veel herhalende tekst in de URL kan tegen je werken met betrekking tot SEO-ranking.

Als je een bericht verplaatst naar een andere categorie of subcategorie, moet je bovendien instellen dat de oude URL wordt omgeleid naar de nieuwe. En het veranderen van URL's kan SEO schaden.

Daarom raden we aan om een kortere URL-structuur te gebruiken die alleen “Postnaam” bevat. Dit geeft je maximale flexibiliteit om inhoud te reorganiseren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het instellen van redirects.


Meer informatie over Moet je categorieën toevoegen aan URL's?of info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Moet je categorieën toevoegen aan URL's? bekeken ook de onderstaande artikelen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress site.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Moet je categorieën toevoegen aan URL's??

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Moet je categorieën toevoegen aan URL's? en WordPress websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven