Dingen die je niet hoeft te doen voorbereiding cursus

Het is belangrijk goed beslagen ten ijs te komen op je WordPress training. Je webhosting is uiteraard belangrijk. Het onderstaande hoef je niet te doen.

Logo cursus traing wordpress

Dingen die je niet hoeft te doen voorbereiding cursus

Beter nog niet doen voor de basiscursus WordPress

Veel cursisten komen bijna te goed voorbereid op de cursus. Een goede voorbereiding is natuurlijk top maar je kan beter even wachten met de onderstaande 3 zaken:

  • Je hoeft nog geen of te kopen
  • Je hoeft nog geen WordPress plugins te kopen. Tijdens de cursus leer je werken met gratis plugins
  • Je hoeft je teksten ook zeker niet klaar te hebben. Tijdens de training leer je hoe je je teksten het beste kan indelen zodat je teksten goed leesbaar zijn voor bezoekers en goed vindbaar voor zoekmachines

Je kan beter even wachten en eerst de basiscursus doen voordat je software gaat kopen. Op deze manier verdien je een groot gedeelte van de training vanzelf terug.

De 3 zaken die je nog niet hoeft te doen voor de op een rij:

Wat moet je wel doen ter voorbereiding

Wat moet je wel geregeld hebben is de webhosting. Het voordeel is dat je gelijk op je domeinnaam aan de slag kan. Als je al een website online hebt waar je al enige tijd in werkt is dit natuurlijk niet van toepassing.
Beste webhosting voor WordPress website

In alle gevallen hebben we voor jou als cursist een gratis WordPress testomgeving, dus een lege kale WordPress website, voor je klaarstaan.


Meer weten over Dingen die je niet hoeft te doen voorbereiding cursusof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Dingen die je niet hoeft te doen voorbereiding cursus bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven