Pixlr gratis foto's bewerken software review

Pixlr is een gratis online programma om afbeeldingen te bewerken. Lijkt een beetje op Photoshop, alleen voordeliger. Prima voor je WordPress website foto's.

Logo cursus traing wordpress

Pixlr gratis foto’s bewerken software review

Pixlr

Pixlr is een gratis online programma. Lijkt op Photoshop. Er is dus veel mogelijk qua fotobewerking. Ook croppen of verkleinen is eenvoudig. Er is een PRO-versie tegen betaling.
Pixlr

Pixlr is een cloudgebaseerde fotobewerkingssoftware die een eenvoudige manier biedt om uw te bewerken. Pixlr biedt twee kernproducten: Pixlr X en Pixlr E, gericht op respectievelijk gevorderden en beginners. Bovendien biedt de tool ook zijn AI-aangedreven achtergrondverwijderaar. Daarnaast bieden ze ook een Stock-collectie die toegang biedt tot duizenden activa.

Aangezien Pixlr een SaaS-oplossing is, kunt u Pixlr rechtstreeks vanuit de browser gebruiken en gebruikmaken van Photoshop-achtige bewerkingsfuncties. Bovendien kunt u gemakkelijk effecten en filters toevoegen. Het wordt ook geleverd met voorgedefinieerde sjablonen. Laten we er meer over ontdekken in onze Pixlr review.

Pixlr fotobewerking

Heb je ooit snel effecten aan je foto's willen toevoegen? Of misschien de van een foto willen ? Maak kennis met Pixlr, een online fotobewerker waarmee je naadloos kunt bewerken vanuit je browser. Pixlr is een gratis te gebruiken oplossing; het komt echter met zijn eigen betaalde plannen. Om gebruikers met verschillende achtergronden te helpen, komt Pixlr met twee kernproducten: Pixlr E en Pixlr X.
Met de Pixlr-editor kunt u snel wijzigingen aanbrengen in uw afbeeldingen. Wil je meer geavanceerde controle, dan kun je kiezen voor Pixlr E. Zowel Pixlr X als E ondersteunen verschillende afbeeldingsformaten, waaronder PSD, JPEG, PNG, SVG, WebP, enz. Je krijgt ook toegang tot voorgedefinieerde sjablonen waarmee je je foto's kunt transformeren! Onze Pixlr review gaat dieper in op het aanbod!

Hoe gebruik je Pixlr?

Het gebruik van Pixlr is eenvoudig. Omdat Pixlr een SaaS-oplossing is, kun je het direct vanuit je browser gebruiken. Je kunt echter ook gebruik maken van de Pixlr desktop applicatie. Je kunt naar de Pixlr downloadpagina gaan en Pixlr gratis downloaden. Dit geeft je toegang tot de desktopversie, die een soortgelijke ervaring biedt als de online versie.

De stappen om Pixlr te gebruiken

Ga naar de site Pixlr.com en open de Pixlr editor.

Als je de online editor gebruikt, zorg dan dat je een account aanmaakt om je voortgang op te slaan.
Heb je het gedownload, dan moet je de applicatie openen.

Nu krijg je verschillende opties om afbeeldingen te uploaden. U kunt bijvoorbeeld uploaden vanaf een computer, afbeelding van een URL, of afbeeldingen uit de bibliotheek gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe afbeelding te maken die een leeg canvas biedt.

U krijgt nu toegang tot verschillende hulpmiddelen in het zijmenu. U kunt bijvoorbeeld de afbeelding bewerken, lagen toevoegen, aanpassingen maken of filters toevoegen aan de afbeelding.

Je kunt de afbeelding ook ingezoomd of uitgezoomd bekijken. Als je Pixlr X gebruikt, krijg je toegang tot essentiële tools. Voor geavanceerde tools moet je Pixlr E gebruiken.

Je kunt ook een navigator en layering gebruiken om verschillende effecten aan je afbeelding toe te voegen.

U kunt ook de geschiedenis bekijken om de verschillende iteraties van de afbeelding te doorlopen.

Met Pixlr kun je het volgende doen

  • Bijsnijden en verkleinen
  • Filters gebruiken
  • Schilderen en tekenen
  • Tekst toevoegen aan de afbeelding
  • Achtergrond verwijderen

Hoe verwijder je de achtergrond met Pixlr?

Pixlr biedt hun Pixlr BR oplossing voor het verwijderen van achtergronden uit je afbeeldingen. De Pixlr BR maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie om de achtergrond te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is de afbeelding uploaden, en de AI-aangedreven achtergrondverwijderaar zorgt voor alles.
Het geautomatiseerde proces zorgt ervoor dat u geen handmatig werk hoeft te doen. De achtergrondverwijderaar ondersteunt ook batchverwerking. Dit betekent dat u meerdere afbeeldingen tegelijk kunt uploaden en in één keer kunt verwerken.


Wil je meer details over Pixlr gratis foto's bewerken software reviewof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Pixlr gratis foto's bewerken software review bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven