Publiceer lange artikelen met veel inhoud content tekst

Logo cursus traing wordpress

Publiceer lange artikelen met veel inhoud content tekst

Publiceer lange artikelen met veel inhoud content tekst

Als het gaat om het creëren van inhoud, kunt u ook een lang content stuk produceren om backlinks te krijgen. Dit zijn uitgebreide gidsen over bestaande onderwerpen en zijn super gedetailleerd en kunnen oplopen tot 5.000+ woorden.

Het idee achter zogenaamde skyscraper content is om een post te schrijven die alle aspecten van het onderwerp in detail behandelt en het beter maakt dan de rest. Zo kun je andere sites aantrekken om naar je post te linken en veel backlinks te genereren.

U kunt beginnen door simpelweg te zoeken naar een onderwerp in uw niche op Google. Kijk dan goed naar de resultaten, want dit zijn de pagina's die veel backlinks hebben gekregen en op de eerste pagina van Google zijn gekomen.

Bijvoorbeeld, als je schrijft over content , kijk dan naar de zoekresultaten. Neem dan de inhoud van elk van de links door en begin met het maken van je eigen post die veel beter is.

Publicatie en promotie lang artikel

Zodra je skyscraper-inhoud klaar is, is het tijd voor het belangrijkste deel – promotie. Er zijn verschillende manieren waarop je het kunt promoten.

Ten eerste kun je contact opnemen met alle mensen, beïnvloeders, bedrijven, tools en bronnen die je in je content hebt genoemd. Vertel ze dat je hun platform nuttig vond en als ze het artikel goed vonden, kunnen ze het delen met hun publiek. Als het bekender wordt, zullen anderen beginnen met het oppikken van je inhoud en zul je backlinks krijgen.

Een andere manier om je post te promoten is door sites te vinden die al backlinks hebben naar bestaande posts en dan jouw content te pitchen als een beter alternatief.

Hiervoor kun je SEO tools gebruiken zoals SEMrush of Ahrefs. Voer gewoon de URL van elk van de top 10 resultaten in de tool in en verkrijg een lijst van websites die backlinks naar het oorspronkelijke artikel hebben verstrekt.

Gebruik vervolgens de lijst om deze websites te benaderen en je inhoud voor te stellen. Leg hen uit hoe uw bericht beter is en moedig hen aan om uw bericht een backlink te geven.


Meer linkbuilding en backlink handleidingen

Handleiding linkbuilding en backlinks


Meer weten over Publiceer lange artikelen met veel inhoud content tekstof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Publiceer lange artikelen met veel inhoud content tekst bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites

Wil je meer halen uit je WordPress sites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven