Overbodige onnodige bestanden media afbeeldingen verwijderen WordPress mediabibliotheek

Overbodige en onnodige bestanden afbeeldingen verwijderen uit je WordPress mediabibliotheek kan veel werk zijn. Helemaal bij een grotere website. De onderstaande plugin helpt.

Overbodige en onnodige afbeeldingen verwijderen met WordPress plugin

De Media Cleaner WordPress plugin reinigt uw Media Bibliotheek van de media-items (en bestanden) die niet worden gebruikt in uw website, ook gebroken items. Met een interne prullenbak kunt u ervoor zorgen dat alles goed werkt voordat u de media-items (en bestanden) definitief verwijdert. Het maakt gebruik van een slimme analyse die wordt aangedreven door vele implementaties voor specifieke plugins en thema’s.

De bestanden die worden gedetecteerd als niet gebruikt zullen worden vermeld in een specifiek dashboard. je kan ze dan alsnog verwijderen. Daarna worden ze verplaatst naar een vuilnisbak binnenin de plugin. Na meer testen kunt u deze bestanden uit de prullenbak halen, of u kunt ze permanent verwijderen.

Media cleaner verwijdert alle soorten media en afbeeldingen

Het wordt getest op moderne WordPress-installaties (inclusief Gutenberg) en op oudere installaties, met verschillende thema’s. Het ondersteunt WooCommerce. Omdat het veel werk en testen vergt, kan de Pro-versie nodig zijn als u complexe plugins gebruikt om de inhoud van uw website te verwerken. Ik ben voortdurend bezig om de compatibiliteit te vergroten.

Overbodige afbeeldingen uit mediabibliotheek verwijderen met PRO versie

Dit zul je niet snel nodig hebben, maar toch. De Pro-versie voegt Filesystem Analysis, extra ondersteuning voor complexe plugins, Live Site optie en WP-CLI ondersteuning toe. Met de Filesystem Analysis scant Media Cleaner Pro uw fysieke /uploads directory en vergelijkt deze met de Media Library. Het heeft ook extra ondersteuning voor complexe plugins, zoals ACF (+ ACF Widgets), Divi, Fusion Builder (Avada), WP Bakery Page Builder, Elementor, Beaver builder, Brizy, Avia, Thema X, UberMenu en meer.

LET OP: WEES VOORZICHTIG MET DEZE WORDPRESS PLUGIN

Gebruik het NOOIT als je geen back-up hebt, of als je niet begrijpt wat het doet. Leer hoe je het moet gebruiken en je krijgt geweldige resultaten. Beter om veilig te zijn dan om spijt te hebben. Deze plugin verwijdert bestanden! Daarom is back-up niet alleen belangrijk, maar ook noodzakelijk. Gebruik deze plugin niet als je niet klaar bent. Ik kan je niet helpen als je je installatie hebt beschadigd. Meer over onderhoud:Meer handleidingen over bestanden verwijderen

Meer over het verwijderen en vervangen van bestanden en media: