Affinity serif software kopen aanschaf korting

Logo cursus traing wordpress

Affinity serif software kopen aanschaf korting

Affinity serif software kopen aanschaf korting

is verkrijgbaar in de Mac App Store, Microsoft Store en op de officiële -website.

  • Koop elk los pakket voor de Windows- of macOS-versie voor een eenmalig bedrag van 84,99 euro.
  • Of krijg de hele suite op alle platforms voor 199,99 euro met de universele licentie.
  • U kunt ook de iPad-versie los kopen voor € 23,99.

Tip: mijn ervaring is dat er een paar keer per jaar aanbiedingen zijn, bijvoorbeeld tijdens black friday. Bij de laatste was de hele suite 120 euro.

De universele licentie is verkrijgbaar voor 169,99 dollar. Dit is een van 310 dollar op de aanschaf van alle apps op alle besturingssystemen afzonderlijk.

Verder geen maandelijkse kosten, wat je ook beslist. Je kan hier Affinity Photo kopen

Alle affinity serif producten op een rijtje

Affinity Photo 2 beoordeling: Prijs en concurrentie

Het meest voor de hand liggende alternatief voor Affinity Photo is Photoshop. Het is de gouden standaard voor fotobewerking en een reus van een applicatie die al tientallen jaren toonaangevend is op dit gebied.

Affinity kan niet tippen aan Photoshop wat betreft de enorme hoeveelheid tools die het biedt, en het kan ook niet tippen aan de cloudconnectiviteit of workflowtools van Photoshop. Het is wel een stuk goedkoper: Photoshop alleen kost 20 pond per maand (inclusief 20 GB cloudopslag) en het Photography Plan met Lightroom en Photoshop (maar slechts 2 GB cloudopslag) kost 10 pond per maand.

Ik ben nog geen betere concurrent voor Photoshop tegengekomen dan Affinity als zelfstandige fotobewerker, maar er zijn er genoeg in de aanbieding. Skylum's Luminar software is meer een Lightroom-type tool, die bewerkingsmogelijkheden combineert met beeldbibliotheekfaciliteiten en een aantal slimme AI-gestuurde bewerkingstools.

Ik heb er in het verleden echter gemengde resultaten mee behaald, met vooral prestatieproblemen op Windows machines. Sinds kort is het ook een maandelijks abonnement, met prijzen vanaf £8 per maand of £129 voor een levenslange licentie.

Beoordeling

Ik zou tegen u liegen als ik zei dat Affinity Photo 2 Photoshop of Designer 2 Adobe Illustrator in zijn geheel zou kunnen vervangen of dat het een even goed bewerkingsprogramma was.

Het is goed, maar niet zo goed, en het ontbreken van een fotobibliotheek en de mogelijkheid om meerdere beelden te laden voor bewerking sluit het uit voor gebruik in beeldintensieve professionele situaties. Ikzelf gebruik die bibliotheek toch nog om zo niet afhankelijk te worden van Adobe. Voor WordPress websites heb je het ook niet nodig.

Dat is echter niet de belangrijkste reden om dit fotobewerkingsprogramma te kopen. Een grote aantrekkingskracht van Affinity Photo 2 en de bijbehorende apps is dat u het eenmalig kunt kopen en voor altijd kunt gebruiken zonder een maandabonnement te hoeven nemen.

Sterker nog, als u wacht om het te kopen tijdens de uitverkoop, is het beschamend goedkoop. Op dit moment zijn de Mac- en Windows-versies in iets meer dan enkele maanden terugverdiend. De iPad-versie, die identiek is aan de desktopvarianten, kost slechts € 24. Een volledig functionerend fotobewerkingsprogramma voor de prijs van een lunch is waanzinnig goedkoop.

Als u een bestaande Affinity-gebruiker bent, ben ik er niet van overtuigd dat er genoeg nieuws is om de extra uitgaven te rechtvaardigen, maar het valt niet te ontkennen dat Affinity veel waard is voor iedereen die het programma voor het eerst gebruikt, zeker voor WordPress gebruik.

Als u op zoek bent naar serieuze fotobewerkingsmogelijkheden, maar de maandelijkse uitgaven voor een van Adobe's plannen niet kunt verantwoorden, zoek dan niet verder: Affinity Photo 2 is een goede koop.


Meer informatie over Affinity serif software kopen aanschaf kortingof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Affinity serif software kopen aanschaf korting bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress website of webshop beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Affinity serif software kopen aanschaf korting

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Affinity serif software kopen aanschaf korting en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven